rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ja rado svojo ženi ulazim u dubinu..... duše....koje duše?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja rado svojo ženi ulazim u dubinu..... duše....koje duše?![]()
koje duše?![]()
zar ne reče malopre da nećeš?
shvatam da ne moram, ali isto tako ne shvatam razloge uzdržavanja... ako ti već jeste do toga.
Može biti da je i aforizam.... Ali, ono gore ozbiljno mislim.
Драга моја то свако људско биће оба пола чини личношћу.То је онај најважнији део свих нас .
Ima ih koji moraju. Ti si verovatno medju njima.

Aaaaa!?Sad mi je jasno.Fala ti onoliko na prosvetljenju!![]()
ne znam ja, pitaj kumove...
Četiri bika sede na jednom brežuljku i prežiavju. Jedan ima 20 godina, drugi ima 30, treći 40, a četvrti 50 godina.Ima ih koji moraju. Ti si verovatno medju njima.
A jesam li rekao da jesam samo zbog seksa?Znaci nisi samo zbog seksa.
ja to zovem karakter.
pa verovatno...![]()
Ne nego , ti ne mozes da mi kazes, da ne mogu da ti kazem sta valja za tebe! Kontas ti?

Pa eto vidis. U tome je smisao uzdrzanja: da ne moras. Da si slobodan da cinis samo kad hoces. Da mozes bez seksa.

A jesam li rekao da jesam samo zbog seksa?
Šta sam slagao?Slagao si da nisi.
e, da sam ja slušala svaku budalu šta ima da mi kaže i šta misli da je dobro za mene, daleko bi dogurala...![]()
pa možeš i ne moraš su dve različite stvari. malopre si rekao da nećeš, a pričali smo o uzdržavanju...
aj se ti lepo konsultuj sa stanarima u glavi, pa se konačno izjasni.![]()
Ништа се ти не секирај...
Само ти саму себе поучавај и просветљуј, делеко ћеш да догураш, ту се дно ни не назире од мрака вере у себе саму.

Šta sam slagao?
Ne kapiras. To je za tebe visa matematika.
Treba uzdrzanjem da se dovedes u stanje da budes slobodan od seksa. Da nisi ovistan (kao recimo ti).Da se seksas zato sto hoces a ne zato sto moras.
Ti ne mozes bez seksa , i u nedostatku istog, padas u krizu...
Ne kapiras. To je za tebe visa matematika.
Treba uzdrzanjem da se dovedes u stanje da budes slobodan od seksa. Da nisi ovistan (kao recimo ti).Da se seksas zato sto hoces a ne zato sto moras.
Ti ne mozes bez seksa , i u nedostatku istog, padas u krizu...

A ono jesam?Da nisi sa zenom zbog seksa.
e, da sam ja slušala svaku budalu šta ima da mi kaže i šta misli da je dobro za mene, daleko bi dogurala...![]()
Из програма Националне Српске Партије;
6. Национална Српска Партија ће улагати у стварање јаких српских породица и домаћинстава како би повећали број српског становништва.