strašno nizak pritisak

• Začetnik teme Začetnik teme miranda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A da li si probala ovo sa sodom bikaarbonom _

На стажу сам чула од једног старог колеге како саветује пацијенту за низак притисак следеће:
У чаши воде од 2,5дл растопити равну кашичицу соли и попити.
Како и сама има низак крвни притисак, пробала сам то...
Укус је грозан,али се притисак повећа....

Повремено то попијем,када ми је притисак око 85/ 55мм Hg, најчешће и летњим месецима..
али ипак ставим мање од равне кашичице соли...

a možeš i da stavljaš malo više soli u hranu, tako nećeš morati da piješ so rastvorenu u vodi :)

Хеј, ја то узмем веома ретко, када ми не помогне кафа и када већ видим да ћу се онесвестити...
Тачно је да уопштено избегавам слану храну,исто као и слатко..Нешто ми то не прија...

Сигурно је да нећу добити висок крвни притисак и висок шећер...z;)

ja ranije nisam jela slanu hranu, tek kasnije sam skapirala da mi ustvari prija.. uz još dosta vode - pun pogodak.
a dobro dodje i familija koja voli da se penje na glavu. od njih mi lepo skoči pritisak, pa mi se više i ne spava :aha:

Увек има ликова који ти се пењу на главу и од којих ти скаче притисак....фамилија или неки други...:znamiguje:
Само не знам да ли су добро дошли....z:hm:

I kako se osecas sa tim pritiskom?

Ide, ide pa padne, kako može da se oseća sa niskim pritiskom :lol:

Ma, neee... :lol: To se još nije desilo :lol:

Nizak pritisak (80/50) mi je ustanovljen na konroli običnoj...

Bila sam umorna i pričala sam doktorki da nemam snage za trening...

Poslala me na infuziju... sestre me gledale kao kako stojim na platformi od 20 cm :zcepanje:

Uglavnom, osećam se umorno...

P. S. Jutros gornji normalan (120), a donji 48 :pop:

Možda bi trebala kod kardiologa...

Ne možda nego treba, nizak pritisak nimalo nije naivan koliko i visok. Moja keva ima nizak pa je stalno pratim kad kaže da joj nije dobro kako bih je ulovio pre pločica :lol:

Jedi slano, masno, slasno... nekoliko kafa dnevno, jakih a ne onih sikteruša. Nemoj ona energetska pića ni slučajno jer uništavaju jetru i bubrege :)

Kad odmaraš, digni noge na stolicu ili nešto iznad, može i na zid.

Ma, neee... :lol: To se još nije desilo :lol:

Nizak pritisak (80/50) mi je ustanovljen na konroli običnoj...

Bila sam umorna i pričala sam doktorki da nemam snage za trening...

Poslala me na infuziju... sestre me gledale kao kako stojim na platformi od 20 cm :zcepanje:

Uglavnom, osećam se umorno...

P. S. Jutros gornji normalan (120), a donji 48 :pop:

Možda bi trebala kod kardiologa...
pa kad nista ne jedes:rtfm:

Ne možda nego treba, nizak pritisak nimalo nije naivan koliko i visok. Moja keva ima nizak pa je stalno pratim kad kaže da joj nije dobro kako bih je ulovio pre pločica :lol:

Jedi slano, masno, slasno... nekoliko kafa dnevno, jakih a ne onih sikteruša. Nemoj ona energetska pića ni slučajno jer uništavaju jetru i bubrege :)

Kad odmaraš, digni noge na stolicu ili nešto iznad, može i na zid.

Znači, rešenje je ili biti debeo i imati ok pritisak ili biti mršavi padavičar. :sad2:

pa kad nista ne jedes:rtfm:

:sad2:

tumblr_mam0lmhQcP1qlyztjo1_500.jpg

Šta mršoguza je? Javi se odmah kod mene u inbox :cool:

Nisam mršava, više sam "taman" :smeker: Tako da.... ništa... :cool: :lol:

На стажу сам чула од једног старог колеге како саветује пацијенту за низак притисак следеће:
У чаши воде од 2,5дл растопити равну кашичицу соли и попити.
Како и сама има низак крвни притисак, пробала сам то...
Укус је грозан,али се притисак повећа....

Повремено то попијем,када ми је притисак око 85/ 55мм Hg, најчешће и летњим месецима..
али ипак ставим мање од равне кашичице соли...
Ovo je spas za mene to me je momak naucio,znaci kad sam najgore ne znam kako uradim ovo i mogu da radim sta hocu!

Back