STOP B92

Ne znam odkud ova tema među onima koje pratim (možda sam nekad davno ovde nešto rekao, al nema veze). Al zar je potrebno prepucavati se i svađati oko nečega ? Pa ljudi internet je neograničen, na forumu ne morate da čitate ono što smatrate glupim, a pogotovo ne morate da komentarišete ako nemate šta da kažete.
Zato hajde prestanite da se ponašate nedoraslo i prekinite to međusobno vređanje. A ja ću naravno momentalno da otkažem prijavu na ovu temu ... stvarno, ovo je gubljenje vremena ...

dzanarika:
slazem se da treba zakljucati ovu temu.
ako neko zeli da polemise o politici treba da ode na forum drustvo-politika :evil:
zato sam i stavio link (malo iznad) ka politika podforumu. Ne moras ni da se pomucis posto shvatis uz nasu pomoc da politici ovde nije mesto- da prvo ulazis na krstaaaaaricu, pa u fooorume... BLAAAH! Kljuc! KLJUC! kljuc! Ovo vise nema veze sa tv-om!

Goldengaidin:
ne mrzim se pise odvojeno. Je l ce neko od administratora da banuje ovu budalu?
Evo prepravio sam,sledeci put cu ti poslati pp sa prukom koju ocu negde da napisem pa ti prepravi,ako ti smeta jedna mala greska u kucanju.I da umalo da zaboravim,mama ti budala.

Pokazacu kako sam za razliku od tebe lepo vaspitan pa cu samo da se nasmejem na to :-)

Jos si dete , videces i sam neke stvari , samo nemoj da obracas paznju na demagoge. Ako je buducnost ove zemlje u izolaciji i ratovanju sa svima bolje da se sami ubijemo

p.s sta je pruka?

U poslednje vreme nista pametno nema na televizijama, mada BE92 ima naj bolji program to jest programsku semu tako da Karaoke Obracun i Timofejev nikada necu zaboraviti da odgledam. Pozdrav...

Goldengaidin:
Pokazacu kako sam za razliku od tebe lepo vaspitan pa cu samo da se nasmejem na to :-)

Jos si dete , videces i sam neke stvari , samo nemoj da obracas paznju na demagoge. Ako je buducnost ove zemlje u izolaciji i ratovanju sa svima bolje da se sami ubijemo

p.s sta je pruka?
Hteo sam da napisem poruka,ali sam u brzini pogresio.

Dacu svoj doprinos zadatoj temi i odoh odavde

1.Voditelji vesti su malo napeti i agresivno postavljeni , posebno ona plava , mislim da se preziva Konstantinovic
2.Mnogo paznje posvecuju za mene nebitnim stvarima (jedinica, romi), mada je to vec stvar ukusa
3.Imaju odlican filmski program, bez mnogo repriza + su poceli da pustaju stare filmove kojih nema nigde drugde
4.Najbolje zive emisije - Utisak, poligraf, timofejev
5.Preterano isticanje gay-eva kao najnormanije stvari na svetu , sto naravno nije tacno
6.Trenutno najbolji sportski program

Ukratko sama ideja o gasenju je nebulozna, kome se ne svidjaju pojedini delovi programa moze da promeni kanal

Poštovani gledaoci, dobar vam dan
Ovo su centralne vesti televizije U-92
I svim manjinama se ispričavam
Što ćemo par puta reći reč „Srbija“
Vesti dana idu posle e-pe-pea
Onda ćemo slušati tribinu el-de-pea
I malog Čedu kako kritikuje Vladu
Te ćemo najaviti novu gej-paradu
Čućemo i šta sad radi drug Milo
I da li je predsednik Boris masturbiro
One noći kada je gostovao kod Nataše
Zatim će vam se obratiti vojni ataše
Američke hrabre vojske koja gazi po Iraku
I reći kako Srbija još živi u strahu
Da ne ustane Slobo iz groba pod lipom
I sećaćemo se kako je bilo super pod Titom
Zatim će Finac kog niko baš ne šljivi
Ponoviti kako su svi Srbi kao narod krivi
Pridružiće mu se i božanstvena Karla
S njom iz Haga stiže poruka stara
Hoćete li jednom predati tog Mladića?
Konferenciju za štampu održala Kandićka
Žalila se da godinama nije svršila
I dodala da je Srbija genocid izvršila
Malo ćemo se potom šlihtati Hrvatima
O Srebrenici zatim pričaćemo satima
Citiraćemo ideje genijalnog Žare Koraća
Od kojih se svim izbeglicama povraća .

