Štrand

krvolok:
mackica ns:
DOKONI UM:
PINKI JE VIDEO TITA.

U kontekstu priče o Krvoloku na prozoru WC-a.
Pa, tu su negde... vršnjaci... mislim krvolok i Tito
A ti bi, sve i da proživiš tri Titova i moja života UKUPNO, tako mentalno TRUNTAVA, ostala u relaciji stan - lift - klozet - autobus i konačna, poznata i bezbedna destinacija : tvoja soba !!! :lol:
Zaboravio si Štrand :wink:

mackica ns:
krvolok:
mackica ns:
DOKONI UM:
PINKI JE VIDEO TITA.

A ti bi, sve i da proživiš tri Titova i moja života UKUPNO, tako mentalno TRUNTAVA, ostala u relaciji stan - lift - klozet - autobus i konačna, poznata i bezbedna destinacija : tvoja soba !!! :lol:
Nisam zaboravio, ali se to ne računa, jer si i štrand gledala kroz prozor svoje sobe, uz Oblačkova objašnjenja, do granica tvog poimanja !!! :lol:

krvolok:
mackica ns:
krvolok:
mackica ns:
DOKONI UM:
PINKI JE VIDEO TITA.

Nisam zaboravio, ali se to ne računa, jer si i štrand gledala kroz prozor svoje sobe, uz Oblačkova objašnjenja, do granica tvog poimanja !!! :lol:
Bilo bi lepo kad bi mi prozor sobe gledao na Štrand :?
A i tako sam videla više od tebe :P

Što mešaš Oblačak, ona nije matora :D

I dobro, reci sad još nešto i pustiću da tvoja ostane zadnja, upropastio si mi temu :roll:
Kao i svaku drugu :roll:

I nemoj sad da tražiš ponovno okupljanje ako ćeš se opet uplašiti i pobeći :P

mackica ns:
Što mešaš Oblačak, ona nije matora :D

... što i nije važno, ali je, nadati se, SHVATILA bar deo onog mnoštva čegagod si ti SVE VIDELA, proživela i preživela ...

I dobro, reci sad još nešto i pustiću da tvoja ostane zadnja, upropastio si mi temu :roll:
Kao i svaku drugu :roll:

... dopiši smajli, da očuvaš kontinuitet SVOJE teme, ja se više neću mešati ...

I nemoj sad da tražiš ponovno okupljanje ako ćeš se opet uplašiti i pobeći :P

Hvala ti mnogo :D

Znači :arrow: ko je raspoložen za
28_1_16.gif

A, ko će ostati na ovome
7_3_110v.gif

:P :P :P

O, hvala ti Proko, jel' to znači da ćeš nam se i ti pridružiti?

Nego, izgleda da su mi se negde zagubila moje forumašice :?

Možda su negde na pesku
28_1_2.gif

Ili, možda
7_3_130.gif

A, možda se i Dokoni pojavio, pa gledaju njega
7_3_203.gif

Hmmmm... ne znam da li da ih tražim preko razglasa na Štrandu, ili da ih vičem ovde na forumu :?

STOOOOOOOOOOORM
NEEEEVOOOOOO
23_20_33.gif
:(

ta dasta nego cu vam se pridruziti :D

nego reci te mi, da li su proradili svi lokali , interesujemo posebno da li rade i uvece? jako volim da uvece izadjem na strand, sednem u neku bastu i osecam se kao na moru :D

U nedelju je radio samo onaj na platou, sa kružnim šankom i 'brod'. Ispred ostalih se još nešto sređivalo, pa verujem da će ubrzo proraditi :)
A ti kafići što rade, rade i uveče.
I baš je bilo puno ljudi, diiiiivnooooo :D
Od 1 - 100 godina :)

8) EVO MEEEEEEE! Jel zna neko kako se ovo gasiiii?!
Nisam ja ciko, majke mi :oops: ! Stub je pao sam od sebe! :cry: \ Nesto vi tu niste dobro spojili, a i uzmuvali se ovi somovi oko Storm, pa mi zakrcili put! Necu vise nikada, :cry: ,nikada!
Uh, bre jedva su me pustili! Kao ja kriva za njihov most! Boze kakva glupost. Nema veze, ja sam spremna za taj sladoled, a za ljuljanje, nije frka! Sve sam sredila, mesto nas ceka!
Storm, jel pravimo riblju corbu ili cemo ih sakupljati kao eksponate? :D

Neva:
8) EVO MEEEEEEE! Jel zna neko kako se ovo gasiiii?!
Nisam ja ciko, majke mi :oops: ! Stub je pao sam od sebe! :cry: \ Nesto vi tu niste dobro spojili, a i uzmuvali se ovi somovi oko Storm, pa mi zakrcili put! Necu vise nikada, :cry: ,nikada!
Uh, bre jedva su me pustili! Kao ja kriva za njihov most! Boze kakva glupost. Nema veze, ja sam spremna za taj sladoled, a za ljuljanje, nije frka! Sve sam sredila, mesto nas ceka!
Storm, jel pravimo riblju corbu ili cemo ih sakupljati kao eksponate? :D

A da bolje ispržimo, treba onoliku mast istopiti? :?

Back