Strah..??

nije ovo losa tema.............

Mislim da ne postoji nista od cega me strah....smrti i tako to...pa ne bih voljela da se uskoro desi nekome do koga mi je stalo, al nemam strah od toga..........e, da, jedino me strah kad uvece idem sama onih ludaka, i tako tih poremecenih osoba.......smatram da je strah samo plod maste....to je nesto sto umislimo u odredjenom momentu.....pa koje su vjerovatnoce da ce bas te noci kada se ja vracem sama, neki ludak da pobjegne iz ludnice, ili neka pijanica da se nadje bas na mom putu do kuce....koje su vjerovatnoce da niko nece cut ako zavristim....veoma male...tako da me ni toga nije strah no mi je ono..neugodno....

pa, ako ti se vec desilo tako neshto, onda nije nishta "umishljeno", niti plod mashte....posle se plashish svake osobe koja ti ide u susret po mraku i onda se tripujesh da te gleda, da ide za tobom i sl...

ja sam klaustrofobichna

i imam frku da se ne probudim u grobu :eek:
istu tu frku ima i moja mama, pa smo se dogovorile da prospem njen pepeo po terazijama :lol:

(da, imam i takve razgovore sa majkom)

i imam frku da se ne probudim u grobu :eek:

29ncm13.gif

Pa onda nemoj da ležeš u njega...

I ja isto. Posebno se plašim mostova :think:. Ne bih smeo preći Brankov ili Železnički peške. Pančevački - pre bih umro.
Ali klin se klinom izbija - imam nameru da u toku ove nedelje se popnem prvo na one solitere u Vojvode Stepe, pa zatim Istočnu kapiju i tako...:whistling:

Iiiisto.Pa znas kad si mi rekao ono za 13.sprat Beogradjanke,umalo umrla nisam.

Kakvi mostovi,srce mi stane kad ih kolima prelazim,a kamoli peske.:roll::(

Ili kad neko sedi na Kalisu,naslonjen na ogradu:sad2:.

ne smem ja to...

I ja isto. Posebno se plašim mostova :think:. Ne bih smeo preći Brankov ili Železnički peške. Pančevački - pre bih umro.
Ali klin se klinom izbija - imam nameru da u toku ove nedelje se popnem prvo na one solitere u Vojvode Stepe, pa zatim Istočnu kapiju i tako...:whistling:

Ja isto.Preko Brankovog mosta sam jedva izdrzao pesice,na kraju sam trcao...ali sam to namerno vise puta radio da bih prevazisao ali nista...neprijatan je taj osecaj

sirine prostora:eek:

Kakvi mostovi,srce mi stane kad ih kolima prelazim,a kamoli peske.:roll::(
Spomene jedan drugar da se plašim mostova, i onda drugi reče "a zato ga je nagazio 150 preko Brankovog ono veče". Samo da preletim most što pre, srce mi sišlo u petu.. :confused:
A tek situacija - puna dupla 95-ica preko Pančevca, tri dana putuje u sred špica. :confused:
Inače, lepa panorama sa visine, ali pogled dole :arrow:
pinch.gif

Plasim se paukova trpim ih kad su blizu mene ali kad bi stao na mene umro bih,bojim se da se ne probudim u sanduku,isto kao maksifor ne mogu takve ljude da dotaknem kao da ih se bojim ne radim to namerno vec bukvalno strah neka gadljivost jednostavno ne mogu na to da uticem,jedno vreme sam se bojao da nocu drzim orman otvoren pogotovu u selu nisam mogao da spavam jer u sobi imam ogroman regal na kojem su vrata uvek odskrinuta....

Xm.
Visina... bilo sta sto ima veze s tim...
Na ringispil NIKAD nisam sela...
Ne smem bas jako da se ljooljam na ljooljasci...
Xm... avion... o__O
VODA!
Ne znam da plivam... xex...

Strah me je kad uvece zvoni telefon & kada neko kooca na vrata...
Bas mi se sinoc ucinilo da neko stoji ispred vrata i kooca....
Nisam mogla da zaspim.

Ali... ono cega se najvise plasim.... jeste da mi zabrane NET!!! :sad2:

nije ovo losa tema.............

Mislim da ne postoji nista od cega me strah....smrti i tako to...pa ne bih voljela da se uskoro desi nekome do koga mi je stalo, al nemam strah od toga..........e, da, jedino me strah kad uvece idem sama onih ludaka, i tako tih poremecenih osoba.......smatram da je strah samo plod maste....to je nesto sto umislimo u odredjenom momentu.....pa koje su vjerovatnoce da ce bas te noci kada se ja vracem sama, neki ludak da pobjegne iz ludnice, ili neka pijanica da se nadje bas na mom putu do kuce....koje su vjerovatnoce da niko nece cut ako zavristim....veoma male...tako da me ni toga nije strah no mi je ono..neugodno....

Takodje!!!!
Kad se vracam sama samo razmisljam o tome da me neko ne prati,neki ludak...Iako je sve to umisljeno,takve stvari se svakodnevno desavaju drugima,pa moras da budes na oprezu....:confused:

ne moraju uvek da se deshavaju "drugima" ;)

sad me podseti ova za vodu....ja ne umem lepo da plivam, tj oduzmem se kad znam da mi nije tu tlo....i nije mi dobro kad VIDIM veliku vodu svuda oko sebe

jednom sam gledala madagaskar i ima scena kada plutaju u kutijama, a svuda okolo voda, onako, veeeelika masa koja se krece...ijuuuuuuuuu, koliko mi nije bilo dooobro!!!! :eek:

Back