storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mackica ns:
mackica ns:Eh, kako zamre ovaj NSforum posle 2 popodne :?
Biće da su svi na Štrandu![]()
Vi se ovde zezate dok ja radim, a popodne vas nema! Ali nema veze! Vidimo se uskoro na lepom plavom Dunavu! Mackice, Proku obavezno vodimo da igramo lorum! I ti pcelice, mani se rodjusa, bice ih jos mnogo! mackica ns:Oblačak, ne bih se od tebe nadala da ne pratiš fabulu radnje :wink:
mackica ns:
Obožavala sam kao dete, možda bi mogli i sada da probamo... Onako kad uzmeš među prste pola peska, pola vode, pa KAPLJEŠ sa svim tim... Ih, kakvi dvorci su nastajali![]()
ops:
ops:
ops: 
Di nađe ovu odvratnu sliku?lav607:Eh taj Strand..........![]()
Neva:mackica ns:Eh, kako zamre ovaj NSforum posle 2 popodne :?
Vi se ovde zezate dok ja radim, a popodne vas nema! Ali nema veze! Vidimo se uskoro na lepom plavom Dunavu! Mackice, Proku obavezno vodimo da igramo lorum! I ti pcelice, mani se rodjusa, bice ih jos mnogo!
![]()
Mare:Di nađe ovu odvratnu sliku?lav607:Eh taj Strand..........![]()
proka1:Neva:mackica ns:Eh, kako zamre ovaj NSforum posle 2 popodne :?
Vi se ovde zezate dok ja radim, a popodne vas nema! Ali nema veze! Vidimo se uskoro na lepom plavom Dunavu! Mackice, Proku obavezno vodimo da igramo lorum! I ti pcelice, mani se rodjusa, bice ih jos mnogo!
![]()
hvala na podrsci nevo, ako budemo igrali lorum zajedno, unter ce te zaobici, dajem rec![]()
dajte da se vidimo cim se sunce pojavi, ali avaj, najavili su opet kisu i oblacno![]()
ja sam optimista i zovem na pice i po kisi ako ne moze drugacije![]()
![]()
![]()
Hehehe, ovaaaaj... šalio sam se! Dobre su obe!lav607:Mare:Di nađe ovu odvratnu sliku?lav607:Eh taj Strand..........![]()
Pa ona je sa stranda.................mackicans..........ali nema veze evo jel moze ova................![]()
ops:Dogovoreno! Kazi kad i gde, i mi dolazimo. Samo, moraces cvrsto da stojis na zemlji. A untera cemo uvaliti vec nekome!proka1:Neva:mackica ns:Eh, kako zamre ovaj NSforum posle 2 popodne :?
![]()
hvala na podrsci nevo, ako budemo igrali lorum zajedno, unter ce te zaobici, dajem rec![]()
dajte da se vidimo cim se sunce pojavi, ali avaj, najavili su opet kisu i oblacno![]()
ja sam optimista i zovem na pice i po kisi ako ne moze drugacije![]()
![]()
![]()
Tebi : CRNOG PETERA !!!storm cloud:
storm cloud: