- Poruka
- 28.656
pa on je tipican predstavnik te stranke...polupismeni siroma`Goldengaidin:ne mrzim se pise odvojeno. Je l ce neko od administratora da banuje ovu budalu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa on je tipican predstavnik te stranke...polupismeni siroma`Goldengaidin:ne mrzim se pise odvojeno. Je l ce neko od administratora da banuje ovu budalu?
:shock: lose kontas...ali ok,ne cudi me.jovan_irig:Sto,jesu i ti za Srpske radikale
zato sam i stavio link (malo iznad) ka politika podforumu. Ne moras ni da se pomucis posto shvatis uz nasu pomoc da politici ovde nije mesto- da prvo ulazis na krstaaaaaricu, pa u fooorume... BLAAAH! Kljuc! KLJUC! kljuc! Ovo vise nema veze sa tv-om!dzanarika:slazem se da treba zakljucati ovu temu.
ako neko zeli da polemise o politici treba da ode na forum drustvo-politika![]()
Evo prepravio sam,sledeci put cu ti poslati pp sa prukom koju ocu negde da napisem pa ti prepravi,ako ti smeta jedna mala greska u kucanju.I da umalo da zaboravim,mama ti budala.Goldengaidin:ne mrzim se pise odvojeno. Je l ce neko od administratora da banuje ovu budalu?
Hteo sam da napisem poruka,ali sam u brzini pogresio.Goldengaidin:Pokazacu kako sam za razliku od tebe lepo vaspitan pa cu samo da se nasmejem na to :-)
Jos si dete , videces i sam neke stvari , samo nemoj da obracas paznju na demagoge. Ako je buducnost ove zemlje u izolaciji i ratovanju sa svima bolje da se sami ubijemo
p.s sta je pruka?
Konferenciju za štampu održala Kandićka
Žalila se da godinama nije svršila
A vesti iz sveta ... pardon, idu mi sline
Video sam na ekranu sliku Džoli Anđeline
Koja je usvojila svoje četrdesetšesto dete
Šestogodišnju devojčicu sa himalajske gore klete
A evo i šta je rekla ta mala Nepalka:
Biću kao moja nova mama – biseksualka
Обавезно!STOP B92