evo , Teta ima zaista sexy stopala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam bas, moze jedino da smeta, ako ne mozes da se zadoboljis na drugi nacin. Ali da se napalis stopalima, pa da ides na penetraciju,Iako oduvijek imam ovaj fetiš, nikad ga nisam u potpunosti prihvatio. Generalno, seksualni nagoni su takvi kakvi jesu, ne utječeš na njih niti ih treba pokušavati razumjeti i stavljati u racionalne okove. Tu racio ne postoji, pa se i ne treba tangirati oko toga šta te privlači ili ne. Gadne su meni mnoge druge stvari, ali kroz ono što je meni privlačno mogu shvatiti da je također nekome drugom privlačno nešto što meni nije.
Ne mogu tačno objasniti zašto me privlače stopala, osim što znam da je povezano sa osjećajem submisivnosti u tom seksualnom aspektu koji mi je povezan isključivo kroz stopala i brojne S/M igrice koje idu uz to. No, pošto posjedujem i drugu, dominantnu ili dominantniju stranu, ta dva svijeta se sudaraju i tu dolazi do problema. Kad je domino mod uključen, nemam želju za stopalima, ali da bih seksualno mogao postići uzbuđenje, moram ga s vremena na vrijeme isključiti, jer to uzbuđenje mogu postići jedino kroz ovu i sličnu submisivnu vrstu igrica.
Elem, eto neki moj doprinos iz ličnog iskustva.
I da, Ana. Dobre fotke, samo nastavi.
Kompleksna je to stvar.Pa ne znam bas, moze jedino da smeta, ako ne mozes da se zadoboljis na drugi nacin. Ali da se napalis stopalima, pa da ides na penetraciju,
ne vidim nikakav problem...
Sve je to u glavi. Meni recimo jeste u neku ruku sabmisivnost, ali palim se na stopala sto su mi jezivo lepa. No ako ti pada u toku penetracije,Kompleksna je to stvar.
Može se meni, implusivno, dići i na uobičajene stvari, zagrljaj, poljubac, fatanje, ali je uvijek upitno koliko će ostati dignut kada dođe do glavne radnje. Da bih mogao funkcionisati tako potrebna mi je prilično jaka mentalna energija i fokus u odnosu na likove kojima je ta vrsta uobičajene seksualnosti prirodna. A to je iscrpljujuće dugoročno.
Druga stvar, penetracija je sama po sebi dominantan čin i teško je switchati se sa submisivnog na dominantni mod tako brzo. I obrnuto.
Bilo kako bilo, ovog trenutka bih promijenio mozak za neki jednostavniji, koji funkcioniše na površnim, baznim principima.![]()
e sad stopala stavit na ramena i....evo jos sexy tabaniPogledajte prilog 1387887

Pa na smokvi... Znas valjda sta je smokva jbtna kakvoj smokvi?
definitivno !!!!e sad stopala stavit na ramena i....![]()

