Strelac

Samantha Jouns:
E BAKI Hvala ti!!!
Videcu se sa njim u petak,...dobro ok najavila sam mu se da dolazim jer se prosli put naljutio sto mu se nisam najavila,,....Ah strelac
g102.gif

Jedva cekam da petaaaak dodjeeee, da moj strelac meni podje...
javi kako je proslo ;)

baki 75:
Jedva cekam da petaaaak dodjeeee, da moj strelac meni podje...
javi kako je proslo ;)

Aha da vidis samo kako me strelac iznenadio,..dosao juce (sreda) kuci i danas je navratio kod mene na kafu na jebenih pola sata,..a sutra cemo se MOZDA videti u NS ,....DA LI SU SVI STRELCEVI TAKO HLADNOKRVNI I NE ZAINTERESOVANI za zivot???

Samantha Jouns:
Aha da vidis samo kako me strelac iznenadio,..dosao juce (sreda) kuci i danas je navratio kod mene na kafu na jebenih pola sata,..a sutra cemo se MOZDA videti u NS ,....DA LI SU SVI STRELCEVI TAKO HLADNOKRVNI I NE ZAINTERESOVANI za zivot???

Ne, Sam , odakle ti to? Strelac je neodoljiv ,ali i sujetan , pa kada je povređen, pamti to kao slon! :roll: Pa,vatra je to! 8-) Potrudi se( ako ti je stalo do njega) da ga uveriš u to da sad ozbiljno misliš na njega.Pa, dušo, pogrešila si, nije da nisi! Sama si to priznala! Čupaj se, nisi mala da te Astrodita uči! :wink: ...samo da ne bude:Sam, sviraj to opet! :arrow: Kazablanka :D

Strelac - Blizanac

Spontan, čedan, divan, on je kao zvezda padalica. On je raznovrstan i stvoren za najneverovatnije izlete u maštu. On je impulsivan, uvek spreman za pokret, voli spektakularnost, filozofske ideje i sve to u cilju postizanja sopstvenih interesa. On odbija da se vezuje za praktične stvari, realnost mu je dosadna i teži da od nje pobegne po svaku cenu. Stalno teži ka novim iskustvima, promeni partnera i posla. U stalnom je strahu da će biti ulovljen i obmanut, ali ga to ipak ne sprečava da bude poverljiv. Veruje u ljubav, brzo se zaljubi ali se isto tako brzo zasiti. On je amoralan, a voli da morališe. Ukoliko želite da ga zavedete nikada nemojte u njegovom prisustvu kritikovati Ajvanhoa i Pinokia i nikad mu ne držite predavanja o moralu! :arrow:

P.S. Nastavak sa strane 6.

Strelac - Rak

Velikodušan, intuitivan, on veruje u porodicu, obožava domaće ognjište i tragično shvata ukoliko mu ne kažete «volim te». On je nežan i maštovit u okrilju svog doma. Voli da planduje, sanja o avanturama, ali voli siguran teren. Voli decu i ima diskretan autoritet nad drugima. Osećajan i emotivan, on obično sve uzima za ozbiljno. On bi voleo da napravi poneku ludost, ali se bolje oseća na sigurnom. Njemu se možemo poveriti jer je tolerantan i nežan i zbog toga nikada nećemo požaliti. Kao što smo rekli on voli miran život, ali ipak deo njegove ličnosti se upušta u maštanje u skladu sa njegovom potrebom za samozaštitom i subjektivnom senzibilnošću. :arrow:

ovo je stari vic...ako ste videli vec, preskocite.. ako nije, procitajte...:)
---------------------------

Sta bi se dogodilo (sa) poznatim istorijskim i mitskim licnostima da
su zivele u nase doba:

- Odisej bi se, vrativsi se kuci, suocio sa brakorazvodnom parnicom i
ozbiljnom alimentacijom kao odstetom za neredovno ispunjavanje bracnih
duznosti i prevaru

- Sizif bi nosio koznu motorku i pevao "it's only rock and roll but I
like it"

- Edip bi pronasao dobrog psihoanaliticara i izbegao krvavi incest

- Arhimed bi imao jakuzi i bolelo bi ga za nauku

- Diogen bi se odusevio kvalitetom modernih plasticnih buradi (i kamp
kucica) i batalio potragu za covekom

- Dekart bi rekao "Mislim... Vidi, zanimljiv program na TV-u!".

