Strah..??

Takodje sam primetio da se sve ženske osobe generalno strašno plaše brzine. :dontunderstand: Da li je i kod vas tako?
ja ooobozavam brzu voznju!!!!!i kad naucim da vozim prvo idem na autoput bg-ns!:D

ne moraju uvek da se deshavaju "drugima" ;)
sad me podseti ova za vodu....ja ne umem lepo da plivam, tj oduzmem se kad znam da mi nije tu tlo....i nije mi dobro kad VIDIM veliku vodu svuda oko sebe
jednom sam gledala madagaskar i ima scena kada plutaju u kutijama, a svuda okolo voda, onako, veeeelika masa koja se krece...ijuuuuuuuuu, koliko mi nije bilo dooobro!!!! :eek:

pa ako nisi s mora znaci to radis samo mozda mjesec dana tokom cijele god...gledaj koliki je onda odnos vremena sto provedes na tlu, i vremena u vodi, kada ne diras tlo....ogroman.....pogotovo sto ne znas dobro da plivas (nemoj ovo da shvatis kao nesto lose) znaci da nemas sigurnost dok si na vodi...to je sasvim opravdan strah...koji (ja mislim) moze se prerazici...

Xm.
Visina... bilo sta sto ima veze s tim...
Na ringispil NIKAD nisam sela...
Ne smem bas jako da se ljooljam na ljooljasci...
Xm... avion... o__O
VODA!
Ne znam da plivam... xex...

Strah me je kad uvece zvoni telefon & kada neko kooca na vrata...
Bas mi se sinoc ucinilo da neko stoji ispred vrata i kooca....
Nisam mogla da zaspim.

Ali... ono cega se najvise plasim.... jeste da mi zabrane NET!!! :sad2:

zanimljivo.....:think:

@tema - jedini strahovi su mi strah od smrti i strah od toga da me lemaju metalnom shipkom :P

e da, jedno vece prosle godine u septembru, bilo je oko pola devet uvece, secam se isla sam ne trening. Mrak onako, a svetiljka zmirka, cini mi se sad ce se ugasiti. I idem tako, kad odjednom ispred mene stoji pas, ogrooooman, ogroooman pas (nemacka doga rekla bih ili napuljski mastif nisam sigurna, jer nisam smela da pogledam kako treba), a u ulici nigde nikog, cak ni kola ne prolaze. fak d sistem pomislih... i aj' predjem na drugu stranu, kad on zamnom! i ja reko, ma neces ga majci! i taman sto sam krenula da otovim vrata neke kapije i udjem u dvoriste, osteim kako mi dahce u ruku, tacnije malo ispod lakta...ajoooj...i stanem. Odsekla se....vec ostim noge mi trce a ja ostajem... i nisam ga ni pogledala, ne znam jesam li imala srece ili sta, ali on se samo okrenuo i otisao...i nikom nista...mada obozavam pse, ali ovaj me je uplasio.
ISto tako, dva puta, jedan me nije uplasio vec prestravio. Takodje se vracam s treninga, a ono zimsko vreme. Bilo je oko 11 sati. I tako, jedno vece, ide riba prema meni, pazi, povodac joj u ruci landra bzvz, a rotvajler ide metar dva ispred nje...koja budala,,,taj isti rotvajler je dva puta nasrnuo na mene, boze da me se docepao ja ne znam sta bi bilo...imam fobiju od rotvajlera od tada, jedno vreme cak nisam mogla da spavam posle toga koliko je to uzasno bilo...nije me napao zapravo, ali uvek razmisljam sta bi bilo da jeste jer mi je toliko puta bio tako blizu.... :-S

Grozan je osećaj biti mrtav ko leš i još da te razjedaju crvi,gliste,mikrobi,bakcili,pa još dobiješ modroplavu boju,pa zelenu ,pa postaneš kostur,pa prah,pa posle 40 godina preoru tvoj grob i nikad se ne zna gde si sahranjen...A ti još nemaš svest,srce ti ne čuka,pluća ne funkcionišu...Brrrr grozno...

Grozan je osećaj biti mrtav ko leš i još da te razjedaju crvi,gliste,mikrobi,bakcili,pa još dobiješ modroplavu boju,pa zelenu ,pa postaneš kostur,pa prah,pa posle 40 godina preoru tvoj grob i nikad se ne zna gde si sahranjen...A ti još nemaš svest,srce ti ne čuka,pluća ne funkcionišu...Brrrr grozno...

:sad2::sad2::sad2: Uvek se najezim kad pomislim na sve to...

Ako i sacekaju 40 godina..

Једино имам фобију од игала и операционих сали, и понеких ствари што се тичу болнице. Ничег се више не плашим.

I ja se bojim ringispila...zamisli ispadnes dole :-S
A jednom kad sam bila mala ostala sam zaglavljena na onim glupavim avionima sto se podizu i spustaju...svi se spustili jedino ja k'o neka jadnica ostala da dzedzim gore :(

Back