A ako još uvek niste promenili stanicu
Znači da ste naši, ili ste prešli granicu
Jer ne možete da gledate ovdašnju anarhiju
Stoga ćemo popljuvati srpsku patrijaršiju
Naši reperi će da skidaju barjake po ulicama
Dok budu šetali ****** sa golim guzicama
Naše slavne ličnosti će preko našeg bloga
Vređati i zemlju i zastavu i Boga
Dvoglavog orla će kokoškom nazivati
A ljude da glasaju za Mićićku pozivati
Jer pobogu ona je srpska Nikol Kidmen
Važnija je za Srbiju od grba i himne
Ima dobro telo, facu, pogotovo noge
Kresno bi je i Čeda da mu nije droge
Obaveštavamo sve zapadnjačke pione
Da su svi bosanski Srbi išli u „škorpione“
Tražićemo od agencije da ukine Grand paradu
Jer predstavlja konkurenciju Velikome smradu
Gde sve uvek ključa ko u bosanskom loncu
I tako privodimo domaće vesti koncu
A vesti iz sveta ... pardon, idu mi sline
Video sam na ekranu sliku Džoli Anđeline
Koja je usvojila svoje četrdesetšesto dete
Šestogodišnju devojčicu sa himalajske gore klete
A evo i šta je rekla ta mala Nepalka:
Biću kao moja nova mama – biseksualka
Vesti iz kulture – naše književne nade
Pišu nova dela, dok se sa narkotika vade
A što se sporta tiče, naši dragi „crveni“
Igraju taj fudbal kao da su drveni
Ne daj Bože da ih zovemo „orlovi beli“
Jer niko sa Mesićem da se zameri ne želi
Vreme: biće oblačno, bez sunčevog zraka
A večeras gledajte: Ljubav Ene i Marka
Sva proročanstva našeg profeta Marčela
I Bebe Popovića sva neobjavljena dela
Zatim filmove sa Rupertom Everetom
Jer nećemo ratovati sa celim svetom
Mi smo demokratska tv, druge sram bilo
Mi bi pojeli i *****, ako je sa zapada stiglo
Dragi gledaoci, hvala vam na pažnji
Javićemo se ako se desi nešto strašno
Naprimer, ako je opet Bagzi na slobodi
Ili ako Srpsku od Bosne otcepi Mile Dodik ...

Sta kome smeta B92?!? Ako vam se ne svidja nemojte da gledate! Jel sad ja treba da pokrenem peticiju za ukidanje Pink-a?!? Jednostavno ga ne gledam pa mi ni ne smeta!

B92, kad vec uplicete plitiku, nepodobna je radi svih onih Srba koji su stradali u gradjanskom ratu 91-95 i svih onih Srba stradalih na Kosovu.

Na istoj toj televiziji sam retko kad mogao da cujem da neko govori o srpskim stradanjima u Bosni koja su bila enormna, ali se zato bar jednom sedmicno raspravlja o Srebrenici kao da je Srebrenica Kina.Ne mogu, ali zaista ne mogu da se budim svakog jutra i slusam samo o Srebrenici, a da su pri tom na nase oci i srpske majke sa decom u narucju ubijane

Ja zelim da idem dalje, ali takvi ne dozvoljavaju. Mi koji smo dosta toga u ratu izgubili spremni smo da predjemo preko svih nevolja i zla sa obe sve tri zaracene strane ( ne poricuci svoje greske ), ali zar u sred Srbije u koju se Srbi iz RSrpske kunu da neko u Knez Mihajlovoj potpisuje peticiju protivsvoje rodjene zemlje ( LDP - Srebrenica ). Zar da jedan Srbin u Srbiji uzvikuje da Srbija treba da bude optuzena za genocid u Bosni za koji je oslobodjena optuzbe, u istoj toj Bosni gde zivi toliko Srba i gde ih je toliko poginulo tokom rata.
To je tuzno.
Pa ljudi, da vam ja ne solim pamet,zna se ko finansira B92, to nije ni tajna, ni spekulacija...

A sa Velikim Bratom su se samo potvrdili... Juris ka zapadnim perverzijama

Konferenciju za štampu održala Kandićka
Žalila se da godinama nije svršila

A vesti iz sveta ... pardon, idu mi sline
Video sam na ekranu sliku Džoli Anđeline
Koja je usvojila svoje četrdesetšesto dete
Šestogodišnju devojčicu sa himalajske gore klete
A evo i šta je rekla ta mala Nepalka:
Biću kao moja nova mama – biseksualka

Хахахаха :lol: :lol: :lol: Умирем rofl:

B92,odlican program.Dokumentarni,zabavni.malo se jesu komercijalizovali,ali i dalje je prisutan taj stil.Radio B92 ima takodje oblican program,svaka cast.

Samo mi nije jasna jedna stvar,niko nije rekao zasto ne ukinuti B92,ako ne zbog akcija kao sto su "Dajte krv,spasite zivot"ili akcija"sigurne kuce"koje se nikada ne bi izgradile u Srbiji da nije bilo tog B92 i nikada se o nasilju u porodici i o drugim humanim temama(koje su uglavnom problem u ovoj zemlji) ne bi ni govorilo,zar to nije dobro.Hm,mozda nekom i nije sorry,bas tuzno.

Имају најбољи програм(шему) то стоји....е сад што су критични и скептични према српском национализму...јбг....не бих их дирао.....''треба нам та младос' ''

Back