GoldenLady
Aktivan član
- Poruka
- 1.676
krvolok:mackica ns:Pa, misliš onda da se sve ostale 'bandere' sa glavnog ulaza Štranda pomere i traže krvoloka u bašti Beze? A TOLIKOOOOOO će ih biti ...![]()
Pse ne puštaju na Štrand :? Mog psa ?!? :shock: Ha !!! Onda bi gledala uživo kako I DUNAV MOŽE DA BUDE SPALJEN !!!
Zašto ti moraš biti uvek nešto posebno, nije ti dovoljan ovaj boldovani crveni font? Takva mi KARMA !!!![]()
Da se nađemo nekako na sredini - bandere će da stoje od 17.00, a ti se pojavi u 17.10, makar tada izašao iz Beze - nećeš čekati, a ni mi tebe nećemo morati da prepoznajemo po bašti.
Da li je to u redu? Cccc !!! Iz iskustva : nekom će kasniti bus, isflekaće BLEJZER, pući će pertla, itd., tek KASNIĆE OSETNO, takve se stvari tolerišu ali ne STOJEĆKI, već komotno, za stolom !!!
Krvolok ce kao tipicni NS frajer da soferski pozira kod Beze dok dobro ne snimi "bandere" a onda ce da oceni da li smo dovoljno dobro drustvo za njega?
Mi cemo biti one najdeblje, najgadnije a verovatno cemo i kasniti jer, za sve ove godine, nikako da potrefimo glavni ulaz Stranda
ops:
NEĆEŠ ZALUTATI 

ko zna ko bi se toga mogao dokopati