TAKO JE !!!AKHENATON:Ma daj ljudi. Sta me boli k, za razne glupave politicke emisije na B92, ja gledam samo serije koje su fenomenalne. I kad je ukinu sta da radim? Da se presaltujem na meksicke, brazilske, argentinske i ostala latinoamericka sra.nja????
Manite se corava posla. Koja je pa to jos internet peticija uspela nesto da promeni???????
Ma,napred StRoll...Serijski_Ubica:StRoll, stvarno bi mogao malo da pripazish na rechnik i ponashanje... Zar te majka nichemu nije naucila ?!
Ne morash da vredjash sve i svakog samo zato shto ne mislish isto ili shto ne znash shta drugo da kazesh...
Mislim da si u pravu.B92 je jedina tv stanica koja objavljuje kvalitetne dokumentarce o svim i svacim sto se desava u Srbiji.I imaju stvarno dobre emisije.Problem sa radikalcima je to su oni u skoro sve to bili umesani.I oni hoce da zacepe usta nekome ko govori istinu...StRoll:B92 je nasa najbolja televizija,a sad bi neki radikali,i ostale pi.cke kao da je ukinu...Ma daj...Svi ste vi veljiki Srbi...
Укупно потписа:216
XAXAXAXAXA
Lil'_hell92:Mislim da si u pravu.B92 je jedina tv stanica koja objavljuje kvalitetne dokumentarce o svim i svacim sto se desava u Srbiji.I imaju stvarno dobre emisije.Problem sa radikalcima je to su oni u skoro sve to bili umesani.I oni hoce da zacepe usta nekome ko govori istinu...![]()
:mad: :mad: