storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
DOKONI UM:Znači to je Salajački izraz...nešto kao "danske" ili "od ponedeljnika"
Ne mogu da garantujem da je baš samo salajački, ja sam to tamo naučila, ali sam čula i one koji nisu Salajčani da to koriste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOKONI UM:Znači to je Salajački izraz...nešto kao "danske" ili "od ponedeljnika"
DOKONI UM:BETANIJA:shock:

Nikad mi nije bilo jasno zašto to porodilište svi zovu BETANIJA
Dakle
 Da
  Da 

mackica ns:Nemoj Storm, ako proka bude organizovao, garant će okupljanje biti negde u vazduhu :shock:
Mada, možda ni to ne bi bilo toliko strašno kao susret sa krvolokovim krvoločnim očima 8)Da
nije bilo lepog beogradskog pojačanja i pitome Juce, pitanje da li bismo skupili dovoljno hrabrosti

:wink: Mislim, zbog Juce! 8)
  :wink: Mislim, zbog Juce! 8)storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!

:wink:
storm cloud:proka1:i pored najbolje volje i zelje ne mogu vam se pridruziti
ali nadam se da ce te napraviti sledeci vikend novo okupljanje ili sto da ne popodne ili uvece, sto je i najbolje, radnim danom?
u svakom slucaju, zelim vam da vam se pridruzi i sunce kao i da se lepo provedete

Mi smo već više puta pravili okupljanja, sad neka neko drugi preuzme organizaciju. Recimo ti.

mackica ns:storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!

Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok
 sad su u modi neki veštački cvetovi
  sad su u modi neki veštački cvetovi  
Ko kaže...storm cloud:A nisi nam ni parče torte doneo.:?

DOKONI UM:mackica ns:storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!

Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok
Ahaa uvek sam se bojao "budala bez razloga".
podatak o svadbi u hotelu Park sa 500 zvanica je lako proverljiv... ... i kod OSTALIH kelnera, ne samo u krem odelu!!!
Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"
A onaj pepeljarko sa skele

Petre, taj "krokodil" bar ima stila!Pera_Zdera:Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"

Za neke ne treba imati stila, ne zasluzuju ga. Svima po zasluzi. :wink:nsbee:Petre, taj "krokodil" bar ima stila!Pera_Zdera:Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"

Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put
proka1:kakav vam je strand nocu?
jel spacira neko predvece kao po korzu?

nsbee:Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put