- Poruka
- 16.439
Дођи код мене, утешићу те. А и скуваћу чај, хладно је напољу.![]()
ti da budes miran tamo, ozenjeni covece!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eto vidis...
katolici imaju...
Каже да оће сад за твоје да гласа, мисли да сте мање штеточине, лажови и лопови од осталих.
Сви грешимо, само што су неки јако упорни у понављању грешака.

Ти срећно финкционишеш без непотребне љубави Божије, само ти није јасно откуд толика празнина и бесмисао овог живота у твојој души.
Мора да је случајно све већа и већа тама незнања и бесмисла?

Аха то је онај што је јавно објавио да напушта радикале.
eto vidis...
katolici imaju...

Јадна деца, после се на њима монструми иживљавају.
Ђубрад сатанистичка, мале анђеле злостављају.
ne pijem čaj... al' možda bi vladan svratio?![]()
Тај си.
nemoj da se blamiraš više nego što moraš...![]()
По што смо о свему горе већ расправљали одговорићу само на ово:
Па откуд онда толико монголоида данас? Није тачно да се се плод са Дауном одстрањује, закон је такав да породица одлучује хоће ли родити такво дете или не.
Иначе даунов синдром није физички већ генетски недостатак, а то дете може да се правилно развија, а данас могу и да се запосле.
Свим створењима је потребна љубав Небеског Родитеља, јер нико тако не може чисто и снажно да воли као Христос.
Чик и природна љубав мајке према детету, је бледа сенка небеске светлости љубави Божије.
Ако је икада пустиш да те додирне, све ће ти у моменту постати јасно.

ajde sad da ne preterujemo...ovde je rec kako smanjiti broj abortusa, crkva ima nacina i mogucnosti ali NECE!!! lakse je osudjivati i laprdati...
Црква Христова у Србији могућности за прихватање има јако мало, али хтења много. Црква је мала, материјално преслаба, али духовно моћна и ненадвладива.
Ja sam skoro to izvdojila da ne bude primer ni pravilo, ali ne rece mi sta sa decom o kojoj sam govorila, a za koju kazete da su "opravdano" odstranjena (ili bi trebala biti) da li se TA DECA pitaju kao sva druga na koje aludirate?
//
Ali, ovde je ocito tema o tome ko kome daje ko ne da i sl. ja samo zelim da kazem i ostjem pri tome, ako se kamenjem bacate na zene koje iz bilo kog razloga odluce na abortus i navodno stitete tu decu (to su fetusi koji pojma nemaju bar je to uteha) a druga koja bi mogla da se rode zdrava ne stitite iz "opravdanih" razloga. Ali, svako po svojoj savesti, nisam iz te price, ja sam da se zastite SVA ako se vec stite a ne selektivno, i da o tome razglabam na ko zna kooj temi po redu otkad sam ja ovde. A ima tome..
vazi...prvo im reci da smanje vozne parkove i prestanu da budu zrtve hedonizma...
par audija jednako prihvatiliste...
Slusaj, mani me se, meni ne pricaj ni o kakvom fetusu, ja bih sve preostale godine dala da rodim jos dvoje bar a ne jedno samo da imam, ali bolest ne pita (ne moja),Сестро, опако си затрована комунистичком еманципацијом и науком о ''безосећајном фетусу''. Бебе чим се оформи срце почињу да осећају, јер из срца и у срцу може све да се смести.
Убице, никоме нису миле. Не треба да из убијамо и каменујемо из освете, али свакако да их саветујемо да се покају за тај монструозни грех против немоћних створења.
Не треба да штитиш грешника од покајања, већ од оправдавања свог зла.
Мораш штитити добро, а не зло, заштити живот и животодавца, а не убицу и смрт у себи.
Slusaj, mani me se, meni ne pricaj ni o kakvom fetusu, ja bih sve preostale godine dala da rodim jos dvoje bar a ne jedno samo da imam, ali bolest ne pita (ne moja),
Komunizam ti ostavi za neke starije, nije da sam ja tako mlada, ovih dana upravo napunih 34 i imam dete od 11, smao jedno...Moju tugu samo ja znam, ali znam za mnogo teze- kad nemaju nijedno jer ne mogu da imaju.
Nikoga ja ne stititim niti optuzujem, ti ocito nisi procitao moja prethodna dva posta, ja samo kazem da se ovde govori o "opravdanom" ubijanju dece, dakle selektivno. Nije nepoznato (ima toga dosta i u stvarnom zivotu) da silovane zene odluce da rode dete, ko je gledao film "Spasitelj" zna o cemu pricam, kad nije ni znala ko je otac u logoru u kome je bila zatocena, rodila je predivnu devojcicu, ubijena je (majka) a dete je uzeo da odgaji stranac, jer ju je zavoleo...
Ja tebi nisam sestra, nemoj me tako zvati, da jesam imao bi samilosti, nego jos optuzujes da sam nekakv komunista, sta?
More, ne pravite zenama decu a onda operete ruke kao da niste ucestvovali, ne zaboravi kad vec pricas o samilosti, jednako je krivo i jedno i drugo sto se dete ne rodi.
Hvala Ivane od sveg srca, rasplakala sam se a ovo mi dodje kao melem, neka i tebe i tvoje sreca prati i nikad nemoj nikoga osudjivati za nesto ako ne znas sta je u pitanju (ti to i ne cinis) jer, rekoh vec, nesreca ne bira....na zalost....Уффф... ово нисам мога да прочитам без осећања. Желим ти сву срећу у животу.
СРЦЕ КОЈЕ НЕЋЕ КУЦАТИ.![]()
ОЧИ КОЈЕ НЕЋЕ ГЛЕДАТИ.
РУКЕ КОЈЕ ТЕ НЕЋЕ МОЋИ ДОТАЋИ.
НОГЕ КОЈЕ НЕЋЕ ТРЧАТИ.
УСТА КОЈА НЕЋЕ ПРИЧАТИ.
Зауставимо абортус ако смо људи.
Само уколико нѣїе у циљу неопходности спасавања живота маїке,
абортус їе грѣх против Божиїега закона.