Vidi, tvoja natalna karta se nikako ne moze opisati kao strasna.
Koliko ja vidim ta astrologinja je najvise uzela u obzir tvoj mesec i pluton, pomalo mars i sunce.
Ono sto ti nije napomenula je da je pluton u domicilu u skorpiji i to je dobro. Mesec je u padu u skorpiji ali i u triplicitetu znaci ima i dobro i lose dostojanstvo. Sto se tice venericnih bolesti tu bas i nema puno dokaza za to jer nije povezano sa nekom od kuca koje mogu da govore o tome.
Nznm koliko si upucena u astrologiju ali pluton se po nekoliko godina zadrzava u jednom znaku sto znaci da svako sa mesecom u skorpiji ima tendencije da dobije neku venericnu bolest. A mesec se u skorpiji nadje bar jednom mesecno sto znaci da je to ogroman broj ljudi.
Mars u lavu se nekada opisuje kao brutalan ali prema drugima nikada prema sebi, ipak je lav najegocentricniji znak sto znaci da nikada nece dici ruku na sebe. Plus sa ovom egzaktnom konjunkcijom sa merkurom mislim da si bezbedna sto se tice suicida.
Na osnovu ovoga sto ja vidim prica te zene ne pije vodu, iako nisam pro u astrologiji neke stvari umem da prepoznam.
P. S. Meni je mesec u konjunkciji sa plutonom u skorpiji i znam kakav je osecaj kada citas i slusas sranja o tom aspektu, ali ja svoj mesec u skorpiji ne bih menjao ni za jedan drugi, izuzetno je mocan, a taj aspekt ga cini jos mocnijim.
Veruj mi nemas razloga za brigu...