storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
nsbee:Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle!Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli
![]()
Hehe, nego šta!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nsbee:Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle!Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli
![]()
Pa što se ne hvališ, breeeeestorm cloud:I ja sam dobila desetkicu u sredu.ops:
![]()
A neki ovde moraju da radestorm cloud:nsbee:Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle!Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli
![]()
Hehe, nego šta!![]()
![]()
![]()
mackica ns:Pa što se ne hvališ, breeeeestorm cloud:I ja sam dobila desetkicu u sredu.ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČESTITAAAAMOOO
Imamo najpametniji forum 8)
mackica ns:A neki ovde moraju da radestorm cloud:nsbee:Ovaj,... dok vi tu palamudite u prazno o Strandu, storm i ja bile i videle!Jeste da nismo imale ni karte ni loptu, ali smo bar vas izogovarale sto niste dosli
![]()
Hehe, nego šta!![]()
![]()
![]()
![]()
storm cloud:A što tamo nema više onih ležaljki?![]()
DOKONI UM:storm cloud:A što tamo nema više onih ležaljki?![]()
Nemam pojma...mada sam i ja to pomislio kada smo pojeli kokice... girice... kukuruz... jagode sa šlagom a sve to praćeno "VUJIĆ VODOM" ( :shock: ) ove VODA-VODA i SAMO TAKVA MINAKVA nemaju![]()
DOKONI UM:Exkluziva za "prozorsku" VUJIĆ VODU![]()
Strašno...![]()
Smešno...![]()
... i nafatirao provizije 8)GoldenLady:DOKONI UM:Exkluziva za "prozorsku" VUJIĆ VODU![]()
Strašno...![]()
Smešno...![]()
Ma da, uzas!
Neko se bas napio vode :?
Neva:Aaa, evo nase ekipice! A jel neko od vas probrckao nogice,da proveri temperaturu Dunava? Hocemo se uskorokupati?![]()
nesons:uuu na Srandu je do j , svidjaju mi se nove staze i plato , ne svidja mi se sto nema muzike ( tj. povremeno su oni kod ulaza pustali Vladu Georgieva - i to samo njegove pesme ) , nek je i tiha ali da je ima , most je zavrsen ( primeti se ), ima biciklana pod mostom , ...a Vujic, to sam i ja primetio , ali voda je voda