Štrand

Nemoj Storm, ako proka bude organizovao, garant će okupljanje biti negde u vazduhu :shock:
Mada, možda ni to ne bi bilo toliko strašno kao susret sa krvolokovim krvoločnim očima 8) :lol: Da
nije bilo lepog beogradskog pojačanja i pitome Juce, pitanje da li bismo skupili dovoljno hrabrosti :lol:

Ma, da, bez zezanja, kao što Storm reče, oba okupljanja su nam uspela, a Golden, to što si ti rekla da bi mogla da dođeš, pa nisi - nikako ne znači da je Štrand bio prazan bez tebe :P

mackica ns:
Nemoj Storm, ako proka bude organizovao, garant će okupljanje biti negde u vazduhu :shock:
Mada, možda ni to ne bi bilo toliko strašno kao susret sa krvolokovim krvoločnim očima 8) :lol: Da
nije bilo lepog beogradskog pojačanja i pitome Juce, pitanje da li bismo skupili dovoljno hrabrosti :lol:

:shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo! :lol: :lol: :lol: :wink: Mislim, zbog Juce! 8)

storm cloud:
proka1:
i pored najbolje volje i zelje ne mogu vam se pridruziti :(

ali nadam se da ce te napraviti sledeci vikend novo okupljanje ili sto da ne popodne ili uvece, sto je i najbolje, radnim danom? :D

u svakom slucaju, zelim vam da vam se pridruzi i sunce kao i da se lepo provedete :lol: :lol: :lol:

Mi smo već više puta pravili okupljanja, sad neka neko drugi preuzme organizaciju. Recimo ti. :D

ta ne marim, ali kao sto se kaze, tim koji pobedjuje ne treba ga menjati :D

ili treca sreca, pa za to predlazem da ti i mackica organizujete i trece jos vece okupljanje :D :wink:

to vama sasvim lepo ide, a ko ne dodje imace zasto da se kaje ili da mu bude zao, kao meni recimo :cry:

stvarno sam bio zauzet, ali ja sam veceras na strandu, da ga bar omirisem :D

mackica ns:
storm cloud:
:shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo! :lol: :lol: :lol: :wink:
:lol: :wink:
Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok :lol:

Ahaa uvek sam se bojao "budala bez razloga".
podatak o svadbi u hotelu Park sa 500 zvanica je lako proverljiv...
BTW : Nije bilo ruzmarina :( sad su u modi neki veštački cvetovi :roll:

DOKONI UM:
mackica ns:
storm cloud:
:shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo! :lol: :lol: :lol: :wink:
:lol: :wink:
Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok :lol:

Ahaa uvek sam se bojao "budala bez razloga".
podatak o svadbi u hotelu Park sa 500 zvanica je lako proverljiv... ... i kod OSTALIH kelnera, ne samo u krem odelu :lol: !!!

Pera_Zdera:
DOKONI UM:
Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver" :?:

A onaj pepeljarko sa skele :?:
Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio. :lol:
Petre, taj "krokodil" bar ima stila!

Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put :D

nsbee:
Pera_Zdera:
DOKONI UM:
Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver" :?:

A onaj pepeljarko sa skele :?:
Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio. :lol:
Petre, taj "krokodil" bar ima stila!

Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put :D
Za neke ne treba imati stila, ne zasluzuju ga. Svima po zasluzi. :wink:

A ja se pozdravljam i od stranda i od NS-a na 10-ak dana. Pozz svima. :wink:

Šetnjica obavezna, i danju i noću, uzduž i popreko, nekoliko puta, sretneš ljude koje nisi video sto godina :)
Ali golf nisam nikada igrala noću. Golf mi je najlepši predveče, kad već zalazi sunce, pa nije jako vruće, a zadržimo se od popodne i uveče ne planiramo ponovo da dolazimo.
Uveče se lepo skockamo, pa šetnjica, pa negde ne pićence...

To nešto na moj račun?
16_1_21.gif

nsbee:

Sad sam tek videla ovo... Pčelice, svedočim u tvoju korist 8)
I držim te za reč da te sledeći put neće mrzeti da nam se pridružiš :wink:

Back