storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
proka1:stvarno, soping ili strand?
dilema![]()
![]()
![]()
![]()
mozda se sretnemo veceras?
To je bila dilema za sutra. Večeras ne mogu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proka1:stvarno, soping ili strand?
dilema![]()
![]()
![]()
![]()
mozda se sretnemo veceras?
Čuj - nije lično :shock: 8)proka1:mackice, to je samo igra, nista licno, ni protiv tebe a ni protiv oblacka, jedino ako nam opet dovede rodbinu, navuce oblake preko stranda, onda ce mo je kazniti![]()
I uvalićemo gastorm cloud:![]()
Unter je kod mene. 8)
Jeste, mi UVAJUJEMOstorm cloud:Nemoj me sad zbunjivati. :? Ti i onaj prekoputa uvajujete untera onom drugom paru, kako drugačije![]()
mackica ns:Jeste, mi UVAJUJEMOstorm cloud:Nemoj me sad zbunjivati. :? Ti i onaj prekoputa uvajujete untera onom drugom paru, kako drugačije![]()
![]()
![]()
![]()
Pa, tako i ja igram, ali svakako se piše ne tom što ga ipak pokupi, nego onom preko puta, zar ne? Pa, onda neko igra na kvarnjaka, i namerno ga pokupi, da bi bio siguran da se neće njemu pisati. Kapish?
storm cloud:Ja sam igrala tako da se piše i onom ko nosi i tom njegovom partneru. :? Ko zna, možda ovi moji nemaju pojma, ne bi me čudilo. I ovako su mi bili sumnjivi sa nekim pravilima.![]()
A je l' ti igraš onako da može da se pobedi sa 101? Ja jednom uspela, da si videla kako su svi poludeli!![]()
![]()
storm cloud:
storm cloud:
Ma, nijeGoldenLady:storm cloud:
Meni je ovo tuzno... :shock:
:shock: :shock: :shock: Šta kažeš? Čitaju? Vidi se? O neeeeeeeeemackica ns:Oblačak, moraću ipak da koristim pp, ovo svi pročitaju![]()
![]()
proka1:a sto se tice pisanja, mogu da ga podele a najlepse je da im pisemo dvaput, duplo!
![]()
Ha, nece vam pomoci ni ta sitna slova( uvek me stavljate na muke da procitam :? ) . Kad vam ja i prikan zamesamo, neeece vam biti dobro! I ni slucajno se ne povodite za onom starom " Pas koji laje ne ujeda"proka1:gotove su, u pravu si, kanda nemaju pojma, mi cemo da im ubacimo kosku, pa neka se dogovore koja ce da nosi untera a kojoj cemo da ga pisemo, najbolje je da se dogovore same![]()
![]()
![]()
a sto se tice pisanja, mogu da ga podele a najlepse je da im pisemo dvaput, duplo!
![]()
E, ovo već ide na " Ljubav i sex ", i to kao INOVACIJA, u pozama !!!storm cloud:Nemoj me sad zbunjivati. :? Ti i onaj prekoputa uvajujete untera onom drugom paru, kako drugačije![]()
U tvoju prisutnost nisam nikada posumnjalastorm cloud:Prisutna!![]()
Pomerila sam onaj šoping, pa bih išla popodne malo naŠtrand, 'oće neko sa mnom![]()