СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Роб страсти, коју то назива ''слободом''.

Еманципација уживо, једна од последица је ова тема на којој пишемо.

Слобода од Бога, али не и од греха и демона.

Jadnici, istovremeno misle da su slobodni dok padaju u ropsku zavisnost od strasti.
Neko im sapce da je to seksualna revolucija i oni veruju.

Jadnici, istovremeno misle da su slobodni dok padaju u ropsku zavisnost od strasti.
Neko im sapce da je to seksualna revolucija i oni veruju.

Па ђаво их је научио идеологијама (читај јересима) и револуцијама (читај побунама и крвопролићу).

Нажалост данашња револуција ''мишљења'' за своје жртве узима незаштићене бебе, чије оправдање подкрепљује хедонистичка јерес.

Можда сам будући посланик у Скупштини. А и засита се борим за идеале наше партије.

1. ВЕЛИКА СРБИЈА
2. ЈАКА И ПОНОСНА СРБИЈА
3. ЕКОНОМСКИ БОГАТА СРБИЈА

То су наши идеали.

Де си Нецо, бивши радикалу :)

Па ђаво их је научио идеологијама (читај јересима) и револуцијама (читај побунама и крвопролићу).

Нажалост данашња револуција ''мишљења'' за своје жртве узима незаштићене бебе, чије оправдање подкрепљује хедонистичка јерес.

da se vratimo na temu..kad je rec o bebama, zar nemate vi ziloti neka sklonista gde bi se na primer mogle zbrinuti nezeljene bebe?

pa ti me znaš bolje no što ja sebe poznajem? :lol:

Пад у бездан грехова и седам робстава страсти је нажалост заједнички како за жене тако и за мушкарце.

Треба ти љубав, али одбијаш да је примиш од Бога, њега кривиш за своју тугу.

Ко ти је тај Неца? Овде сам тек један дан.

Каже да оће сад за твоје да гласа, мисли да сте мање штеточине, лажови и лопови од осталих.

Сви грешимо, само што су неки јако упорни у понављању грешака.

Пад у бездан грехова и седам робстава страсти је нажалост заједнички како за жене тако и за мушкарце.

Треба ти љубав, али одбијаш да је примиш од Бога, њега кривиш за своју тугу.

treba mi ljubav i tužna sam? :rida:

Можда сам будући посланик у Скупштини. А и засита се борим за идеале наше партије.

1. ВЕЛИКА СРБИЈА
2. ЈАКА И ПОНОСНА СРБИЈА
3. ЕКОНОМСКИ БОГАТА СРБИЈА

То су наши идеали.

А преко свега тога треба да буде Христова Србија Истински Православна.:super:

treba mi ljubav i tužna sam? :rida:

Ти срећно финкционишеш без непотребне љубави Божије, само ти није јасно откуд толика празнина и бесмисао овог живота у твојој души.

Мора да је случајно све већа и већа тама незнања и бесмисла?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back