Strasna Natalna Karta

Sad se vidi
I nije toliko strašna
Dapače- imaš pretežno dobre aspekte

- - - - - - - - - -

a šta te konkretno zanima?
svetla su dosta ugrožena, kao i ve... morala bi bolje da pogledam, ali mi se čini da ih sextili i trigoni ne čupaju koliko ih čine pasivnima.
ubaci u neki drugi program, ovaj ti brljavi

Ma nisu ugrožena ima trigone
Jedino je zeznuta ova Me Ma opzicija 12. i 5.

Pitanje je kako stoje stvari sa roditeljima, pogotovo sa ocem...

A s druge strane Pluton i Mesec zajedno, opet neko sa kim ja ne mogu da razvijem komunikaciju odmah, a i ono što bih napisao bi izazvalo panikicu.

Dobro je da je jaka kao osoba.

Zdravo svima, nova sam na forumu tako da nisam pratila sve teme do sada.
Deluje mi da mi je natalna karta uzas, puna kvadrata a posebno me brine Mars kvadrat Saturn, koji je vladalac Asc i Merkur vladalac karte u kvadratu sa Saturnom.
Ne razumem se u astrologiju, ali me kopka pitanje dece posto sam vec imala 2 neuspesne trudnoce.
Da li bih i kada mogla da se ostvarim kao majka?
Hvala unapred svima

http://imageshack.com/a/img923/3973/k6FJUX.gif

Hvala na odg,ja uopce nemam pojma nista o tome,ja mislila da se to vidi

Vidi se, naravno, ali niko nije lud da troši dane i sate na analizu samo da pronađe nešto tako suptilno i mahinalno. Pogotovo ne na forumu.

S druge strane možda je neki HR astrolog bolja opcija jer ako se traži LOKACIJA upoznavanja (prati tranzite Venere) radi ljubavi i slično, onda treba da se posmatraju lokacije u HR (pretpostavljam da si odatle) za koje ne verujem da astrolozi ovde mogu da ti daju pravilan odgovor.

Kako će da momče izgleda je do tvog Sunca, Marsa i Saturna, na kraju krajeva Venere, ali i njegove prve kuće. Za momka u ženskoj karti se uvek gleda pozicija Marsa. Nakon ženidbe se gledaju Mars, Sunce i Saturn.

Molim vas da pi pogledate uporednu kartu. Zanima me samo prevara. Vidi li se neverstvo partnera.

UPOREDNA.png

Hvala unapred

s obzirom na to kakav odnos sa decom gradiš bolje da ih nemaš više... isto važi za ljubav, s obzirom da je neprtun vladar sedme, a peta u jarcu.
sa vrhom pete u jarcu moguće u kasnijim godinama, ali kao što rekoh, saturn u prvoj sam po sebi težak... roditelj ''tiranin'', neko kome se deca ne poveravaju rado.
neptun opozit merkur na osi 4/10, katastrofa u porodičnim odnosima.
ja ovde ne vidim suicidne ideje, sve ti planete lepo izlaze ne prvo polje.
venera vladar devete, nije loše aspektovana, ali kad je vidim u kombinaciji sa uranom i jupijem zlo mi je... neću da se istrčavam, ali bi možda malo mogla da podigneš kriterijume i ne zaležeš sa svakim ko te poželi. ovde se ne zna ko je yebač, ko prijatelj, je li neki odnos stvarna veza ili nije...

Vidi, tvoja natalna karta se nikako ne moze opisati kao strasna.
Koliko ja vidim ta astrologinja je najvise uzela u obzir tvoj mesec i pluton, pomalo mars i sunce.
Ono sto ti nije napomenula je da je pluton u domicilu u skorpiji i to je dobro. Mesec je u padu u skorpiji ali i u triplicitetu znaci ima i dobro i lose dostojanstvo. Sto se tice venericnih bolesti tu bas i nema puno dokaza za to jer nije povezano sa nekom od kuca koje mogu da govore o tome.
Nznm koliko si upucena u astrologiju ali pluton se po nekoliko godina zadrzava u jednom znaku sto znaci da svako sa mesecom u skorpiji ima tendencije da dobije neku venericnu bolest. A mesec se u skorpiji nadje bar jednom mesecno sto znaci da je to ogroman broj ljudi.
Mars u lavu se nekada opisuje kao brutalan ali prema drugima nikada prema sebi, ipak je lav najegocentricniji znak sto znaci da nikada nece dici ruku na sebe. Plus sa ovom egzaktnom konjunkcijom sa merkurom mislim da si bezbedna sto se tice suicida.
Na osnovu ovoga sto ja vidim prica te zene ne pije vodu, iako nisam pro u astrologiji neke stvari umem da prepoznam.
P. S. Meni je mesec u konjunkciji sa plutonom u skorpiji i znam kakav je osecaj kada citas i slusas sranja o tom aspektu, ali ja svoj mesec u skorpiji ne bih menjao ni za jedan drugi, izuzetno je mocan, a taj aspekt ga cini jos mocnijim.
Veruj mi nemas razloga za brigu... ;)
Caooo🥰 mozees li meni vidjeti natalnu, za posao. Nemas pojma koliko bi mi znacilo. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Vidi, tvoja natalna karta se nikako ne moze opisati kao strasna.
Koliko ja vidim ta astrologinja je najvise uzela u obzir tvoj mesec i pluton, pomalo mars i sunce.
Ono sto ti nije napomenula je da je pluton u domicilu u skorpiji i to je dobro. Mesec je u padu u skorpiji ali i u triplicitetu znaci ima i dobro i lose dostojanstvo. Sto se tice venericnih bolesti tu bas i nema puno dokaza za to jer nije povezano sa nekom od kuca koje mogu da govore o tome.
Nznm koliko si upucena u astrologiju ali pluton se po nekoliko godina zadrzava u jednom znaku sto znaci da svako sa mesecom u skorpiji ima tendencije da dobije neku venericnu bolest. A mesec se u skorpiji nadje bar jednom mesecno sto znaci da je to ogroman broj ljudi.
Mars u lavu se nekada opisuje kao brutalan ali prema drugima nikada prema sebi, ipak je lav najegocentricniji znak sto znaci da nikada nece dici ruku na sebe. Plus sa ovom egzaktnom konjunkcijom sa merkurom mislim da si bezbedna sto se tice suicida.
Na osnovu ovoga sto ja vidim prica te zene ne pije vodu, iako nisam pro u astrologiji neke stvari umem da prepoznam.
P. S. Meni je mesec u konjunkciji sa plutonom u skorpiji i znam kakav je osecaj kada citas i slusas sranja o tom aspektu, ali ja svoj mesec u skorpiji ne bih menjao ni za jedan drugi, izuzetno je mocan, a taj aspekt ga cini jos mocnijim.
Veruj mi nemas razloga za brigu... ;)
20190906_080755.jpg
moze li sa posaooo, plizzzz ❤❤❤❤❤❤❤

Back