Ja volim kad me uhvati i stavi na guzove a ja mitraljiram :>Pnista lepse nego kad dama ima tabane u zraku , drzite je za nozne clanke , i njena faca i grimasi sladostrasca vas gleda izmedju tih njenih tabana u zraku , e to je to![]()
Upravo tako. Ja imam foot fetish, žensko sam, privlače me muška stopala. To nisu bilo koji muškarci, ne osvrćem se za muškim stopalima na ulici, ali kada je partner u pitanju prosto obožavam njegova stopala. To je apsolutno povezano sa submisivnošću a ima i osećaja da time ukazujem partneru poštovanje. Inače ima i toga da partnera posvatram kao trofej (u pozitivnom smislu) koji je na postolju koje stoji visoko a ja sam ispod tog postolja. Spomenuli ste i jednu bitnu stvar da je penetracija sama po sebi dominantna pa meni nije jasno kako muškarac može da bude submisivan (a žena domina) a posle da prodre u ženu. Kako je moguće da se foot fetish vezuje isključivo za muškarce prema ženskom stopalima a gotovo nikad za žene koje vole muška stopala.Ne mogu tačno objasniti zašto me privlače stopala, osim što znam da je povezano sa osjećajem submisivnosti u tom seksualnom aspektu koji mi je povezan isključivo kroz stopala i brojne S/M igrice koje idu uz to. No, pošto posjedujem i drugu, dominantnu ili dominantniju stranu, ta dva svijeta se sudaraju i tu dolazi do problema. Kad je domino mod uključen, nemam želju za stopalima, ali da bih seksualno mogao postići uzbuđenje, moram ga s vremena na vrijeme isključiti, jer to uzbuđenje mogu postići jedino kroz ovu i sličnu submisivnu vrstu igrica.
Elem, eto neki moj doprinos iz ličnog iskustva.
Је л подтоји пдихолошко објашњење фут фетиша?Ideja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.
Pogledajte prilog 1085343
Sve kul, samo nemoj rec sladostrasce da izgovaras pred njom.nista lepse nego kad dama ima tabane u zraku , drzite je za nozne clanke , i njena faca i grimasi sladostrasca vas gleda izmedju tih njenih tabana u zraku , e to je to![]()
U mom slučaju to je izražena submisivnost.Је л подтоји пдихолошко објашњење фут фетиша?

Је л вас фазук потсећа на цупи?kakva stopala i šake, zakon fetiša su pazuhići...npr.
i naravno, odmereno da smrdućkaju
![]()
![]()
Је л вас фазук потсећа на цупи?
Prvo seksualno iskustvo iz detinjstva. Pisao je Frojd o tome.Је л подтоји пдихолошко објашњење фут фетиша?
Bravo!Upravo tako. Ja imam foot fetish, žensko sam, privlače me muška stopala. To nisu bilo koji muškarci, ne osvrćem se za muškim stopalima na ulici, ali kada je partner u pitanju prosto obožavam njegova stopala. To je apsolutno povezano sa submisivnošću a ima i osećaja da time ukazujem partneru poštovanje. Inače ima i toga da partnera posvatram kao trofej (u pozitivnom smislu) koji je na postolju koje stoji visoko a ja sam ispod tog postolja. Spomenuli ste i jednu bitnu stvar da je penetracija sama po sebi dominantna pa meni nije jasno kako muškarac može da bude submisivan (a žena domina) a posle da prodre u ženu. Kako je moguće da se foot fetish vezuje isključivo za muškarce prema ženskom stopalima a gotovo nikad za žene koje vole muška stopala.
Ja sam izuzetno submisivna i osećam se čak uzvišeno kad uživam u stpalima svoga "gospodara". <3
P.S. Još uvek se stidim svog fetiša, ne mogu to sebi u potpunosti da priznam i niko za to ne zna.
Upravo tako. Ja imam foot fetish, žensko sam, privlače me muška stopala. To nisu bilo koji muškarci, ne osvrćem se za muškim stopalima na ulici, ali kada je partner u pitanju prosto obožavam njegova stopala. To je apsolutno povezano sa submisivnošću a ima i osećaja da time ukazujem partneru poštovanje. Inače ima i toga da partnera posvatram kao trofej (u pozitivnom smislu) koji je na postolju koje stoji visoko a ja sam ispod tog postolja. Spomenuli ste i jednu bitnu stvar da je penetracija sama po sebi dominantna pa meni nije jasno kako muškarac može da bude submisivan (a žena domina) a posle da prodre u ženu. Kako je moguće da se foot fetish vezuje isključivo za muškarce prema ženskom stopalima a gotovo nikad za žene koje vole muška stopala.
Ja sam izuzetno submisivna i osećam se čak uzvišeno kad uživam u stpalima svoga "gospodara". <3
P.S. Još uvek se stidim svog fetiša, ne mogu to sebi u potpunosti da priznam i niko za to ne zna.
Spomenuli ste i jednu bitnu stvar da je penetracija sama po sebi dominantna pa meni nije jasno kako muškarac može da bude submisivan (a žena domina) a posle da prodre u ženu.