Cao raja.. novi sam clan pa nadam se da vam nesmetam

)
Ima jedna sitnica u mom zivotu koja me kopka a koja se slaze sa ovom temom, i nadam se da ce te mi moci pomoci.
Rijec je o tome sto imam jednog prijatelja, prijateljstvo traje vec 2-3 godine, on je musko, ja sam zensko. Prije mjesec dana mi je priznao da ima neka drugacija osjecanja prema meni, a i ja sam oduvijek imala prema njemu. Prvi ljubavni sastanak je bio divan, osjecala sam se potpuno komfortno, i kao da sam napokon nasla nekog "normalnog" za vezu. Medjutim stvar se desi dva dana poslje kad smo imali drugi sastanak da bi me on zovnuo i rekao da zeli da nastavimo kao prijatelji. Tu istu vece sam ga zovnula da razgovaramo, jer ako sam ikad u zivotu mogla otvoreno sa nekim pricat to je bilo sa njim. Rekao mi je da misli da ima neke psiholoske probleme, naime strah od vezivanja.
Odlucili smo da cemo ostati prijatelji, ali sa van prijateljskim odnosima. Nemislim o seksu, ali ostalim stvarima.
Medjutim, ja se sada dvoumim... jer mi nije jasno zasto ako nece pravu pravcatu vezu sa mnom, zasto zeli takvu vezu. I samo da dodam da on o meni svaki detalj zna, i da nisam laka roba... nikad bila.
Voljela bi cuti vase misljenje..