Strah..??

Ako postoji, sta je to sto vas stvarno plasi i sto ne zelite da se ikad desi?

stari ljudi. :(
ne,ja njih postujem i sve,uvek im pomognem kad im treba
ali
recimo danas u autobusu,jedan stariji covek,[da ne kazem deda :lol: ] usao u bas i stao pokraj mene,koliko sam se izbezumila,ruku sam sto dalje odmakla,pokusala sam da se pomerim na drugi kraj autobusa,:eek:
i to nije prvi put
njihove izborane ruke i one rupe,ne znam plasi me to
a kasnije mi uvek bude zao kad izadjem iz basa ili ih zaobidjem [jer se to cesto desava],mozda su i sami pomislili da ih se gadim :(:(:(

ali svi cemo jednom biti stari:(

Mene me plase kornjace.I posto su se svi oko mene trudili dok sam bio klinac da mi usade slike o vampirima, vesticama, duhovima, omajama, ponekad se i danas nocu pomalo uplasim da mi sta od gore navedenog ne izleti.:mrgreen:

Mene me plase kornjace.I posto su se svi oko mene trudili dok sam bio klinac da mi usade slike o vampirima, vesticama, duhovima, omajama, ponekad se i danas nocu pomalo uplasim da mi sta od gore navedenog ne izleti.:mrgreen:

Ех, како бих волела да ми један излети.:heart:

П.С. Ова изјава нема везе са филмом ''Сумрак'', одма' морам да кажем.:lol:

Ех, како бих волела да ми један излети.:heart:

П.С. Ова изјава нема везе са филмом ''Сумрак'', одма' морам да кажем.:lol:

Ako zelis, mogu da ti pomognem sa zeljom da upoznas neku omaju...Posto nekad treniramo u hali koja je dva kilometara od grada i u blizini nekih seoskih puteva, drug nikada ne propusta priliku da mi napomene kako na jednom od tih obliznjih puteva obitavaju omaje...Brrrrrrrr

A sto se tice vampira, imamo i njih...xexe Kruzile su price da se jedan mota po selu Stopanje...

stari ljudi. :(
ne,ja njih postujem i sve,uvek im pomognem kad im treba
ali
recimo danas u autobusu,jedan stariji covek,[da ne kazem deda :lol: ] usao u bas i stao pokraj mene,koliko sam se izbezumila,ruku sam sto dalje odmakla,pokusala sam da se pomerim na drugi kraj autobusa,:eek:
i to nije prvi put
njihove izborane ruke i one rupe,ne znam plasi me to
a kasnije mi uvek bude zao kad izadjem iz basa ili ih zaobidjem [jer se to cesto desava],mozda su i sami pomislili da ih se gadim :(:(:(

ali svi cemo jednom biti stari:(
a vidis,meni je njih mnogo zao:( mislim,ono,star si i znas da si na kraju zivota,da jos malo stvari ima...

***,covek umre,a toliko toga ne vidi i ne dozivi:neutral:

a vidis,meni je njih mnogo zao:( mislim,ono,star si i znas da si na kraju zivota,da jos malo stvari ima...

***,covek umre,a toliko toga ne vidi i ne dozivi:neutral:

znam,znam:(:(
meni je zao,isto:(
ali ih se,ne znam,plase me to izborano lice
ne znam,nekako me plase ali mi ih je istovremeno zao
gegaju se uz pomoc stapa i dva penzionera,kada igraju sah u parku i onako se smeju kada jedna pobedi ili..

a ne znam kako da ti objasnim
moj deda se jako plasi smrti:(
nikad mi nije govorio o tome,ali znam kada je imao tromb u nozi,kada sam bila na letnjem rapsustu kod njih i on se nije mrdao iz kreveta zbog tromba.:(

ali me starost plasi:sad2:

Back