Štrand

36_19_6.gif

Puno vam hvala, a cestitam i stormicu! :D :D
Sad stvarno imamo razloga da zalijemo! Ko ima neki predlog neka ga kaze sad! Nas dve imamo razlog vise za slavlje :!: Pocinje pravo leto! :D

Posetio sam juče navedenu NAJLEPŠU PLAŽU NA DUNAVU.

Stvarno, iamo bih što šta da zamerim NAŠOJ i ZIGoru ali Štrand izgleda lepo, nema grmljavine muzike...plaža deluje mirno iako ima puno ljudi, plato je lep, rasveta super... otpadao sam u kafiću sa trskom kod mosta 8)

DOKONI UM:
storm cloud:
A što tamo nema više onih ležaljki? :cry:

Nemam pojma...mada sam i ja to pomislio kada smo pojeli kokice... girice... kukuruz... jagode sa šlagom a sve to praćeno "VUJIĆ VODOM" ( :shock: ) ove VODA-VODA i SAMO TAKVA MINAKVA nemaju :lol:

To zato sto je strand potpisao ekskluzivni ugovor sa vujic vodom :shock: i sada naravno svi moraju da prodaju samo vujic

Ja bila samo uveče ovih dana, pa nisam pipnula vodu. Ni dunavsku, a ni Vujić :lol:
Mada, čula sam iz 'pouzdanih izvora' :wink: da je još hladnjikavo...

A uveče je divno, stvarno su sve lepo sredili 8)

uuu na Srandu je do j , svidjaju mi se nove staze i plato , ne svidja mi se sto nema muzike ( tj. povremeno su oni kod ulaza pustali Vladu Georgieva - i to samo njegove pesme ) , nek je i tiha ali da je ima , most je zavrsen ( primeti se ), ima biciklana pod mostom , ...a Vujic, to sam i ja primetio , ali voda je voda

Da li je neko juce slusao hor na Strandu ? :o
Pevali su posle 18:30 ...
Prvo sto nema muzike , a drugo organizuju hor kao kulturno vece ? U jednom trenutku sam pomislio da sam penzioner :cry:
Ne znam ko je uzivao u tome ? Ako starim Novosadjanima smeta muzika , neka ih odvoje na jedan deo Stranda i tamo neka bude mir i tisina !

nesons:
uuu na Srandu je do j , svidjaju mi se nove staze i plato , ne svidja mi se sto nema muzike ( tj. povremeno su oni kod ulaza pustali Vladu Georgieva - i to samo njegove pesme ) , nek je i tiha ali da je ima , most je zavrsen ( primeti se ), ima biciklana pod mostom , ...a Vujic, to sam i ja primetio , ali voda je voda

Ne znam kad će prestati sa tom masovnom torturom. Gde god odem, besomučno vrte njegove albume po ceo dan, šta je to sa tim pevačem da su svi tako poludeli za njegovim pesmama, kao da je jedini na svetu? :roll: :roll: :roll:

P.S. Stigla ja do 2000! :D

Back