Štrand

ko ima sutra ispit?
zaistinski?

subota, pa to nije humano :(

ali ako je tako, drzacu palceve i na rukama i na nogama, za moga saigraca :D

a onda cemo petra pozvati da donese turu da proslavimo ili da tugujemo / sto naravno uz mackicine i moje zelje nece biti / :D :D :D :D

proka1:
ko ima sutra ispit?
zaistinski?

subota, pa to nije humano :(

ali ako je tako, drzacu palceve i na rukama i na nogama, za moga saigraca :D

a onda cemo petra pozvati da donese turu da proslavimo ili da tugujemo / sto naravno uz mackicine i moje zelje nece biti / :D :D :D :D
Eh, ako bude
29_3_16.gif
, a znajući moju Njevušku :arrow: biće :D ; ja ću da donosim ture, bez Petra, moliću lepo 8)

E, Golden, tebi sam ostavila jedan postić na 31. str., 'si vid'la? :)

@Storm
JOOOOOJ, ŠTO JE SLATKA :D
Pokazaću ti kako i ja pravim istu takvu facu :oops: Ozbiljno, kad sam videla, napravila sam istu (samo nisam tako dlakava 8) ), i tek onda skontala da je baš takva :D

Uh, proko, zamal' tebe da zaboravim :oops:
proka1:
imas li i prikladnu opremu, mislim na odecu tj suknjicu i cipelice :D :D :D

mije dovoljna samo volja, treba malo i spretnosti ici po travi sa punom tacnom pica :?
Pffffffff.... Ni ne znaš s kim imaš posla :wink:
Doktorirala sam na tacni iznad glave, u gužvi, naravno; Štrand je pero-laka kategorija 8)
3_2_110v.gif

:D :D

mislim da sam prvi cestitao? :D

sada mi je lakse kad znam da si se jos kade ispraksirala, pa ti tacna lezi ko zalivena :D nikad nije lose imati jos neki zanat, zar ne?

znaci, slavimo danas?

proka1:
:D :D

mislim da sam prvi cestitao? :D

sada mi je lakse kad znam da si se jos kade ispraksirala, pa ti tacna lezi ko zalivena :D nikad nije lose imati jos neki zanat, zar ne?

znaci, slavimo danas?
Ma, ne Proko, slavimo sutra :idea: Njevuškin ispit :D Ali, da ne ureknemo :arrow: sad svi :arrow: CHUK-CHUK odrvo :idea: BRZO :!:

Ako si mislio na moj doktorat, on je odavno proslavljen, btw - i proplakan, kad sam se opraštala od tog zanimanja, odnosno od te ekipe. Ali bilo je lepo, i vredno iskustvo 8) A deo iste ekipe se nikada neće raspasti :D :D :D
Opet moram da šaljem
36_3_16.gif

slavimo sutra, juhuuuuuu :D

moram malo do radionice, pa se odjavljujem :( bilo mi je lepo divaniti sa vama, nadam se da cemo pocepati madjarice, mislim karte :wink: , od upotrebe ovog leta.

ja sam nocna ptica, tacnije vecernja, pa ko voli nek izvoli na kaficu ili casu vina :D :D :D

Joooj, Proko moj, zaista ne znam kako ovo da ti kaaazem :oops: , ali ja ne znam da igram sa madjaricama! Spremi obrascice!
Hvala vam PUNO na podrsci, a slavicemo u svakom slucaju! Idem ja sada, a maci cestitam na hiljadarci, i saljem i njoj i storm ,onoliko poljubaca koliko imaju postova! :D :D :D

Neva:
Joooj, Proko moj, zaista ne znam kako ovo da ti kaaazem :oops: , ali ja ne znam da igram sa madjaricama! Spremi obrascice!
Hvala vam PUNO na podrsci, a slavicemo u svakom slucaju! Idem ja sada, a maci cestitam na hiljadarci, i saljem i njoj i storm ,onoliko poljubaca koliko imaju postova! :D :D :D
Pa... pa... :? ...Onda njoj više :( :P
Njevuška, niko nije znao da prevede na ruski, a ja imam samo rečnik sa ruskog na srpski; i tu sam se potrudila, ali bezuspešno :oops:

A, ne znam za obraščiće, ja sam to vid'la 'vako
1_4_65.gif

Mislim, vas dve... stvarno! Dodjem uvece kuci i vidim looodilo od broja stranica na ovoj temi! Pa ko ce to da cita?! :shock: :P
Elem, bee sutra pali na Strand ako je drugarica ne ispali! Pa kom pesak, kom sedenje u stanu! :P

Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle! ;) Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli :P

Back