- Poruka
- 16.439
Мада има и оних као мама чика Мише која је живела без полних односа пошто је израђала децу.
u tom slucaju je u pitanju uzdrzavanje a ne aseksualnost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мада има и оних као мама чика Мише која је живела без полних односа пошто је израђала децу.
Onaj ko nece sex,ustvari ne moze ,ali i za to ima leka,nije to nista strasno,msim ne umire se od toga.
Svejedno brak ili ne. Bices sa onim koji gaji iste afinitete.
Sta bi trazila s nekim ko nece da spava s tobom, ako si s njim zbog seksa.
možda se ne kontamo najbolje... ne bih pravila pauzu i uskaćivala sebi nešto,. ako mi je do toga 5 x dnevno, biće ga 5 x dnevno, ako mi je 2 x mesečno, tako će i biti. ovo zavisi od dosta faktora, a uskraćivanje nije jedan od odlučujućih.
tebi ako vredi, ti se uzdržavaj, pusti mene da radim onako kako meni odgovara, jel ok?![]()
Воља није условљена немоћи или моћи, већ хтењем (прихватањем) или не хтењем (не прихватањем).
Једно је прихватање, а друго чињење.
Иако су повезани, прво је последица другог, а не обратно.
Мешаш примарно и секундарно, оно што покреће и покрет.
Kanarinka koja pojede dva pileta za doručak i ostane kanarinka (ne postane noj)....Ma ja sam cudan kanarinac,mnogo jedem,al se ne gojim!![]()
Ja sa mojom ženom nisam zbog seksa.
Ali, da nema seksa, potražio bih neku drugu ženu.
Предивна врлина целомудрија, анђелска и узвишена.
Дај Боже да што више Православаца себе том врлином Христа ради украси.

Pa ko te drzi? Ja ti kazem sta ti valja , a ti udri glavom o zid, kad oces, sta cu ti ja?
Kanarinka koja pojede dva pileta za doručak i ostane kanarinka (ne postane noj)....
Da možda tvoja pantljičara nema pantiljičaru?

Može biti da je i aforizam.... Ali, ono gore ozbiljno mislim.Aforizam.
...ako ne mora.pa ne mora, ima ko oće...![]()
Предивна врлина целомудрија, анђелска и узвишена.
Дај Боже да што више Православаца себе том врлином Христа ради украси.

Bitno je da ne moras. Kako ne shvatas?
auuu...mora de je dole jako tesno...
možda se ne kontamo najbolje... ne bih pravila pauzu i uskaćivala sebi nešto,. ako mi je do toga 5 x dnevno, biće ga 5 x dnevno, ako mi je 2 x mesečno, tako će i biti. ovo zavisi od dosta faktora, a uskraćivanje nije jedan od odlučujućih.
tebi ako vredi, ti se uzdržavaj, pusti mene da radim onako kako meni odgovara, jel ok?![]()
Joj,Vladane,tako se na religiji diskutuje,ovde se bre vode politicke rasprave,ne mesaj religiju i politiku!
koji ste vi fanatici...![]()
П када немаш уздржање тј.целомудрије.Све је ствар слободне воље и жеље за спасењем душе,али то теби мало шта значи.

Ово ти је чиста логика (филозофија) да научиш дефиницију хтења, прихватања, делања и њихове односе.
Онај ко хоће тај прихвата, али не мора да значи да може.
Утицај и покрет, мисао и дело.
Пре покрета иде утицај, пре дела мисао (реч)!

Je li tesno? Dole?
ti ne možeš da mi kažeš šta valja za mene, kontaš?