storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
DOKONI UM:Znači to je Salajački izraz...nešto kao "danske" ili "od ponedeljnika"![]()
Ne mogu da garantujem da je baš samo salajački, ja sam to tamo naučila, ali sam čula i one koji nisu Salajčani da to koriste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOKONI UM:Znači to je Salajački izraz...nešto kao "danske" ili "od ponedeljnika"![]()
DOKONI UM:BETANIJA:shock:
![]()
Nikad mi nije bilo jasno zašto to porodilište svi zovu BETANIJA![]()
Dakle![]()
Da

mackica ns:Nemoj Storm, ako proka bude organizovao, garant će okupljanje biti negde u vazduhu :shock:
Mada, možda ni to ne bi bilo toliko strašno kao susret sa krvolokovim krvoločnim očima 8)Da
nije bilo lepog beogradskog pojačanja i pitome Juce, pitanje da li bismo skupili dovoljno hrabrosti![]()
:wink: Mislim, zbog Juce! 8)storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!![]()
![]()
:wink:
storm cloud:proka1:i pored najbolje volje i zelje ne mogu vam se pridruziti![]()
ali nadam se da ce te napraviti sledeci vikend novo okupljanje ili sto da ne popodne ili uvece, sto je i najbolje, radnim danom?![]()
u svakom slucaju, zelim vam da vam se pridruzi i sunce kao i da se lepo provedete![]()
![]()
![]()
Mi smo već više puta pravili okupljanja, sad neka neko drugi preuzme organizaciju. Recimo ti.![]()
mackica ns:storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!![]()
![]()
Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok![]()
sad su u modi neki veštački cvetovi Ko kaže...storm cloud:A nisi nam ni parče torte doneo.:?
DOKONI UM:mackica ns:storm cloud::shock: Koja hrabrost, govori u svoje ime, mi se odsekosmo!![]()
![]()
Nego, sad nešto razmišljam, možda je Dokoni i izmislio krem odelo i ruzmarin, kad je čuo da dolazi krvolok![]()
Ahaa uvek sam se bojao "budala bez razloga".
podatak o svadbi u hotelu Park sa 500 zvanica je lako proverljiv... ... i kod OSTALIH kelnera, ne samo u krem odelu!!!
Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"![]()
A onaj pepeljarko sa skele![]()

Petre, taj "krokodil" bar ima stila!Pera_Zdera:Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"![]()
![]()
Za neke ne treba imati stila, ne zasluzuju ga. Svima po zasluzi. :wink:nsbee:Petre, taj "krokodil" bar ima stila!Pera_Zdera:Daklem ni Krokodil na biciklu nije bio.DOKONI UM:Jel' prisustvovala, ili je bar poslala telegram podrške, "ranjena zver"![]()
![]()
Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put![]()
proka1:kakav vam je strand nocu?
jel spacira neko predvece kao po korzu?
nsbee:Hej, ja sam poslala poziv podrske!!! Storm, reci im! Samo sto je drustvo naslo najudaljeniju tacku kod Stranda da bi selo. Ali nece me mrzeti da pesacim sledeci put![]()