Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Mozda ipak da sve ostane na sladoledu! Ne znam da li ce nam zeludac tako teeesku hranu svariti, pa ce nas boleti... tibice!mackica ns:storm cloud:A da bolje ispržimo, treba onoliku mast istopiti? :?
Mast od ŽDERANJA?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ipak da sve ostane na sladoledu! Ne znam da li ce nam zeludac tako teeesku hranu svariti, pa ce nas boleti... tibice!mackica ns:storm cloud:A da bolje ispržimo, treba onoliku mast istopiti? :?
Mast od ŽDERANJA?
![]()

nsbee:Os ti jednom napisati nesto a da ima veze sa zivotom?![]()
nsbee:Os ti jednom napisati nesto a da ima veze sa zivotom?![]()
Da ti stvarno imaš KVISKA, uložio bi ga U nju, a ne NA nju !!!DOKONI UM:Evo još 5 bambija.
Plus što ulažem kviska na Tebe. 8)
Ovo podvučeno se piše ZAJEDNO, a RADI ( mis' : ko može ! ) POJEDINAČNO, a ne u MNOŽINI, sa pomoćnicima !!!DOKONI UM:Ulažem na NJU pa kad se ispalti ulaganje lako će mo ga već negde ULOŽITI.![]()
krvolok:Ovo podvučeno se piše ZAJEDNO, a RADI ( mis' : ko može ! ) POJEDINAČNO, a ne u MNOŽINI, sa pomoćnicima !!!DOKONI UM:Ulažem na NJU pa kad se ispalti ulaganje lako će mo ga već negde ULOŽITI.![]()
![]()
odmah Vas poskidaju sa skele, pa navališ na gazdin računar kao gladna godina... 
Last chance
mackica ns:Na osnovu Vaših zahteva za reprizu okupljanja, objavljujemo:
POZIVNICA
za sve NSforumaše dobre i loše volje
Dana: 21.05.2005. - ili, lakše za razumeti - subota
Mesto: Štrand, glavni ulaz
U slučaju kiše - Beza
Vreme: 17.oo časova
NAPOMENA:
Molimo sve koji žele da dođu da se najave, da bismo znali koga da čekamo.
Tolerišemo max 15 min kašnjenja.
Prijavljivanje poželjno na forumu, a ne na pp.
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima.Last chance
![]()

POZIVNICA
U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:
Molimo sve zainteresovane da se ovoga puta zaista pojave, jer ćemo za sve dalje termine biti zauzete gostovanjima.Last chance
![]()
sat vremena pred okupljanje.
Dođi, pa ćemo se dogovoriti.GoldenLady:Ja bih mogla.. hocemo do mini golfa?
Sta ako se pojavim i ja tamo,sa sve oruzjem za hvatanje "azdajica",oces zbrisati,ili glavu okrenuti.storm cloud:mackica ns:Na osnovu Vaših zahteva za reprizu okupljanja, objavljujemo:
POZIVNICA
U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:
![]()
Nemoj da si tako stroga, ko se STIDI da se javno prijavi, može i na pp, ali NA VREME, a ne KAO NEKIsat vremena pred okupljanje.
Čekamo samo najavljene![]()
Ovo je stvarno poslednji put da mi tako nešto organizujemo. Ko propusti ovu priliku, sledeći put će morati sam da skuplja ljude, kako reče mačkica, mi od sada samo gostujemo.8)
Aj', pa se vidimo! :wink:
Upozoravam zainteresovane da ovaj događaj nije za ljude sa slabim srcem, jer će grozna troglava aždaha zvana storm cloud kojoj sevaju munje iz očiju i koja proždire naivne muškarce ekskluzivno ovim povodom biti puštena na slobodu i izaći će iz svoje pećine.

POZIVNICA
U slučaju kiše - Beza
NAPOMENA:
![]()
to mi je adresa celog dana.
...nego sam onakooo GOST. Reklo bi se.Misliš, ako su mi ipak spremili zasedu da me ožene da mi se, ipak, nađeš pri ruci...levoj, sa dve burme u rukama :wink:GoldenLady:Nemoj da te prevare Dokoni!!!
Kao poslali ti poznivnicu, a?
Da sam ja na tvom mestu povela bih mene sa sobom, za svaki slucaj![]()
DOKONI UM:Misliš, ako su mi ipak spremili zasedu da me ožene da mi se, ipak, nađeš pri ruci...levoj, sa dve burme u rukama :wink:GoldenLady:Nemoj da te prevare Dokoni!!!
Kao poslali ti poznivnicu, a?
Da sam ja na tvom mestu povela bih mene sa sobom, za svaki slucaj![]()

DOKONI UM:Ja bih došao vrlo rado. Ali tog dana sam na svadbi.
Hotel parkto mi je adresa celog dana.
![]()
Mislim ne ženim se ja...nego sam onakooo GOST. Reklo bi se.