Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.264
A ono jesam?
E stvarno mi je trebalo da mi neko kaže zbog čega sam se oženio sa ovom mojom ženom. Inače sam nisam znao.
Udarila ti sperma u glavu.
Ako ne znas; verovatno je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono jesam?
E stvarno mi je trebalo da mi neko kaže zbog čega sam se oženio sa ovom mojom ženom. Inače sam nisam znao.
gde sam ovo rekla?
rekoh samo da budale ne konstatujem po pitanju mišljenja.![]()
Udarila ti sperma u glavu.
Ako ne znas; verovatno je to.

Роб страсти, коју то назива ''слободом''.
Еманципација уживо, једна од последица је ова тема на којој пишемо.
Слобода од Бога, али не и од греха и демона.
Nadam se da se šališ, za tvoje dobro.![]()
Не тражиш ти истину и корисно, већ слагање са тобом и удовољавање себи.
Егоцентризам - вера у себе (и само у себе и себи).

ej, koliko tebe placaju po postu?![]()
Jadnici, istovremeno misle da su slobodni dok padaju u ropsku zavisnost od strasti.
Neko im sapce da je to seksualna revolucija i oni veruju.
Можда сам будући посланик у Скупштини. А и засита се борим за идеале наше партије.
1. ВЕЛИКА СРБИЈА
2. ЈАКА И ПОНОСНА СРБИЈА
3. ЕКОНОМСКИ БОГАТА СРБИЈА
То су наши идеали.

A ja ne znam?Pa kad covek ne zna zasto je s nekom zenom, mora da je mislio donjom glavom.

Па ђаво их је научио идеологијама (читај јересима) и револуцијама (читај побунама и крвопролићу).
Нажалост данашња револуција ''мишљења'' за своје жртве узима незаштићене бебе, чије оправдање подкрепљује хедонистичка јерес.
Де си Нецо, бивши радикалу![]()
pa ti me znaš bolje no što ja sebe poznajem?![]()
To je ovde izgleda zarazno.pa ti me znaš bolje no što ja sebe poznajem?![]()
da se vratimo na temu..kad je rec o bebama, zar nemate vi ziloti neka sklonista gde bi se na primer mogle zbrinuti nezeljene bebe?
Ко ти је тај Неца? Овде сам тек један дан.
Пад у бездан грехова и седам робстава страсти је нажалост заједнички како за жене тако и за мушкарце.
Треба ти љубав, али одбијаш да је примиш од Бога, њега кривиш за своју тугу.

To je ovde izgleda zarazno.
Evo i ja čekam da mi kažu zašto sam se oženio ovom mojom ženom. Ja izgleda ne znam ,ali ovi koji ne poznaju ni mene ni nju mnogo dobro znaju.

To je ovde izgleda zarazno.
Evo i ja čekam da mi kažu zašto sam se oženio ovom mojom ženom. Ja izgleda ne znam ,ali ovi koji ne poznaju ni mene ni nju mnogo dobro znaju.
da se vratimo na temu..kad je rec o bebama, zar nemate vi ziloti neka sklonista gde bi se na primer mogle zbrinuti nezeljene bebe?
Можда сам будући посланик у Скупштини. А и засита се борим за идеале наше партије.
1. ВЕЛИКА СРБИЈА
2. ЈАКА И ПОНОСНА СРБИЈА
3. ЕКОНОМСКИ БОГАТА СРБИЈА
То су наши идеали.

treba mi ljubav i tužna sam?![]()

Немамо, Боже дај склониште и спаси твоја мала створења, амин.