Štrand

proka1:
mackice, to je samo igra, nista licno, ni protiv tebe a ni protiv oblacka, jedino ako nam opet dovede rodbinu, navuce oblake preko stranda, onda ce mo je kazniti :twisted:
Čuj - nije lično :shock: 8)
Biće vama lično kad izgubite kuće i stanove i... i... i PADOBRANE :P :lol:
Samo se spremite
12_8_4.gif

storm cloud:
Nemoj me sad zbunjivati. :? Ti i onaj prekoputa uvajujete untera onom drugom paru, kako drugačije :?:
Jeste, mi UVAJUJEMO :lol: :lol: :lol:

Pa, tako i ja igram, ali svakako se piše ne tom što ga ipak pokupi, nego onom preko puta, zar ne? Pa, onda neko igra na kvarnjaka, i namerno ga pokupi, da bi bio siguran da se neće njemu pisati. Kapish?

mackica ns:
storm cloud:
Nemoj me sad zbunjivati. :? Ti i onaj prekoputa uvajujete untera onom drugom paru, kako drugačije :?:
Jeste, mi UVAJUJEMO :lol: :lol: :lol:

Pa, tako i ja igram, ali svakako se piše ne tom što ga ipak pokupi, nego onom preko puta, zar ne? Pa, onda neko igra na kvarnjaka, i namerno ga pokupi, da bi bio siguran da se neće njemu pisati. Kapish?

Ja sam igrala tako da se piše i onom ko nosi i tom njegovom partneru. :? Ko zna, možda ovi moji nemaju pojma, ne bi me čudilo. I ovako su mi bili sumnjivi sa nekim pravilima. :roll:

A je l' ti igraš onako da može da se pobedi sa 101? Ja jednom uspela, da si videla kako su svi poludeli! :twisted: :lol:

storm cloud:
Ja sam igrala tako da se piše i onom ko nosi i tom njegovom partneru. :? Ko zna, možda ovi moji nemaju pojma, ne bi me čudilo. I ovako su mi bili sumnjivi sa nekim pravilima. :roll:

A je l' ti igraš onako da može da se pobedi sa 101? Ja jednom uspela, da si videla kako su svi poludeli! :twisted: :lol:

Mislim da sam i ja samo jednom uspela sa 101 8) :D Mada, to je baš teško :?
Znači, vi ste tako solidarni da delite. Pravo da ti kažem, ja nemam pojma šta je ispravno, igrala sam po milion različitih pravila, samo se treba unapred dogovoriti.
Idem sad da se svađam sa G 8) :wink:

Proko druze, moramo razviti strategiju! Vidim ja da one nemaju pojma :arrow: bice nam lako sa njima :twisted: . A vas dve spremite se da platite cugu, ili idete da se bucnete!
Necete vi nas uplasiti! :D :D
Drzi se Proko, polecemoooooo :!: :D

gotove su, u pravu si, kanda nemaju pojma, mi cemo da im ubacimo kosku, pa neka se dogovore koja ce da nosi untera a kojoj cemo da ga pisemo, najbolje je da se dogovore same :D :D :D

:twisted: a sto se tice pisanja, mogu da ga podele a najlepse je da im pisemo dvaput, duplo! :twisted:

proka1:
gotove su, u pravu si, kanda nemaju pojma, mi cemo da im ubacimo kosku, pa neka se dogovore koja ce da nosi untera a kojoj cemo da ga pisemo, najbolje je da se dogovore same :D :D :D

:twisted: a sto se tice pisanja, mogu da ga podele a najlepse je da im pisemo dvaput, duplo! :twisted:
Ha, nece vam pomoci ni ta sitna slova( uvek me stavljate na muke da procitam :? ) . Kad vam ja i prikan zamesamo, neeece vam biti dobro! I ni slucajno se ne povodite za onom starom " Pas koji laje ne ujeda" :!: Jel tako Proko?

"Takmičenja, igre i koncerti na Štrandu

Na Štrandu će sutra, takmičenjem u malom fudbalu na travi i igrama za decu predškolskog uzrasta, početi programi koji će trajati celo leto. Organizatori ovih takmičenja su Fakultet za sportski turizam i “Gradsko zelenilo”, a učestvovaće Univerzitetski sportski savez, Univerzitet u Novom Sadu i privatni fakulteti iz Novog Sada i Beograda. Novosadska grupa “Mila Ćopezo” održaće sutra koncert u 21.30 sati, na “Špicu” Štranda. U nedelju u 18.30 sati na centralnom platou biće održan koncert Bras orkestra i Kamernog hora Srpskog narodnog pozorišta. Na repertoaru će se naći obrade popularnih melodija zabavne i filmske muzike."

Dnevnik

Evo i mene :D Idealno prepodne za otpadanje naŠtrandu 8) ... Samo da vidim šta se dešavalo dok me nije bilo... Jesu svi bili dobri, niko nije rušio klackalice ili ljulje? :?
7_1_54.gif

Sve je na mestu, doooobrooooo :D
Da vidimo današnji raspored, pa da počnemo :arrow:

storm cloud:
Prisutna! :P

Pomerila sam onaj šoping, pa bih išla popodne malo naŠtrand, 'oće neko sa mnom :?:
U tvoju prisutnost nisam nikada posumnjala :P Kažem ja :arrow: biće prazan ovaj forum kad odeš na godišnji :wink:
:shock: A, šta ako se skroz odvikneš, pa se ni posle godišnjeg ne vratiš :? :( Ma, da :roll:, šta mi pada napamet :lol:

E, stvarno bi se moglo naŠtrand popodne :idea: :D
Gotova ti sezonska, pa da ne bude posle - bacila sam pare :? :?: :P

Back