Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:E BAKI Hvala ti!!!
Videcu se sa njim u petak,...dobro ok najavila sam mu se da dolazim jer se prosli put naljutio sto mu se nisam najavila,,....Ah strelac![]()
Astrodita:Fixo, hajd' iskreno, kao Bik-Blizanac srodnom Biku ,takođe Blizancu, odgovori:dal' ponekad nešto ufiksiraš? Radoznala sam, a meni se to često javlja od kada si ti ovde!![]()
![]()
baki 75:Jedva cekam da petaaaak dodjeeee, da moj strelac meni podje...
javi kako je proslo![]()
Samantha Jouns:Aha da vidis samo kako me strelac iznenadio,..dosao juce (sreda) kuci i danas je navratio kod mene na kafu na jebenih pola sata,..a sutra cemo se MOZDA videti u NS ,....DA LI SU SVI STRELCEVI TAKO HLADNOKRVNI I NE ZAINTERESOVANI za zivot???
Kazablanka

klekislav:pitanje za baki 75 , kako je proshlo na svadbi i jel bila uopshte i gde .
poz

Tinar:Strelchevi, ne mogu da verujem da ste zapostavili ovu temu... C, c, c...
Mene jedino muchi pitanje zashto su strelice tako neobjashnjivi luzeri u ljubavi...
st.maurice:Mnjah, ja samo da se zapljunem na temu, kao dupli strelac 8)![]()
Blah, ja sam bik... Ne verujem da me **** podznak.Strela:Kako koja draga Tinar, ja se nešto ne mogu požaliti, doduše možda tu i podznak ima neki uticaj, a ja sam u podznaku lavica...
Pirgava:Samo da overim!!!!!!!!!Najbolji smo,breeee!Mada smo nekad bolje mete nego sto smo strelci!!