Štrand

Sve ostaje isto:

mackica ns:
POZIVNICA
za sve NSforumaše dobre i loše volje

Dana: 21.05.2005. - ili, lakše za razumeti - subota
Mesto: Štrand, glavni ulaz
U slučaju kiše - Beza
Vreme: 17.oo časova
NAPOMENA:
Molimo sve koji žele da dođu da se najave, da bismo znali koga da čekamo.
Tolerišemo max 15 min kašnjenja.
Prijavljivanje poželjno na forumu, a ne na pp.
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima. :arrow: Last chance :lol:

DOKONI UM:
Nedelja !!!
6 dana radi a sedmi dan odmaraj na Štrandu uz LEZ KLAN. :idea:
8)
Sorry Dokoni, dame imaju prednost :P

A, leto je tek pred vratima, biće vremena za
7_3_203.gif
naravno, i za
18_4_101v.gif

Šta god preferiraš 8)
Lez-lobi će da te bodri sa peska ceeeeloooog leta.

mackica ns:
DOKONI UM:
Nedelja !!!
6 dana radi a sedmi dan odmaraj na Štrandu uz LEZ KLAN. :idea:
8)
Sorry Dokoni, dame imaju prednost :P

A, leto je tek pred vratima, biće vremena za
7_3_203.gif
naravno, i za
18_4_101v.gif

Šta god preferiraš 8)
Lez-lobi će da te bodri sa peska ceeeeloooog leta.

E nemoj sad nešto zbog mene da menjaš planove. :oops: Ja bih volela da svi dođu. :D Samo ne mogu u nedelju u pet, ali može u 4 kao prošli put. Svejedno mi je. 8)

Al' ti, maco, odluči, ti si ovde glavna!

Koristim priliku da specijalno pozovem raindog na kaficu u subotu-nedelju, kako već odlučite, jer bez nje naš "lez-lobi" :roll: :roll: :roll: ne bi postojao. Mislim, ipak je ona rodonačelnica. :wink:

Respect, raindog! 8)

Oblačak, bilo je u množini - damE :wink: Tako da DVE dame definitivno imaju prednost 8) , čisto da ne osećaš neku krivicu.

Priključujem se posebnom pozivu za raindog, ako ne sada u subotu; bar sledeći put kad bude zasedao isključivo lez-lobi.
To ćemo se već dogovoriti preko pp-a :wink:.

Kilroy be there !!!
Važi kako je PRVOBITNO rečeno, ja ću doći, možda i dovesti BGD ekipu, koja je bar POUZDANA, da ne budem baš sam k'o siroče ili ugledniji prosijak, ali sedim kod " Beze ", ako je kiša - unutra, ako nije - napolju, glupo mi je da stojim k'o bandera ili stariji brat parking - majstora za bicikle, na samom ulazu !!! Raspoznavanje mi je " malajski krvolok " Juca, pas, slika je na " Kućnim ljubimcima ", mis' : ako se Nenos predomisli, pa ipak dođe, da ne zvera okolo i ništa mu ne bude jasno !!! :lol:
P.S. daljnjih izmena NEMA : ko dođe - dođe, ko ne - nije došao !!!

mackica ns:
POZIVNICA
za sve NSforumaše dobre i loše volje

Dana: 21.05.2005. - ili, lakše za razumeti - subota
Mesto: Štrand, glavni ulaz
U slučaju kiše - Beza
Vreme: 17.oo časova
NAPOMENA:
Molimo sve koji žele da dođu da se najave, da bismo znali koga da čekamo.
Tolerišemo max 15 min kašnjenja.
Prijavljivanje poželjno na forumu, a ne na pp.
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima. :arrow: Last chance :lol:

krvolok:
Kilroy be there !!!
Važi kako je PRVOBITNO rečeno, ja ću doći, možda i dovesti BGD ekipu, koja je bar POUZDANA, da ne budem baš sam k'o siroče ili ugledniji prosijak, ali sedim kod " Beze ", ako je kiša - unutra, ako nije - napolju, glupo mi je da stojim k'o bandera ili stariji brat parking - majstora za bicikle, na samom ulazu !!! Raspoznavanje mi je " malajski krvolok " Juca, pas, slika je na " Kućnim ljubimcima ", mis' : ako se Nenos predomisli, pa ipak dođe, da ne zvera okolo i ništa mu ne bude jasno !!! :lol:
P.S. daljnjih izmena NEMA : ko dođe - dođe, ko ne - nije došao !!!

Pa, misliš onda da se sve ostale 'bandere' sa glavnog ulaza Štranda pomere i traže krvoloka u bašti Beze?
Pse ne puštaju na Štrand :?
Zašto ti moraš biti uvek nešto posebno, nije ti dovoljan ovaj boldovani crveni font?
Da se nađemo nekako na sredini - bandere će da stoje od 17.00, a ti se pojavi u 17.10, makar tada izašao iz Beze - nećeš čekati, a ni mi tebe nećemo morati da prepoznajemo po bašti.
Da li je to u redu?

mackica ns:
Pa, misliš onda da se sve ostale 'bandere' sa glavnog ulaza Štranda pomere i traže krvoloka u bašti Beze? A TOLIKOOOOOO će ih biti ... :lol:
Pse ne puštaju na Štrand :? Mog psa ?!? :shock: Ha !!! Onda bi gledala uživo kako I DUNAV MOŽE DA BUDE SPALJEN !!!
Zašto ti moraš biti uvek nešto posebno, nije ti dovoljan ovaj boldovani crveni font? Takva mi KARMA !!! :lol:
Da se nađemo nekako na sredini - bandere će da stoje od 17.00, a ti se pojavi u 17.10, makar tada izašao iz Beze - nećeš čekati, a ni mi tebe nećemo morati da prepoznajemo po bašti.
Da li je to u redu? Cccc !!! Iz iskustva : nekom će kasniti bus, isflekaće BLEJZER, pući će pertla, itd., tek KASNIĆE OSETNO, takve se stvari tolerišu ali ne STOJEĆKI, već komotno, za stolom !!!

Back