Strah..??

Mala ispravka Krepte elite I Tinice..i konkluzija.

Treba ne razmilsljati ( bolje receno, treba biti povrsan )da bi bio potpuno oslobodjen strahova.

Sledeci korak

Treba razmisljati jos dublje o strahovima i prevazici ih da ne bi celog zivota ostao kukavica

Nesto se uzasno desilo shvatila sam da je Kosmos uzasno ali uzasno ogromno prostranstvo i da je to uzasna hladnoca i mrak .Neki me strah obuzeo da kada se nocu nadjem napolju uopste vise nema romantike za mene. Vidim samo cinjenicno stanje Mesec Zvezde Meteori Mlecni putevi i ostale Grdosije SF .

Nesto se uzasno desilo shvatila sam da je Kosmos uzasno ali uzasno ogromno prostranstvo i da je to uzasna hladnoca i mrak .Neki me strah obuzeo da kada se nocu nadjem napolju uopste vise nema romantike za mene. Vidim samo cinjenicno stanje Mesec Zvezde Meteori Mlecni putevi i ostale Grdosije SF .

pa, pa, paranoja, dovidjenja lepa moja... :whistling::lol:

Ja kad vidim bube kojekakve, na tren se uplašim, ali se onda iskezim zlo, dohvatim bocu sa raspršivačem u kojoj je nitro-razredjivač, pa da vi'š kako se izvrnu odma'! One leteće bube odma' postaju pešaci. :mrgreen:

:lol:
Nishta nije idiotski. Pobogu. Lana, jeste tvoje objashnjenje najgenijalnije, bez sumnje. Al moram reci- ovde retko ko da je izreko neshto vredno strahovanja, kao shto su starost, usamljenost i sl. Svi su naveli neke potpuno materijalne i vidljive stvari. Zashto bi se chovek plashio insekata kad je svestan da ga vecina ne moze povrediti? Ja prva mrzim insekte (pogotovu skakavce) ali ih se ne plashim. Normalno da cu se usrati kad mi ispred nogu izleti crna mamba, jer znam da je to to, kraj, nema vishe.
Nije iditoski ne plashiti se.

znaci uzas...

:lol:
Nishta nije idiotski. Pobogu. Lana, jeste tvoje objashnjenje najgenijalnije, bez sumnje. Al moram reci- ovde retko ko da je izreko neshto vredno strahovanja, kao shto su starost, usamljenost i sl. Svi su naveli neke potpuno materijalne i vidljive stvari. Zashto bi se chovek plashio insekata kad je svestan da ga vecina ne moze povrediti? Ja prva mrzim insekte (pogotovu skakavce) ali ih se ne plashim. Normalno da cu se usrati kad mi ispred nogu izleti crna mamba, jer znam da je to to, kraj, nema vishe.
Nije iditoski ne plashiti se.

vecina ljudi kad kazhe da se plashi insekata, ne misli to, vec ih se gadi.
a kad ti crna mamba izleti ispred nogu, zgazi qrvu :P

Evo Tina nekih nematerijalnih stvari:

-plasim se da umrem u prevelikim bolovima, to me uzasava!
-plasim se buducnosti
-kao nastavak ovog iznad:
*plasim se cu kad ostarim biti niko i nista.
*plasim se da nikada necu zasnovati porodicu
*plasim se dana kada ce mi umreti majka

itd...

Evo neceg retardiranog:

To i jesu stvari kojih se svi plashimo, i to je prirodno. Ima ljudi koji ne razmishljaju o tome, kao ja :P, ali desi se nekad i prodje me jeza. Tako da izbegavam razmishljati o tome...

To i jesu stvari kojih se svi plashimo, i to je prirodno. Ima ljudi koji ne razmishljaju o tome, kao ja :P, ali desi se nekad i prodje me jeza. Tako da izbegavam razmishljati o tome...
izbegavati jeste lakse, ali pitanje je koliko je to pametno... :neutral: i to me uzasava! :eek: Da li razmisljati o tako necemu i strepeti, mozda podsvesno prizvati nesrecu... ili pak zavaravati se do krajnjih granica! :confused:

Pa ja jesam potpuno svestna tih stvari, ali se ne opterecujem njima. Ako se desi- ***, desilo se. Normalno da mi padne na pamet neka uzasavajuca misao, ali otresem je se jer to se ne deshava sada, a to je ono shto je meni bitno.

Kad me uhvati strah da bih mogla da ostanem bez porodice...Odem i prosetam grobljem,odem do bakinog i dekinog groba, pomislim kako sam srecna sto mi je drugi deka ziv...:)

Mozda je to nekom bolesno,ali ...Uvek mi bude lakse,mir koji je tamo me nekako..vrati u zivot.:neutral:

Shto bi to bilo bolesno? Meni groblja i nisu toliko sumorna, pogotovu ako se vodi rachuna o njima.
Meni fala Bogu josh niko nije ˝otishao˝. Jeste deda s tatine strane, al on je umro bas davno i sahranjen je negde u CG.
Ne mogu da zamislim da mi umre baba, mamina mama. :( Al nisam luda, znam da nece josh dugo, ni baba ni deda... :(

Plasim se:
1. PAUKOVA!
2.Narkomana
3.Bolesnih ljudi (ali bolesnih...Ono u mozak...xD)
4.Igala
5.Plasim se dana kada cu da upoznam Boga
6.plasim se jake glavobolje
7.Da cu ostati bez vazduha
8. Da cu umreti u snu
9.Plasim se...Jednog dana jesce me crvi...A ja crve mrzim....:cry:

Back