Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si video girice na Štranduproka1:nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacnoa ni mackica sem oko girica nije bilo previse
![]()
![]()
![]()
![]()
nesons:Nema bre ni girica mi mekika , samo palacinke ...
Covek je lupio ili nije bio !? :?
ove godine evropski Strand ?! :shock:![]()
GoldenLady:nesons:Nema bre ni girica mi mekika , samo palacinke ...
a vidim ti ZNAS![]()
nesons:GoldenLady:nesons:Nema bre ni girica mi mekika , samo palacinke ...
a vidim ti ZNAS![]()
a ja vidim da ti nista ne znas !![]()
![]()
storm cloud:Ne sme više toliko da se surfuje ne poslu!![]()
storm cloud:Što naravno nije ništa strašno, pošto ćemo se viđati na Štrandu. :wink:
GoldenLady:nesons:GoldenLady:nesons:Nema bre ni girica mi mekika , samo palacinke ...
a vidim ti ZNAS![]()
a ja vidim da ti nista ne znas !![]()
![]()
Ono sto ja znam je da bi ti verovatno, na Strandu, ili umro od gladi ili se udavio palacinkom, misleci da si u Evropi.
mackica ns:Gde si video girice na Štranduproka1:nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacnoa ni mackica sem oko girica nije bilo previse
![]()
![]()
![]()
![]()
:?
Mi smo ga obišli uzduž i popreko i nismo našli nigde.
Meni u stvari nije ni smetalo, baš mi je drago što je plato oslobođen tog dima i raznih 'mirisa', prošle godine je stvarno bilo kao na vašaru.
Ali ovi moji ne znaju da odu na Štrand a da ne jedu girice![]()
bas sam pomislio da smo krenuli u EU , kad ono pljeske , girice i ostalo na tihoj vartici i gustom dimu - njam ! Volim nas stari Strand , jos da ima muzike ...!Samuraj_NS:Još malo pa će biti i girica i ostalih stvarčica na platou sa desne strane (odmah posle glavnog ulaza na štrand u prvom lokalu desno).... čeka se dozvola za kuhinju i to je to....i ode "Evropski štrand"mackica ns:Gde si video girice na Štranduproka1:nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacnoa ni mackica sem oko girica nije bilo previse
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni u stvari nije ni smetalo, baš mi je drago što je plato oslobođen tog dima i raznih 'mirisa', prošle godine je stvarno bilo kao na vašaru.
![]()
nesons:bas sam pomislio da smo krenuli u EU , kad ono pljeske , girice i ostalo na tihoj vartici i gustom dimu - njam ! Volim nas stari Strand , jos da ima muzike ...!Samuraj_NS:Još malo pa će biti i girica i ostalih stvarčica na platou sa desne strane (odmah posle glavnog ulaza na štrand u prvom lokalu desno).... čeka se dozvola za kuhinju i to je to....i ode "Evropski štrand"mackica ns:Gde si video girice na Štranduproka1:nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacnoa ni mackica sem oko girica nije bilo previse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neva:Proko, ne da su se uplasile, nego imaju nocne more od nas. Iz pouzdanih izvora znam da su izele privatne casove!
Dobro, u subotu ćemo napraviti izuzetak :wink: Ja sam ZA 8)Neva:E, ima u subotu uvece kod kafica " Spic" dobra svirka. Ko je za? Taman je i uvece, pa valjda cete sad moci doci?![]()
mackica ns:storm cloud:Ne sme više toliko da se surfuje ne poslu!![]()
![]()