Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Aaa, bivshi kolega se mnogo plashi ptica. A na platou kod Filozofskog ih je mali milion. Kako ga je bilo smeshno gledati...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkako sam jos davno geldala Hickokove Ptice ni meni bas nisu prijatne ticice....
Ako postoji, sta je to sto vas stvarno plasi i sto ne zelite da se ikad desi?
Pa kako zbog toga mozesh da se plashish machica? Mozda da ti budu gadni ili tako neshto, al da imash strah od njih jer si videla da se machka omacila...Ne znam..kad sam imala otprilike 10 godina slucajno sam videla kako se macka maci heeh,i kako lize one male macice,bljak,bljakkkk
Od tada bezim od macaka samo tako,a pogotovo macica.Jos kako su oni mali i umiljati pa idu svakome pod noge,aaaaaaaaaa hahaha.
Toliko se bojim,da kada na nekome vidim macije dlake,osecam da imam u ustima dlaku![]()
Jeste, i da dobijem napad straha kad udjem u park, plašim se da ne ugazim u kerećeAu moja bivsa se strasno plasi kucica...
To je bilo strasno, kako udjemo u park neki, tako ona postaje skroz druga osoba!
Au moja bivsa se strasno plasi kucica...
To je bilo strasno, kako udjemo u park neki, tako ona postaje skroz druga osoba!