Strasna Natalna Karta

lola91

Početnik
Poruka
22
Juce mi je astrolog-poznanica uradila natalnu kartu i tako me je preplasila
Naime ona se profesionalno bavi numerologijom i astrologijom i rekla mi je da ja imam sve aspekte velikih nesreca,tragedija pa cak i ubistva

jezive stvari mi je ispricala...da mi u horoskopu vidi krv,tugu ,patnju i SMRT!

ja sam racica- vaga sa mesecom u skorpiji i to je sve u redu ali ona mi je rekla sledece stvari zbog kojih sam se najezila i sledila...

Pre svega imam mesec znaci u skorpiji i Pluton takodje u Skorpiji i ona mi je rekla da mi je tu zapisana Polna Bolest i da moram jako da se cuvam jer po horoskopu imam opasnst od SIDE!!!

Strasno i kao da mi je u planetama zapisan promiskuitet mada to nema veze samnom ali ajde..

Onda me je preplasila opet sa tim PLUTONOM koji mi je u drugoj kuci i kaze da mi tu vidi neuspeli pokusaj Samoubistva zbog Novca! To jest da cu se ja pokusati Suicid kad izgubim neke ogromne pare.

Takodje mi je rekla da vidi nasilnu ,monstruoznu smrt u mojoj porodici zbog Marsa koji mi je u Kvadratu sa Plutonom. Mars mi je u Lavu a Pluton u Skorpiji k aze tu je zagarantovana uzasna smrt ,brutalna...

Zbog meseca u konjukciji sa Plutonom mi je rekla da ce me decko mozda cak i Ubiti!!! da je to nesrecan i tragican ljubavni zivot.

I Zbog Sunca u konjukciji sa Mesecom mi vidi isto tesku sudbinu ,nesrece...

Jao da peta kuca koja ona kaze da je brak mi je u Ovnu i tu vidi maltretiranje u braku.

a Venera mi je u lavu u 10 kuci i kaze da cu uhoditi nekog uspesnog i slavnog.

inace zena je odrasla ,ona je 70 godiste ,starija je od mene 21 godinu ,znaci nije me zezala nego MRTVA OZBILJNA!

jel moze molim vas neko ko se razume da mi objasni dal su ovi aspekti zaista tako crni i losi
ja za sada nemam uopste tragican zivot,naprotiv i nista mi za sada ne vuce na tragicna desavanja a ona tvrdi da mi je to zapisano i da se to ne moze izbeci.

jel zaista toliko STRASNA I TRAGICNA situacija

http://oi39.tinypic.com/35bdm3q.jpg

Vidi, tvoja natalna karta se nikako ne moze opisati kao strasna.
Koliko ja vidim ta astrologinja je najvise uzela u obzir tvoj mesec i pluton, pomalo mars i sunce.
Ono sto ti nije napomenula je da je pluton u domicilu u skorpiji i to je dobro. Mesec je u padu u skorpiji ali i u triplicitetu znaci ima i dobro i lose dostojanstvo. Sto se tice venericnih bolesti tu bas i nema puno dokaza za to jer nije povezano sa nekom od kuca koje mogu da govore o tome.
Nznm koliko si upucena u astrologiju ali pluton se po nekoliko godina zadrzava u jednom znaku sto znaci da svako sa mesecom u skorpiji ima tendencije da dobije neku venericnu bolest. A mesec se u skorpiji nadje bar jednom mesecno sto znaci da je to ogroman broj ljudi.
Mars u lavu se nekada opisuje kao brutalan ali prema drugima nikada prema sebi, ipak je lav najegocentricniji znak sto znaci da nikada nece dici ruku na sebe. Plus sa ovom egzaktnom konjunkcijom sa merkurom mislim da si bezbedna sto se tice suicida.
Na osnovu ovoga sto ja vidim prica te zene ne pije vodu, iako nisam pro u astrologiji neke stvari umem da prepoznam.
P. S. Meni je mesec u konjunkciji sa plutonom u skorpiji i znam kakav je osecaj kada citas i slusas sranja o tom aspektu, ali ja svoj mesec u skorpiji ne bih menjao ni za jedan drugi, izuzetno je mocan, a taj aspekt ga cini jos mocnijim.
Veruj mi nemas razloga za brigu... ;)

Slazem se sa Beethovenom, taj mesec u skorpiji u konjukciji sa plutonom imaju mnooogi, jer se pluton zadrzava po 15 godina u jednom znaku i uopste to ne treba posmatrati fatalisticki. Izmedju ostalih moja drugarica ima, i nema nikakve kod nje fatalnosti, promiskuiteta, nasilja...normalan zivot.
Nemoj uopste da se opterecujes tim sto ti je ona napricala, videla sam kod ljudi mnogo gadnijih aspekata pa najnormalnije zive. Poz :)

Beethoven4152, hvala ti beskrajno :) Uh, moram da priznam, da sam se bila bas isprepadala....jer rekla mi je da nemam ni jednu jedinu lepu stvar u karti, vec samo neke patnje i tragedije, sad mi je lakse puno.....
ja se licno ne razumem u astrologiju uopste, ona mi je sama ponudila da mi uradi detaljnu kartu i posle ovoga sto mi je rekla ja sam se zainteresovala za to, jer mi ipak nije bilo svejedno kad sam cula....
A jel mozes molim te, da mi bacis pogled na kartu ovako uopsteno i da mi kazes kako ti se cini :)

