zoran4u
Poznat
- Poruka
- 7.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li si probala ovo sa sodom bikaarbonom _
a možeš i da stavljaš malo više soli u hranu, tako nećeš morati da piješ so rastvorenu u vodi![]()
ja ranije nisam jela slanu hranu, tek kasnije sam skapirala da mi ustvari prija.. uz još dosta vode - pun pogodak.
a dobro dodje i familija koja voli da se penje na glavu. od njih mi lepo skoči pritisak, pa mi se više i ne spava![]()
Немој чепове за уши него се истренираш да селективно чујеш...ne znam..al' ako mi se normalizuje pritisak, kupiću čepove za uši i promeniću sve brojeve telefona![]()
Са ниским притиском?vidim i ti imas iskustva s tim![]()
Jutros donji 48, mila majko![]()
I kako se osecas sa tim pritiskom?
Ide, ide pa padne, kako može da se oseća sa niskim pritiskom![]()
pa kad nista ne jedesMa, neee...To se još nije desilo
Nizak pritisak (80/50) mi je ustanovljen na konroli običnoj...
Bila sam umorna i pričala sam doktorki da nemam snage za trening...
Poslala me na infuziju... sestre me gledale kao kako stojim na platformi od 20 cm
Uglavnom, osećam se umorno...
P. S. Jutros gornji normalan (120), a donji 48![]()
Možda bi trebala kod kardiologa...
Ne možda nego treba, nizak pritisak nimalo nije naivan koliko i visok. Moja keva ima nizak pa je stalno pratim kad kaže da joj nije dobro kako bih je ulovio pre pločica![]()
Jedi slano, masno, slasno... nekoliko kafa dnevno, jakih a ne onih sikteruša. Nemoj ona energetska pića ni slučajno jer uništavaju jetru i bubrege![]()
Kad odmaraš, digni noge na stolicu ili nešto iznad, može i na zid.
pa kad nista ne jedes![]()
Šta mršoguza je? Javi se odmah kod mene u inbox![]()
Nemoj posle da se žališ kako te bog nikada nije pogledao u životu![]()
Ovo je spas za mene to me je momak naucio,znaci kad sam najgore ne znam kako uradim ovo i mogu da radim sta hocu!На стажу сам чула од једног старог колеге како саветује пацијенту за низак притисак следеће:
У чаши воде од 2,5дл растопити равну кашичицу соли и попити.
Како и сама има низак крвни притисак, пробала сам то...
Укус је грозан,али се притисак повећа....
Повремено то попијем,када ми је притисак око 85/ 55мм Hg, најчешће и летњим месецима..
али ипак ставим мање од равне кашичице соли...