Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, ako budeproka1:ko ima sutra ispit?
zaistinski?
subota, pa to nije humano![]()
ali ako je tako, drzacu palceve i na rukama i na nogama, za moga saigraca![]()
a onda cemo petra pozvati da donese turu da proslavimo ili da tugujemo / sto naravno uz mackicine i moje zelje nece biti /![]()
![]()
![]()
![]()
storm cloud:mackica ns:E, Oblačak 'oćeš ti pre 2000 ili ja 1000 postova?
Bože, kako mi je dosadno![]()
![]()
Pašće hiljadarka danas(ke), vidim. :wink:
mackica ns:storm cloud:mackica ns:E, Oblačak 'oćeš ti pre 2000 ili ja 1000 postova?
![]()
HILJADARKA![]()
![]()
mackica ns:storm cloud:mackica ns:E, Oblačak 'oćeš ti pre 2000 ili ja 1000 postova?
![]()
HILJADARKA![]()
![]()
Pffffffff.... Ni ne znaš s kim imaš posla :wink:proka1:imas li i prikladnu opremu, mislim na odecu tj suknjicu i cipelice![]()
![]()
![]()
mije dovoljna samo volja, treba malo i spretnosti ici po travi sa punom tacnom pica :?
Ma, ne Proko, slavimo sutraproka1:![]()
![]()
mislim da sam prvi cestitao?![]()
sada mi je lakse kad znam da si se jos kade ispraksirala, pa ti tacna lezi ko zalivenanikad nije lose imati jos neki zanat, zar ne?
znaci, slavimo danas?
Pa... pa... :? ...Onda njoj višeNeva:Joooj, Proko moj, zaista ne znam kako ovo da ti kaaazemops: , ali ja ne znam da igram sa madjaricama! Spremi obrascice!
Hvala vam PUNO na podrsci, a slavicemo u svakom slucaju! Idem ja sada, a maci cestitam na hiljadarci, i saljem i njoj i storm ,onoliko poljubaca koliko imaju postova!![]()
![]()
![]()
mackica ns:Ej, bre Prinče, ja se pitala ovih dana gde si :?maliPrinc:![]()
Ja samo da nahranim golubove...
.. ne obracajte paznju na mene![]()
![]()
Kad budeš došao u naš lepi grad, pokazaćemo ti da se golubovi hrane u centru :wink: , a naŠtrandu ima zanimljivijih sadržaja 8)
nsbee:Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle!Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli
![]()
mackica ns:Good newsNjevuška nam dobila desetkicu![]()
NEEEEEVOOOOI, kao i uvek![]()
![]()
![]()