Strah..??

Imam strah od insekata. Ne dao Bog da mi stane buba na ruku, mrtva sam. Ne znam, tako da osetim da mi nesto malo milli po telu pa mi se zavlaci i golica me i fuuuuuj. Mrzim insekte. Bilo koje vrste. Cak ni bubamaru ne volim.

Kad vec Joy_sunset spomenu bubamaru,setih se kad sam je jednom nasla u sobi (leto je bilo,pa je i logicno da ulazi svasta kroz prozor,pocevsi od lisca,kada duva vetar,pa do muva,komaraca itd) i naravno,obicaj kad se nadje bubamara je da se zamisli zelja,jel tako?I ja zamislila zelju i umesto da je oduvam kroz prozor,ja je bacila u kantu za djubre.I sto je najveci fazon,nisam odmah ukapirala.Hahaha!
A,sto se tice strahova,imam strah od zatvorenog prostora tj skucenih prostorija,liftova itd.

Onda bih razmislila... :mrgreen:
Ja sam mislila na ono belo roblje kad te otmu, i onda teraju da se kurvash sa svim zivima... A da me prodaju jednom choveku, to bi bilo drugachije. Pogotovu tebi. :mrgreen:

Npr ja se osecam neprijatno u mraku...kako ces mi to smestiti?:D Pronacices me i ugasiti mi svetlo?

Plasim se nemoci...najveci strah imam od toga da ostanem invalid, slepa, gluva itd...
Plasim se ludila - plasim se da cu videti nesto sto realno ne bi smelo da egzistira.
Plasim se ljudi.

I to bi bilo to....

Ja se plasim strasnog Azatotha i Cthulha.

cthulhu-6.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da svi imaju histericne napade. Samo mislim da ne treba da se ide dotle da se bacaju stolice, kao sto radi moja mama, udari stolicom prejako i stolica se rasklima a posle se zajedno sa tatom cude sto se rasklimala i razgledaju stolicu sa svih strana.

Back