Strah..??

ja se bojim bolesti,smrti ljudi koje wolim,zmiiiiiiija...znachi mislim da bih umrla kad bih widela neku owako..jooj...a za smrt..sem ako nije bila shala ^^ ne kapiram shta tu ima da se ne kapira...ja se bash plashim..ma boze..ja se skoro swega plashim....lol ***

I ja isto.Mislim,kad umres,prosto nestanes,u trenutku.

Ali ja mislim da ono fizicko nestajanje,truljenje,raspadanje...Toga se bojim.:sad2:

Mislim,kako se neko ne boji da se ubije,kad zna sta ce mu se desiti sa telom posle.

Uzasavm se toga.:sad2:

Šta će biti samnom posle - realno me baš briga. Brinem se zbog toga što gubim sve ono lepo što život sa sobom nosi. I zbog toga se plašim. Posle - nek me jedu crvi.
Ionako ne verujem u zagrobni život.

Strah me je od metalaca iz parka... :S
Majke mi, sinoc prisli meni & Rockerki, pitaju nas dal' ocemo da idemo tamo s njima da pijemo & da se zezamo...
Znaci... strah me je od njih :D

I zato se isto uzasavam smrti,u smislu da za tren nestaje jedan ceo zivot,sve ono sto imas nestane,i ti nestanes...:( Prosto te nema vise.

Da li si sigurna?

Da, tvoje telo nestaje, ali ono sto si ostavila za sobom... To svakako ne moze da nestane.

A znas li kako?
Uspomene koje si ostavila za sobom, ono sto si radila, prepricavace tvoji prijatelji, bliznji, deca, unuci (Boze zdravlja :) ). I zapravo, sama pomisao na tebe na neki nacin ce te opet oziveti.

Tako da ipak i dalje ne nestajes...

Hej caos svima!ja sam nova:confused: i ovo mi je prvi post a volela bih da vam se pridruzim!:lol:pa ajde da odg na temu.do skoro sam se plasila zubara,ustvari do malopre..bila sam kod zubara i nije me nimalo bolelo pa se sad vise neplasim....stavise zavolela sam ga....:mrgreen:

Ja se plashim mraka. Definitivno. Recimo,ima nekih totalno smesnih strahowa. Recimo,moj drug se plashi leptirova....Ne mozhe da ih podnese,a moja sestra mahowine......Chitala sam u nekin nowinama....ima stwarno jako smeshnih strahowa.....recimo,strah od putera od kikirikija,strah od oblaka,strah od straha i tako nekih bzw stwari....

Back