Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Idiotizam?Ne razumem...
strah je prirodna stvar, treba biti ozbiljno poremecen da se ne plashish nichega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idiotizam?Ne razumem...
Nesto se uzasno desilo shvatila sam da je Kosmos uzasno ali uzasno ogromno prostranstvo i da je to uzasna hladnoca i mrak .Neki me strah obuzeo da kada se nocu nadjem napolju uopste vise nema romantike za mene. Vidim samo cinjenicno stanje Mesec Zvezde Meteori Mlecni putevi i ostale Grdosije SF .
Danas na predavanju, neka devojka je kinula i profesorica latinskog nam reče:
Deco, nemojte se ustručavati ni od čega.
Čak i ako morate da pustite, ako samo vi pustite, preživećemo nekako.
Da, mislim da je zaista idiotski da se ne plashish prashine, buba, machica, kuchica i sl.strah je prirodna stvar, treba biti ozbiljno poremecen da se ne plashish nichega
nisam ja ni naveo prashinu, bube.....Da, mislim da je zaista idiotski da se ne plashish prashine, buba, machica, kuchica i sl.![]()
Nesto se uzasno desilo shvatila sam da je Kosmos uzasno ali uzasno ogromno prostranstvo i da je to uzasna hladnoca i mrak .Neki me strah obuzeo da kada se nocu nadjem napolju uopste vise nema romantike za mene. Vidim samo cinjenicno stanje Mesec Zvezde Meteori Mlecni putevi i ostale Grdosije SF .
![]()
Nishta nije idiotski. Pobogu. Lana, jeste tvoje objashnjenje najgenijalnije, bez sumnje. Al moram reci- ovde retko ko da je izreko neshto vredno strahovanja, kao shto su starost, usamljenost i sl. Svi su naveli neke potpuno materijalne i vidljive stvari. Zashto bi se chovek plashio insekata kad je svestan da ga vecina ne moze povrediti? Ja prva mrzim insekte (pogotovu skakavce) ali ih se ne plashim. Normalno da cu se usrati kad mi ispred nogu izleti crna mamba, jer znam da je to to, kraj, nema vishe.
Nije iditoski ne plashiti se.
izbegavati jeste lakse, ali pitanje je koliko je to pametno...To i jesu stvari kojih se svi plashimo, i to je prirodno. Ima ljudi koji ne razmishljaju o tome, kao ja, ali desi se nekad i prodje me jeza. Tako da izbegavam razmishljati o tome...