Prvo vidi kako si se zamerila toj poznanici koja je 'profesionalni astrolog' koji vidi stvari u karti koje niko drugi ne vidi. :D
Sve sto ja mogu da ti kazem je uopsteno, na ovom forumu ima mnogo kompetentnijih ljudi za tumacenje natalne karte.
Poslacu ti na pp moje tumacenje. :D

profesionalni astrolog ti nikada neće reći tako nešto, pa i da je tačno.
i ja imam kvadrat plutona i marsa, veneru u konjukciji sa mc, plutonom, pa opet kvadrat mars, 10 polje, ali ne tumačim svoje aspekte na taj način... ona povezuje po školski, koliko mi se čini... loš aspektm pl sa ju i marsom ne mora biti fatalan, niti veliki gubitak. pluton u 2 polju može da donese i ogroman novac...
ovako na blic, natal ti jeste težak po nekim pitanjima, ali ne znam osobu kojoj nije manje ili više... može ceo svet da ti se sruši na glavu, ali kada ne uspeš da se ubiješ, onda si stvarno gubitnik na svim poljima. znam osobu koja ima više pokazatelja i više neuspelih pokušaja. nemoj da se blamiraš... ako ikada budeš rešila da uradiš tako nešto, overi se kako treba. i ne zbog novca, pobogu.

profesionalni astrolog ti nikada neće reći tako nešto, pa i da je tačno.
i ja imam kvadrat plutona i marsa, veneru u konjukciji sa mc, plutonom, pa opet kvadrat mars, 10 polje, ali ne tumačim svoje aspekte na taj način... ona povezuje po školski, koliko mi se čini... loš aspektm pl sa ju i marsom ne mora biti fatalan, niti veliki gubitak. pluton u 2 polju može da donese i ogroman novac...
ovako na blic, natal ti jeste težak po nekim pitanjima, ali ne znam osobu kojoj nije manje ili više... može ceo svet da ti se sruši na glavu, ali kada ne uspeš da se ubiješ, onda si stvarno gubitnik na svim poljima. znam osobu koja ima više pokazatelja i više neuspelih pokušaja. nemoj da se blamiraš... ako ikada budeš rešila da uradiš tako nešto, overi se kako treba. i ne zbog novca, pobogu.
mislis da se samoubije kako treba? da li uopste postoji nacin da se to odradi kako treba? :lol:
jel bi ti mogla poslati natalnu na pp da mi pogle's?

mislis da se samoubije kako treba? da li uopste postoji nacin da se to odradi kako treba? :lol:
jel bi ti mogla poslati natalnu na pp da mi pogle's?

rekla je 'neuspeli pokušaj'... ne znam da li postoji način i zašto bi bilo ko tako nešto radio. ali je strašno ne uspeti u tome. završiće u beloj košuljici. ne pričam astrološki, nego prosta logika. konkretno u njenom slučaju je natal jako težak, opasnost stoji po psihu, ne po život. i onda joj neka budala ubaci u glavu matrix, a ako već zna kakve aspekte ima, indirektan je krivac za to kako će se ona osećati i šta će uraditi sa tim informacijama koje nikako ne mogu biti 100% tačne. pitanje je uopšte koliko se stvari stvarno može videti u natalu, ali još bitniji način na koji se pojedini aspekti tumače. ne tumači svako na isti i to onda biva problem kada plasiraš ''zvezdanu sudbinu' kao apsolutnu istinu i usmeriš nekoga ko je labilan da se nosi sa svim tim informacijama.
postavi...

Nevesta, kako bre opasnost po psihu ? kao u smislu da cu da prolupam.... a ovo za suicid, pa ona mi je rekla da cu hteti da se ubijem al da mi nece uspeti, odkud znam....ja ovako nisam uopste po prirodi suicidna niti mi je ikad bilo i na kraj pameti....a inace ona jeste profesionalni astrolog, radi to....i bas mi je rekla onako kako sam napisala.
Aj mi preeklinjem te, pogledaj natalnu i reci mi kako stoje stvari po tvom :) a sto mi je toliko teska karta, u kom smislu ?

Poslednja izmena:
Чуј, да је Плутон Суицид горе z:mrgreen: па како то људи тако пишу слатко сам се сада исмејао. z:mrgreen:

Јесте мало пргава карта, али ништа што није могуће решити. Проблем су додуше и пријатељи, а и породица. То ће да се лоше одрази на исхрану дотичне, а биће и губитка новца преко пријатеља, но ништа што изазива суицид. Додуше, постоји наговештење да ће претити другима ''да ће се убити'' због емотивне несигурности, али ово ради сваки други-трећи Ракић па је то и за очекивање.

Треба пазити на желудац. То је најслабија тачка. Избегавати ствари типа кефир, кисело млеко и генерално млечне производе. Могућа тровања. Видим ли ја то да је девојка попила шампон? z:mrgreen: Ако јесте нека се јави да сазнамо и који шампон z:mrgreen:

Што се тиче седамдесетих годишта, генерално, много су подводљивија суициду но ови ''нови'' дођоши. Кљукање лекићима ''реда ради'' није на одмет.

Poslednja izmena:
s obzirom na to kakav odnos sa decom gradiš bolje da ih nemaš više... isto važi za ljubav, s obzirom da je neprtun vladar sedme, a peta u jarcu.
sa vrhom pete u jarcu moguće u kasnijim godinama, ali kao što rekoh, saturn u prvoj sam po sebi težak... roditelj ''tiranin'', neko kome se deca ne poveravaju rado.
neptun opozit merkur na osi 4/10, katastrofa u porodičnim odnosima.
ja ovde ne vidim suicidne ideje, sve ti planete lepo izlaze ne prvo polje.
venera vladar devete, nije loše aspektovana, ali kad je vidim u kombinaciji sa uranom i jupijem zlo mi je... neću da se istrčavam, ali bi možda malo mogla da podigneš kriterijume i ne zaležeš sa svakim ko te poželi. ovde se ne zna ko je yebač, ko prijatelj, je li neki odnos stvarna veza ili nije...

Back