Štrand

storm cloud:
Nismo u pionirskom fazonu. :lol:

Ja gledala sinoć na Delti "Tito i ja" po milioniti put, je l' se to računa? :wink:

Dobro potegla si odmah najjači argument.
Oprošteno ti je. :wink:
Ja sam baš otišao da vidim taj performans... onako "s' daljine" s obzirom da je iza svega stajala jedna politička partija koja sa TITOM ima veze koliko "MILAN" sa izvođenjem penala. :lol:
Bilo je O.K. ... a na kraju balade tu se pojavi i Titova unuka i otkriše i bistu J.B.TITA ispred NS TIMA-a. :shock:

E, Oblačak 'oćeš ti pre 2000 ili ja 1000 postova?
Bože, kako mi je dosadno :roll:
36_22_19.gif

storm cloud:
mackica ns:
E, Oblačak 'oćeš ti pre 2000 ili ja 1000 postova?
Bože, kako mi je dosadno :roll:
36_22_19.gif

:lol: :lol: :lol: Ja sam mislila da za prvi forumski rođendan doguram do 2000, ali koje su šanse da u sledećih skoro 2 meseca napišem samo 60 poruka? :lol: :lol: :lol:

I meni je užasno dosadno. :roll:

Pa, kreni na 2500 :wink:
Devet dana posle tebe slavim i ja svoj prvi forumsku rođus 8) 'Oćemo zajedno da pravimo žuraju :D
Na Štrandu, naravno :wink:

Hmmm... teška odluka :?
Bolje Štrand, čuvaj pare za Nesebar :wink:

A stvarno, ljudi, kad ćemo taj lorum :?: Njevuška i Proka već podelili untere :lol: Moramo i mi da smislimo strategiju 8)

Dobro, 'ajde, rekle smo da mi više ne oraganizujemo ništa :roll: Ali, vi'š kak'i su ostali... Sve moraš sam :roll:

storm cloud:
Ne mogu. :( E videćeš ti, ček' samo da mi poprave moj krš, pa kad ja opet skinem Smiley Central!

Što je najgore, mene čeka pos'o preko glave, al' mi se ne radiiiii!!!
Ja sam sve uradila 8) :P :D
'Ajde tamo... Prvo obaveze, posle igra :P Ugledaj se na Dokonog, vi'š kako on radi
36_17_2.gif

`Aj sad ti :arrow:
3_8_7.gif

mackice, to je samo igra, nista licno, ni protiv tebe a ni protiv oblacka, jedino ako nam opet dovede rodbinu, navuce oblake preko stranda, onda ce mo je kazniti :twisted:

Back