M
miranda
Gost
imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miranda:imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
Ja tablete nisam koristila. Mogu li se kupiti u apoteci ili idu na recept.PS Mislila sam da me niko ne razumijemadlen:miranda:imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
Imam i ja nizak pritisak i to me uzasava,90/60 mi je obicno,a imam 31 godinu.Pomogne mi jedino lezanje sa podignutim nogama uz tecnost i slatko i slano.Tablete efortil mi ne pomazu. Vrucine jedva podnosim i mrzim leto zbog toga,a tek pred kisu,tada sam poluziva.
Anonymous:Ja tablete nisam koristila. Mogu li se kupiti u apoteci ili idu na recept.PS Mislila sam da me niko ne razumijemadlen:miranda:imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
Imam i ja nizak pritisak i to me uzasava,90/60 mi je obicno,a imam 31 godinu.Pomogne mi jedino lezanje sa podignutim nogama uz tecnost i slatko i slano.Tablete efortil mi ne pomazu. Vrucine jedva podnosim i mrzim leto zbog toga,a tek pred kisu,tada sam poluziva.
madlen:miranda:imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
miranda:imam jako nizak pritisak i na ovim vrućinama sam poluživa. Kako da pomognem sebi. Unapre d hvala
dr:Sta doktori?Veliki deo populacije pati od niskog pritiska,istina je da postoje efortil tablete ali doktori preporucuju puuuuuuno tecnosti(kisela voda,caj,koncentrovane supe iz kesice,slana jela)sklanjanje od vrucine(posto je sad zima manja je takva problematika),izbegavanje kafe(jer obara pritisak!),podizanje nogu pri sedenju i lezanju.I to je to!