Stopala i Šake

Ana_1998

Zainteresovan član
Poruka
339
Ideja ove teme bila bi diskusija o nečemu što se zove "foot fetish", deljenje slika, iskustava i želja. Učtivost i poštovanje tuđih želja i iskustava je osnov za dobar odnos prema različitostima.

1642261770898.jpg

Malo je degutantno ubacivati se u temu koju ne gotivimo, zar ne?
Pa ne mogu sebe osloviti sa fetisitom pre bizarnim pikacistom sa primesama pirofilicne erotske tendencije, dominacionih sklonosti i raznoraznih seksualnih pikanterija. Ali kao sto rekoh, mogao bih da se ubacim u tu ulogu jer razumem ljude sa fetisistickim sklonostima i jesu mi interesantne.
No, s obzirom da si iz tog posta odlucila da sam to kako si pretpostavila, onda se slazem. Nemam sta da trazim na tvojoj temi i uzivaj u njoj. Prijatno.

Pa ne mogu sebe osloviti sa fetisitom pre bizarnim pikacistom sa primesama pirofilicne erotske tendencije, dominacionih sklonosti i raznoraznih seksualnih pikanterija. Ali kao sto rekoh, mogao bih da se ubacim u tu ulogu jer razumem ljude sa fetisistickim sklonostima i jesu mi interesantne.
No, s obzirom da si iz tog posta odlucila da sam to kako si pretpostavila, onda se slazem. Nemam sta da trazim na tvojoj temi i uzivaj u njoj. Prijatno.
U svakom slučaju se slažem sa tvojom poslednjom konstatacijom, uživaj.

Malo je degutantno ubacivati se u temu koju ne gotivimo, zar ne?
sasvim se slažem. na forumu svi misle da su pozvani da kažeu sve na sve teme hehe
jednostavno preskočiš temu koja te ne interesuje, lepo si navela u uvodnom postu

ako mogu da se uključim možda bezveznim komentarom, lepa stopala su vrlo privlačna. Ima lepih žena sa ružnim stopalima i obrnuto. Što se muškaraca tiče, neki od njih imaju takođe lepa stopala, mada je to ređe ;)

Ali sad, nekako, da li fetiš podrazumeva da ti se dopadaju stopala bez obzira na to da li su ti lepa? Prosto kod svake osobe ti je to fetiš, ili se traži osoba sa lepim stopalima? Volela bi da mi se to pojasni

Jednom davno sam bila na smokvi i tip mi se javi da se naďemo di u gradu da mi gleda samo stopala,da će platiti koliko god kažem.Reko ne bi fala lipa,on je mene toliko davio da sam se na kraju pobrisala,sad što mu je tamo napeto to ja nikad neću saznati.
kakva smokva? sta je to?

uopshte me vishe ne chudi kad sam neki dan prochitala da se zhena zaljubila u avion boing
i ona tako stravstveno pricha o toj ljubavi i svaki dan odlazi na aerodrom

Back