Strasna Natalna Karta

A još više se deco morate čuvati ljudi koji misle da su popili svu pamet sveta, te svoj svet sveli na bunar. Žabi je bunar dovoljan.

zaba-bunar.jpeg

Zdravo ,pozdrav za sve.Jedna žena mi je ispričala ,tj.isčitala moju natalnu kartu i baš sam postala preplašena.Da li je tu sve 100% tačno?Ona nije po zanimanju astrolog,već se bavi proučavanjem astrologije preko interneta,uči znacenja planeta ,simbola i ostalog.Pa sada ne znam da li je ona baš sve vjerodostojno objasnila.Rekla mi je da me za 7 godina čeka teži period u životu,te da se udajem u 28.godini.Rekla mi je takodje,da se nikako ne smijem udati prije 28.godine,jer Saturn sazrijeva svakih 28 godina.Naravno spomenula mi je 1.brak u 28.godini.Baš sam se razočarala što se tiče braka,uključujući i to što mi je spomenula više brakova.Sad se duboko kajem što mi je uopšte pogledala u moju natalnu kartu.Baš sam se razočarala.Sve nekako ,ali taj težak period i više brakova me je baš razočaralo . :(

nisi joj valjda platila? :dash:
ona ti je pričala o saturnovom povratku
i šta je život nego sazrevanje?

bači natal ako hoćeš da vidimo...

- - - - - - - - - -

Ja sam odgovorila juce osobi koja je rekla upravo sve ovo navedeno gore....
Sto se tebe tice,i sama si kratko sazela i dala mi smjernice neke ,tako da to se ne moze trpati sve zajedno u isti kos...
Na kraju krajeva svak ima pravo na svoje misljenje a ostalo ce vrijeme pokazati...

ajd pa nam javi kada ti se ceo svet sruši... :ceka:

- - - - - - - - - -

Vidim da se ovde bas zakuvalo i oko mog pitanja o deci
...ja uvek prihvatam istinu ..ali da sam roditelj "tiranin" to je bas teska rec...ali ne nerviram se ..sama sam kriva sto sam uopse nesto pitala ...

izvinjavam se, ali to je bukvalna simbolika ovog saturna, koji je tiranin... ništa u životu nije crno ili belo.
dakle, izvinjavam se što sam ponekad nedovoljno precizna u izražavanju... za tuđa tumačenja svojih reči ili traženja između redova se ne izvinjavam. :p

- - - - - - - - - -

izvinjavam se i zatošto mi ne radi caps lock dok ne uprem dobro noktom... samodok se krem sa tastature ne sasuši (kojideciviše ne kupujem)

Zdravo svima, nova sam ovde i bila bih zahvalna ako neko ima vremena i volju da pogleda moju natalnu kartu. Prijateljica se bavi astrologijom i rekla je da je brinu ovi 29 stepeni. Na karti ne piše ali sem Saturna retrogardni su i Uran i Neptun. :D
view

Covek je visi od zvezda i data mu je sloboda volje. ;)

Naravno.......imamo vise puteva i prilika pa ko ih iskoristi kako treba ili ne

mašite poentu... zvezde su tu da usmere, iskoristiti dobre periode, ili se primiriti kada su loši, ne delati ili delati.... ne da ''kažu'' šta vam je činiti.

koliko čovek može nisko pasti (slobodnom voljom) nije tema. glupost je najteže oprostiti. barem meni... z:mrgreen:

mašite poentu... zvezde su tu da usmere, iskoristiti dobre periode, ili se primiriti kada su loši, ne delati ili delati.... ne da ''kažu'' šta vam je činiti.

koliko čovek može nisko pasti (slobodnom voljom) nije tema. glupost je najteže oprostiti. barem meni... z:mrgreen:

A ja bas misila da nije sve tako ....[emoji106]
Hvala na otkricu i ukazanom putu [emoji106]
Glupost se uvijek na kraju oprasta....

Back