bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Toooo Ana, give me more! Č

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dosta ti jeToooo Ana, give me more! Č![]()
Imaš fana ovde ČDosta ti je![]()

I više od jednog, znamImaš fana ovde Č![]()
volim lipa stopala a nije mi to fetish,iako mi se jednom dogodilo da je jedna moja ispod stola mi stopalom pocela masirat, brzo smo se povukli u osamuIdeja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343
triba probat sta ne, meni su lipsi lipi dugi njegovani prsti na rukama odma pomislim kako bi moj lipo stajao da ga obuhvati 
Ana, da li možeš okačiti još koju slikuI više od jednog, znam![]()
Videću šta mogu da uradim, mada nije na odmet da i ti postaviš neku sliku.Ana, da li možeš okačiti još koju slikuNov sam, na google naleteo na ovo
![]()
Šta okačiti posle ovog, a da se ne pokvari prikaz
Podjebavas aEvo samo da kupim mobilni![]()

Nikako, samo ozbiljno ovde, bez šale.Podjebavas a![]()

volim lijepe vitke prste odmah pomislim da mi ga obuhvate....stopala me ne zanimaju bas iako sam jednom neocekivano uzivaIdeja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343
lipo bi mi ga izmasirala..
a lipo bi i svrsila na njemu 
ja te pozivam da ispunim tvoje zeljeJednom davno sam bila na smokvi i tip mi se javi da se naďemo di u gradu da mi gleda samo stopala,da će platiti koliko god kažem.Reko ne bi fala lipa,on je mene toliko davio da sam se na kraju pobrisala,sad što mu je tamo napeto to ja nikad neću saznati.

jbt ako mi i nije fetis, postat ce mi, lito je, budi mi gosca..

Prste da oližeš