- Poruka
- 20.280
vidim zato i kazem ko mu bre dovoljava da pise..Vidiš da ti troluje temu.Za njega su poginuli i ubijeni samo njegovi muslimani.
jos jedna post i stvljam ga na ignore listu necu da citam gluposti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim zato i kazem ko mu bre dovoljava da pise..Vidiš da ti troluje temu.Za njega su poginuli i ubijeni samo njegovi muslimani.
Vidiš da ti troluje temu.Za njega su poginuli i ubijeni samo njegovi muslimani.
tebi je stalo samo do muslimanski svetih jihad zrtva alah ekberPogledaj redosljedom pa ćeš vidjeti da si ti misoni počeo trolati ovako bitnu temu...
Ali, to opet pokazuje kome je više stalo do žrtava...![]()
tebi je stalo samo do muslimanski svetih jihad zrtva alah ekber
ma daj
ignore
Случајно знам да је и према Србима у Фочи( тј. у њеној околини али опет то је била територија Општине Фоча) спровођен терор са Бошњачке стране. Конкретно, покољ и паљење кућа. Обе стране тамо имају бројних жртава и изгубили су и пуно материјалне имовине, тако да сматрам да није културно то што онај господин говори само о злочинима српске стране.Sta je "Foca"? Jel' to bese Srbinje?
Evo u Sarajevu je multinacionalna IDC sastavila spisak svih ubijenih građana BiH. Od toga je 21.000 Srba, 16.000 vojnika i 5.000 civila!
Bošnjačkih civila 42.000, a 18.000 vojnika!
Ono što je karakteristično jeste da ove podatke i političari iz reda srpskog naroda uzimaju za vaildno.
Ne znam za ove podatke,ja sam imao podatke SFOR-a,gdje su brojke iste,ali vojnika 42 000,a 18 000 civila,sto mi je puno realnije
Uzmeš broj ubijenih bošnjačkih civila iz Prijedora, Srebrenice, Sarajeva i Višegrada i već imaš broj koji je iznad 20 000.
Da ne brojim Foču, Brčko, Bratunac, Sanski Most, Ključ, Vlasenicu, Zvornik i ostala mjesta bošnjačkog stradanja iz samo 1992.
Uzmeš broj ubijenih bošnjačkih civila iz Prijedora, Srebrenice, Sarajeva i Višegrada i već imaš broj koji je iznad 20 000.
Da ne brojim Foču, Brčko, Bratunac, Sanski Most, Ključ, Vlasenicu, Zvornik i ostala mjesta bošnjačkog stradanja iz samo 1992.
Фочу није смео помињати само говорећи о једној страни.Znaš šta "Srbine"?
Kad prestanete da podmećete srpsku djecu koju su ubili muslimani, kao žrtve "Mladićeve vojske", možda vam neko i povjeruje, do tada nemoj da seresh ovdje.![]()
Фочу није смео помињати само говорећи о једној страни.
Бруталност која је задесила српске жртве у околини Фоче се могла мерити бруталношћу нацистичких официра у време другог светског рата. То нимало не оправдава то што су неки Срби учинили Бошњацима у Фочи и њеној околини.
Оба злочина су за сваку осуду.
Geografski raspored neSrpskih žrtava.... masovno su stradali tamo gdje su Srbi bili spremni da se "brane".ono sto je zanimljivo je geografski raspored srpskih zrtava...masovno su stradali tamo gde su teritoriju kontrolisale muslimanske i hrvatske snage..dok stradanja u predelima gde su srbi bili naoruzani i spremni da se brane gotovo da nije ni bilo..tj mahom ginula vojska
drugo skoro 6 000 srba ubijeno u sarajevu?znaci mozemo govoriti samo o civilima..u tom slucaju mozemo govoriti i o genocidu nad srbima u sarajevu zar ne? samo sto to niko ne spominje
1: Srba u Sarajevu je stradao mnogo i treba žrtve poštovat bez obzira na naciju i nije korektno prema žrtvama iste uveličavat po bilo kom osnovu.
2: Ako je ukupno stradalo u Sarajevu oko 10.000 građana, samo budala može napisat i povjerovat da je više od 50% Srba.
A ti vjerovatno ne znaš čitati.
Pročitaj moj post, pogotovo prvu rečenicu pa da vidimo ko negira...![]()
Tačno.
Međutim, zna on vrlo dobro o čemu govorim. Ubiti šest članova srpske porodice u Sarajevu, za vrijeme ručka, za stolom, pa onda srpskog dječaka koji je ubijen tu predstavljati ovdje kao žrtvu "Mladićeve vojske" govori dovoljno o objektivnosti muslimanske strane kada su ratni zločini u pitanju.
Najjveci problem sto nepostoji volja za procesuiranje zlocinaca koji su cinili zlocine nad Srbima.
Da li je to nesto novo?? Ja se iznenadim kad uhapse,osude ili sta vec nekog zbog zlocina nad Srbima...Od Krajine do Kosova....
Vidiš da ti troluje temu.Za njega su poginuli i ubijeni samo njegovi muslimani.
I hajmo opet , ucite djecu da se mrze ... Stalno ih podsjecajte ko je koga i koliko je ko koga zaklao, ubio, lazite ih kako su im svi neprijatelji, ucite ih teorijama svjetske zavjere i dalje, zamlacujte se i dalje sa tim ko je koga vise, i dalje gledajte samo stradanja svog naroda, a drugi kao da nisu ni postojali ... Bolesno ...