blabla9184
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Moj je 90/60 i jako mi je krivo zbog toga, jer su me do sada vec 3 puta odbili pri davanju krvi... I rekli su mi da se ne moze nikako povecati...

Moj je 90/60 i jako mi je krivo zbog toga, jer su me do sada vec 3 puta odbili pri davanju krvi... I rekli su mi da se ne moze nikako povecati...
![]()
kontesa.08 da sam ti ja merio pritisak bio bi ti viši i sigurno ti se ne bi spavalo
A i nemam tih 100 kila hihihih Mala šala![]()
Pa mere oni... Sa aparatom za merenje pritiska.![]()
aaaa,jel koristis neku posebnu tehniku,cisto da znam pa ako nista ne uspe da te potrazim![]()
Imam ti ja posebnu tehniku merenja pritiskada ti šapnem ... (merim iza kolena) Ali premda i međutim
mislim da bi pomoglo malo i merenje na ruci , podizanjem pulsa pa kada počne da pada onda raste pritisak
![]()
e baš sam sročio aL važno je da deluje. ..Izgleda šašavo al deluje
![]()
Mislio sam da li sa digitalnim meračem, živinim il sa manometarskim? A to što oni nisu mogli da povećaju da li su misli da nisu mogli pritisak odmah da povećaju ili uopšte da ti se ne može povećati pritisak?![]()
Mislim da je zivin. Da se ne moze uopste povecati pritisak, i da nema veze, to je ok, ali ne mogu dati krv...
Oh,tako...pa,bas zvuci onako,kako da kazem~strucno![]()
Daaaaaa što je zamršenije objašnjenje to je stručnije![]()
Ma ukapirala si ti da sam se ja zbunio![]()
Al delujeee![]()
haha,ma daj samo da deluje![]()
Naravno..podizi ti to malo fizickom aktivnoscu
Koliko je meni poznato, doktori nizak pritisak ne tretiraju kao opasan, dok je sa visokim druga prica...
Imam jako nizak pritisak...znaci ne pomaze nista...imala sam i lekove za pritisak, razna cuda probivala, izvodila....i onda sam pocela da u vecim kolicinama skoro svaki dan jedem prsut.....![]()
mnogo je slan i ako se dosta pojede, bude pritisak bolji....stoga, opalite po prsutu...
![]()
Ja imam 18 godina, a prtisak 90/60.. Merim vec par godina, ali onako iz "fore" kada baba meri.. Ne osetim ovako ni da sam pospana i nista, nadam se da necu. Jedno, kada se npr. u skoli penjem na 2 sprat osetim zujanje u glavi.. No, pokusacu sa vise vode, ponekad slanija jela...i manje belog luka, jer ga unosim u nenormalnim kolicinama!I ne pijem kafu.
dobar ti je recept , još samo da se doda crno vino i ode pritisak
naravno ako je u blizini suprotan pol posle ovakvog jela i pića
![]()
JAoooo vinooo...ne spominji...rado bih napravila bar gutljaj...
ni beli luk nije los ako mozes svaki dan da ga jedes...nije losa ni kombinacija prsuta, luka i jos neceg...cini mi se kad jedno od toga konzumiras duze da se na kraju gubi efekat...ko da postanes imun..
![]()