Strah

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А ја се баш више плашим брзе смрти.
Мислим да је лакше отићи ако ЖЕЛИШ да одеш, ако си припремљен за то, па чак и ако ти је то спас...
Жао би ми било да одем одједном, неприпремљена.:(
Ja se u sustini najvise plasim bola , sto emotivnog sto fizickog. Tako da sve moze samo da ne boli ;)

Pasa..:sad2:

Otkad me je ujeo vucjak,bojim se i onog psa velicine cipele.Znam da je to apsurdno..da se najbolje leci da kupim psa..da je strah iracionalan..

Teoriju sam odlicno savladala, ali praksa mi ne ide najbolje..:(

Мислим да је лакше отићи ако ЖЕЛИШ да одеш, ако си припремљен за то, па чак и ако ти је то спас...

Joj,a meni je to uzasno,tako uzasno...Mislim,znas da je to to,da si proziveo to sto si proziveo i da je tu kraj,da odlazis,da nema vise nicega ....I nekako mi uzasno zvuci sama rec "pripremljen za smrt"...:(:(

Joj,a meni je to uzasno,tako uzasno...Mislim,znas da je to to,da si proziveo to sto si proziveo i da je tu kraj,da odlazis,da nema vise nicega ....I nekako mi uzasno zvuci sama rec "pripremljen za smrt"...:(:(

Доћи ће и тренут последњи и свети,
Када ћемо једном, мирно чекајући,
Рећи једно другом: већ је време мрети,
Као што се каже: већ је време кући.

;)

Верујем да има старих људи који спокојно одлазе у смрт, са свешћу да су у животу урадили све што је требало и све што су хтели, да су испунили своје време на овом свету и да је сада тренутак да се повуку... Верујем да они смрт чекају мирно, да је прихватају са олакшањем....

Желела бих да тако умрем. :)

jeste tako

mada će mnogi zdravstveni radnici da ti kažu da je iznenadna smrt ipak carska smrt.
Bolest, nemoć, gubitak svakog dostojanstva umeju da u potpunosti anuliraju prednosti pripremljenosti:sad2::sad2:

Ja se bojim smrti, nemastine, neizvesnosti u kojoj zivimo, bolesti, a od ovih obicnih strahova se plasim buba i zmija, i jako jako se plasim automobilskih udesa i nepazljivosti ovdasnjih vozaca
Kako za sebe, tako i za svoje bliznje

Доћи ће и тренут последњи и свети,
Када ћемо једном, мирно чекајући,
Рећи једно другом: већ је време мрети,
Као што се каже: већ је време кући.

;)

Верујем да има старих људи који спокојно одлазе у смрт, са свешћу да су у животу урадили све што је требало и све што су хтели, да су испунили своје време на овом свету и да је сада тренутак да се повуку... Верујем да они смрт чекају мирно, да је прихватају са олакшањем....

Желела бих да тако умрем. :)

Bas isto zelim,mislim :)....samo nek je zdravlja....i nek sve ide svojim tokom....:)

Back