joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
svasta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto. Posebno se plašim mostovaImam akrofobiju,bolestan strah od visine.
Nenormalno![]()
i imam frku da se ne probudim u grobu
I ja isto. Posebno se plašim mostova. Ne bih smeo preći Brankov ili Železnički peške. Pančevački - pre bih umro.
Ali klin se klinom izbija - imam nameru da u toku ove nedelje se popnem prvo na one solitere u Vojvode Stepe, pa zatim Istočnu kapiju i tako...![]()
I ja isto. Posebno se plašim mostova. Ne bih smeo preći Brankov ili Železnički peške. Pančevački - pre bih umro.
Ali klin se klinom izbija - imam nameru da u toku ove nedelje se popnem prvo na one solitere u Vojvode Stepe, pa zatim Istočnu kapiju i tako...![]()
Spomene jedan drugar da se plašim mostova, i onda drugi reče "a zato ga je nagazio 150 preko Brankovog ono veče". Samo da preletim most što pre, srce mi sišlo u petu..Kakvi mostovi,srce mi stane kad ih kolima prelazim,a kamoli peske.![]()
plashim se brze voznjeTakodje sam primetio da se sve ženske osobe generalno strašno plaše brzine.Da li je i kod vas tako?
nije ovo losa tema.............
Mislim da ne postoji nista od cega me strah....smrti i tako to...pa ne bih voljela da se uskoro desi nekome do koga mi je stalo, al nemam strah od toga..........e, da, jedino me strah kad uvece idem sama onih ludaka, i tako tih poremecenih osoba.......smatram da je strah samo plod maste....to je nesto sto umislimo u odredjenom momentu.....pa koje su vjerovatnoce da ce bas te noci kada se ja vracem sama, neki ludak da pobjegne iz ludnice, ili neka pijanica da se nadje bas na mom putu do kuce....koje su vjerovatnoce da niko nece cut ako zavristim....veoma male...tako da me ni toga nije strah no mi je ono..neugodno....