Štrand

mackica ns:
U tvoju prisutnost nisam nikada posumnjala :P Kažem ja :arrow: biće prazan ovaj forum kad odeš na godišnji :wink:
:shock: A, šta ako se skroz odvikneš, pa se ni posle godišnjeg ne vratiš :? :( Ma, da :roll:, šta mi pada napamet :lol:
:lol: U mene sumnjaš? :roll:

mackica ns:
E, stvarno bi se moglo naŠtrand popodne :idea: :D
Gotova ti sezonska, pa da ne bude posle - bacila sam pare :? :?: :P

Pa ajde, ja zovem. :wink:

Kažu biće 30 stepeni i danas, a i cele sledeće nedelje. 8) Taman.

mackica ns:
storm cloud:
Prisutna! :P

Pomerila sam onaj šoping, pa bih išla popodne malo naŠtrand, 'oće neko sa mnom :?:
U tvoju prisutnost nisam nikada posumnjala :P Kažem ja :arrow: biće prazan ovaj forum kad odeš na godišnji :wink:
:shock: A, šta ako se skroz odvikneš, pa se ni posle godišnjeg ne vratiš :? :( Ma, da :roll:, šta mi pada napamet :lol:

E, stvarno bi se moglo naŠtrand popodne :idea: :D
Gotova ti sezonska, pa da ne bude posle - bacila sam pare :? :?: :P

BRAVO :!:
Po dva puta, svaki dan, izađi van' pa ponovo uđi na Štrand.
Da je ti ono baš iskoristiš, mislim tu pokaznu sezonsku kartu.
A još im i oskoči pa proturi ispod žice nekoj pripadnici LEZ KLANA da se i ona prošvera na nju :arrow: E TO JE POSAO. :lol:

DOKONI UM:
BRAVO :!:
Po dva puta, svaki dan, izađi van' pa ponovo uđi na Štrand.
Da je ti ono baš iskoristiš, mislim tu pokaznu sezonsku kartu.
A još im i oskoči pa proturi ispod žice nekoj pripadnici LEZ KLANA da se i ona prošvera na nju :arrow: E TO JE POSAO. :lol:

:lol:

A slika? Pa ne izgledamo sve isto, pobogu :!: :lol:

maliPrinc:
bird.gif

Ja samo da nahranim golubove...
.. ne obracajte paznju na mene :)
Ej, bre Prinče, ja se pitala ovih dana gde si :? :)
Kad budeš došao u naš lepi grad, pokazaćemo ti da se golubovi hrane u centru :wink: , a naŠtrandu ima zanimljivijih sadržaja 8)

Joooj, sam saad htela nešto da napišem, ali sva sreća sam na vreme shvatila kako bi se to dvosmisleno protumačilo :oops: , pa ću prećutati 8)

Ček' da smislim drugačije...
4_12_5.gif
...
4_12_3.gif

Ne vredi, ostaćete bez mog komentara :roll:

Ha, nece vam pomoci ni ta sitna slova( uvek me stavljate na muke da procitam ) . Kad vam ja i prikan zamesamo, neeece vam biti dobro! I ni slucajno se ne povodite za onom starom " Pas koji laje ne ujeda" Jel tako Proko?

storm cloud
član

Mesto: Novi Sad

dasta nego je tako, dasta

ima sve da se cude i da se okrecu, nece ni znati sa koje ih je strane snaslo :twisted: :D :D :D

ideja za dans popodne-predvece stima, najverovatnije cu doci :D

ja lorum igram sa madjaricama, tj madjarskim kartama, razumeteli se u njih, molicu fino? :D :D :D

nesons:
Koja je premija za pobednika u lorumu , ili "premija" za gubitnika - da bi bilo zanimljivije !?
Predlazem skidanje ! :D :D
Njevuška je već predložila plaćanje pića, ili kupanje.
A, ako bude i skidanje (u kupaći 8) ); čini mi se da nećeš biti prisutan da to vidiš :P Ili je moje oštro štrandovsko oko propustilo tvoju prijavu :?:

mackica ns:
proka1:
ja lorum igram sa madjaricama, tj madjarskim kartama, razumeteli se u njih, molicu fino? :D :D :D
Jao, hvala bogu da neko igra sa mađaricama
36_1_32v.gif

Od kada ja igram lorum, niko nikada nije hteo :roll:
Sve mi se čini da će nam tabori biti ravnopravno podeljeni 8) :P

ta di ste bili do sad :D :D

ta nas grad bas i nije tako malo kad se do sada nismo sreli :lol:

lorum je nasa igra i oduvek se igrala sa madjaricama, to je jednostavno tako i kvit! :)

one koji se ne razumedu u te karte, rado cemo nauciti :D i obuciti

ali sve se placa, ja radim za poljubce, na novce sam gadljiv :wink:

proka1:
mackica ns:
storm cloud:
Ja ne znam da igram sa mađaricama. :oops:
Ne sikiraj se, tebe ću ja da učim, i to besplatno 8) Neva će da se ljubi :P :wink:

ta mani to besplatno :D

eto vidis kako ce neva lepo platiti :wink: ali ja nisam kicos, poducicu je za dzabaka, ali nemoj to nikome reci, jer ako se procuje, ta niko mi nece platiti nista sa poljubcima :D :D

E, proko, pokajaćeš se što se nudiš za džabaka kad budeš video našu Njevušku :wink:
E, ali Njevuška je na poslu, i za razliku od nas ostalih, ona tamo i radi 8) Tako da neću više da joj pričam iza leđa, pojaviće se ona već tamo oko 3 :wink:
NEEEEVOOOOO kisić od mene, čim stigneš :wink: :D

Uh, ček' da ne zaboravim:
NEEEEEEEVOOOOOOO :!:
Break a leg sutra na ispitu :!:
Ako neko zna kako se kaže na ruskom, molila bih za prevod :oops:
Zahvaljujem 8)
Platiću, makar i u poljupcima, sve za moju Njevušku 8) :wink:

E, tako, gde smo, beše stali :? :?: :arrow:

Back