Štrand

mackica ns:
storm cloud:
A da bolje ispržimo, treba onoliku mast istopiti? :?

Mast od ŽDERANJA?
36_11_6.gif
Mozda ipak da sve ostane na sladoledu! Ne znam da li ce nam zeludac tako teeesku hranu svariti, pa ce nas boleti... tibice!

A da vi kanda ne ostanete gladne na kraju. Neke su vec ostale. Mislim kad krenete da se picanite na taj strand pa sve poneke cak u frci i sa peglom peglaju kosu. Odu vama somovi, al neka pravicete se ko da ste srecne i zadovoljne, pod geslom "Jes vidla kako sam ga oterala". :wink: :lol:
Pa na kraju pitanja(onako sa nevinom facom), ma nek mi kaze neko gde sam ja nesto pogresila i koga sam ja to pominjala uopste. :roll:

krvolok:
DOKONI UM:
Ulažem na NJU pa kad se ispalti ulaganje lako će mo ga već negde ULOŽITI. :lol:
Ovo podvučeno se piše ZAJEDNO, a RADI ( mis' : ko može ! ) POJEDINAČNO, a ne u MNOŽINI, sa pomoćnicima !!! :lol:

Ispravljeno.
Greške se lako isprave. Gramatičke i slovne.
Mislim kada greške nisu genetske, kao kod tebe.

P.S. Ala ti legne ovo kišno vreme :arrow: odmah Vas poskidaju sa skele, pa navališ na gazdin računar kao gladna godina... :lol:

Na osnovu Vaših zahteva za reprizu okupljanja, objavljujemo:

POZIVNICA
za sve NSforumaše dobre i loše volje

Dana: 21.05.2005. - ili, lakše za razumeti - subota
Mesto: Štrand, glavni ulaz
U slučaju kiše - Beza
Vreme: 17.oo časova
NAPOMENA:
Molimo sve koji žele da dođu da se najave, da bismo znali koga da čekamo.
Tolerišemo max 15 min kašnjenja.
Prijavljivanje poželjno na forumu, a ne na pp.
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima. :arrow: Last chance :lol:

mackica ns:

POZIVNICA

U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima. :arrow: Last chance :lol:

E J*bi ga ! Ja ne mogu doci ! :(

mackica ns:

POZIVNICA

U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:

Nemoj da si tako stroga, ko se STIDI da se javno prijavi, može i na pp, ali NA VREME, a ne KAO NEKI :lol: sat vremena pred okupljanje.

Čekamo samo najavljene :!:

Ovo je stvarno poslednji put da mi tako nešto organizujemo. Ko propusti ovu priliku, sledeći put će morati sam da skuplja ljude, kako reče mačkica, mi od sada samo gostujemo. :D 8)

Aj', pa se vidimo! :wink:

Upozoravam zainteresovane da ovaj događaj nije za ljude sa slabim srcem, jer će grozna troglava aždaha zvana storm cloud kojoj sevaju munje iz očiju i koja proždire naivne muškarce ekskluzivno ovim povodom biti puštena na slobodu i izaći će iz svoje pećine.

storm cloud:
mackica ns:

POZIVNICA

U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:

Nemoj da si tako stroga, ko se STIDI da se javno prijavi, može i na pp, ali NA VREME, a ne KAO NEKI :lol: sat vremena pred okupljanje.

Čekamo samo najavljene :!:

Ovo je stvarno poslednji put da mi tako nešto organizujemo. Ko propusti ovu priliku, sledeći put će morati sam da skuplja ljude, kako reče mačkica, mi od sada samo gostujemo. :D 8)

Aj', pa se vidimo! :wink:

Upozoravam zainteresovane da ovaj događaj nije za ljude sa slabim srcem, jer će grozna troglava aždaha zvana storm cloud kojoj sevaju munje iz očiju i koja proždire naivne muškarce ekskluzivno ovim povodom biti puštena na slobodu i izaći će iz svoje pećine.
Sta ako se pojavim i ja tamo,sa sve oruzjem za hvatanje "azdajica",oces zbrisati,ili glavu okrenuti. :D :D Ne iskljuci mogucnost da dodjem. :twisted: Jos kada bi i krvolok bio tamo,zabava bi bila odlicna.Moramo samo upozoriti vatrogasce,da budu pripravni za gasenje pozara. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mackica ns:

POZIVNICA

U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:

Ja bih došao vrlo rado. Ali tog dana sam na svadbi.
Hotel park :arrow: to mi je adresa celog dana. :roll:
Mislim ne ženim se ja :idea: ...nego sam onakooo GOST. Reklo bi se.

DOKONI UM:
GoldenLady:
Nemoj da te prevare Dokoni!!!
Kao poslali ti poznivnicu, a?
Da sam ja na tvom mestu povela bih mene sa sobom, za svaki slucaj :)
Misliš, ako su mi ipak spremili zasedu da me ožene da mi se, ipak, nađeš pri ruci...levoj, sa dve burme u rukama :wink:

Pa sad...nisam planirala da u skorije vreme pocnem da skupljam burme...mislila sam da ti budem pri ruci kao izgovor :)

Back