Strah..??

Pobogu, kako mozete da se plashite pasa?! Ok, i ja se plashim onih besnih lutalica, al njih je zaista jako malo. Imam drugaricu koja se plashi SVIH kuchica. Chak i mog kerica se plashi... :roll:

Moja drugarica se onesvestila kad su joj prineli stene od ni dva meseca.
Ona se stvarno bas boji, ali to je zbog nekog dogadjaja iz detinjstva.
Sto se mene tice, ne mogu da se setim nicega drugog cega se bojim, osim ponekad, samo ponekad mraka.

Kad sam bio mali, sećam se da je jedna mudra žena rekla da se čovek ne plaši nikoga do čoveka. I bila je upravu, najviše čega se plašim su upravo ljudi. Ljudi u svom najgorem svetlu.

Kako možete da se plašite kuca i maca?

mace-i-cuko.jpg

Ne znam..kad sam imala otprilike 10 godina slucajno sam videla kako se macka maci heeh,i kako lize one male macice,bljak,bljakkkk
Od tada bezim od macaka samo tako,a pogotovo macica.Jos kako su oni mali i umiljati pa idu svakome pod noge,aaaaaaaaaa hahaha.
Toliko se bojim,da kada na nekome vidim macije dlake,osecam da imam u ustima dlaku :(

Ne znam..kad sam imala otprilike 10 godina slucajno sam videla kako se macka maci heeh,i kako lize one male macice,bljak,bljakkkk
Od tada bezim od macaka samo tako,a pogotovo macica.Jos kako su oni mali i umiljati pa idu svakome pod noge,aaaaaaaaaa hahaha.
Toliko se bojim,da kada na nekome vidim macije dlake,osecam da imam u ustima dlaku :(
Pa kako zbog toga mozesh da se plashish machica? Mozda da ti budu gadni ili tako neshto, al da imash strah od njih jer si videla da se machka omacila... :confused:

U principu ne razmišljam o tome, ali eto:
plašim se smrti uže porodice i nepoznatih ljudi noću. Ustvari, nije baš ni da se plašim ovog drugog, umem ja u bilo koje doba noći da špartam gradom, samo, bude mi malo neprijatno, jer kad bi mi se nešto desilo, tipa da me neko napadne, teško da bi neko drugi, za razliku od dana, mogao da mi pomogne. Sva se istripujem kad skontam da je neko iza mene. Pogotovo u Balkanskoj, gde tad nema nikoga.

Au moja bivsa se strasno plasi kucica...

To je bilo strasno, kako udjemo u park neki, tako ona postaje skroz druga osoba!

A ti nju stalno u park? :mrgreen:

Jeste to neprijatno, shetati uveche gradom...
Moje drugarice se npr plashe da idu taxijem uveche. Isuse...

Cale mi jednom reko, kad sam mu rekla da se mnogo plashim belog roblja i silovanja, ˝Ma gore je mnogo ovo prvo. Silovanje i mozesh da prebolish, ***, desilo se.˝. Ja sam samo bila :eek:

Back