Stopala i Šake

IMG_20230217_130121.jpg

Од увек сам волео и волим само природно, голо и босо. Драго ми је да видим да су маље уклоњене свуда, осим на подшишаном гргуришту. Општа уредност у оквиру које су и негована стопала се подразумева. Доњи веш, чарапе (не дај Боже још и ципеле у кревету), накит као и лак на ноктима ми битно умањују привлачност партнерке. Не свиђа ми се приступ у коме се "транжирају" и фаворизују поједини делови женског тела. Све треба да је у функцији и садејству. Срећом по мене нисам претерано маљав, тако да само ту и тамо интервеништем тамо где се длаке размахну. Иначе, надахнута уметница може стопалима да направи чудо у кревету, али то је добродошла допуна, али не и замена за оне најважније смешне покрете. Ако нешто баш мора да буде привремено покривено, лагане спаваћице или кухињске кецеље могу да буду подстрек за машту. На голо, наравно.

moram nesto da kazem

u vreme mladosti pre jedno 30 godina jel, kada bi videli ovo farbanje noktiju na nogama, odma bi rekli, vid je ko ciganka ...

to je bilo tad tipicno da uglavnom rade romkinje... i neka vrsta kako kazu seljacluka...

meni licno to nije lepo, na rukama ok al ovo...
Vremena i ukusi se menjaju, sve je to normalno.

Back