- Hipokrat bi imao privatnu kliniku, a medicinska zakletva bi pocinjala
sa: "Lekar je duzan da pomogne bez obzira na vrstu viskija"

- Filipides bi bio sampion u maratonu, a Nokia bi mu bila sponzor

- Orfej bi se drogirao i izdavao albume za "Grand Prodaksn"

- Juda bi radio za DB

- Kaligula bi bio predsednik skupstine

- Cezar bi bio lustriran zbog neodgovorne politike na Rubikonu i osudjen
zbog nezakonite kocke

- Mojsije bi bio optuzen za izazivanje opste opasnostii remecenja
prirodne okoline zbog epizode sa razdvajanjem mora

- Aladin bi pokusao da protrlja sijalicu i ubila bi ga struja

- Seherezada bi imala svoj "Dzeri Springer Show"

- Milosu Obilicu bi se sudilo u Hagu zbog krsenja obicaja i pravila rata
i za medjunarodni terorizam

- Kraljevic Marko bi dobio trajnu zabranu na dozvolu za jahanje zbog
pijanstva, kao i tuzbu zbog navodjenja zivotinja na alkoholizam i
unistavanje putne infrastrukture

- Filipu Visnjicu i Homeru bi se sudilo zbog kleveta i sirenja laznih
vesti

- Nostradamus bi imao agenciju za proricanje i sopstveni placeni termin
na TV Pinku

- Nice bi tvrdio da je bog ziv, kako bi opet bio u suprotnosti sa javnim
mnjenjem.

- Frojd bi rekao: "Aman, bre, ljudi - zezao sam se".

Strelchevi, ne mogu da verujem da ste zapostavili ovu temu... C, c, c... :p
Mene jedino muchi pitanje zashto su strelice tako neobjashnjivi luzeri u ljubavi...

Tinar:
Strelchevi, ne mogu da verujem da ste zapostavili ovu temu... C, c, c... :p
Mene jedino muchi pitanje zashto su strelice tako neobjashnjivi luzeri u ljubavi...

Kako koja draga Tinar, ja se nešto ne mogu požaliti, doduše možda tu i podznak ima neki uticaj, a ja sam u podznaku lavica...

Стрелац - Лав

Страст је његов начин изражавања. Он има велике захтеве; предузимљив је и динамичан. Он организује креира, надгледа, даје наређења, а другима оставља да реализују његове замисли. Са носталгијом мисли на диба витезова и јунаштва. Због своје племенитости духа, искрености и наивности често се суочава са разним препрекама, ситничавошћу и подмуклошћу медиокритета. Са њим ћете живети као на филму. Ако желите да будете у центру његове пажње не дирајте у његову круну и у његове снове. Не заборавите да он не воли усиљене односе, кукавичлук и ситничавост.

Стрелац - Девица

Иако је резервисан и забринут да не направи погрешан корак, он је врло ефикасан, луцидан, организован и велики ентузијаста. Он унапред и постепено анализира оно чиме је мотивисан. Обуздава свој ентузијазам пре него што добро организује посао и не ступа у акцију пре него што се увери да је терен чист. У том тренутку у великом стилу ступа на сцену и запрепашћује све тиме што је успео да оствари оно што је желео. Што се тиче љубави, ту се не усуђује да учини нешто непромишљено. Он се предаје, повлачи се, чува се, одушевљава се. Уколико предложите нешто конкретно будите практични и сетите се да он може побећи. Чим изгуби самоконтролу он ће схватити да од њега очекујете само авантуру.

Back