СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj ko nece sex,ustvari ne moze ,ali i za to ima leka,nije to nista strasno,msim ne umire se od toga.

Воља није условљена немоћи или моћи, већ хтењем (прихватањем) или не хтењем (не прихватањем).

Једно је прихватање, а друго чињење.

Иако су повезани, прво је последица другог, а не обратно.

Мешаш примарно и секундарно, оно што покреће и покрет.

Мада има и оних као мама чика Мише која је живела без полних односа пошто је израђала децу.

Предивна врлина целомудрија, анђелска и узвишена.

Дај Боже да што више Православаца себе том врлином Христа ради украси.

možda se ne kontamo najbolje... ne bih pravila pauzu i uskaćivala sebi nešto,. ako mi je do toga 5 x dnevno, biće ga 5 x dnevno, ako mi je 2 x mesečno, tako će i biti. ovo zavisi od dosta faktora, a uskraćivanje nije jedan od odlučujućih.
tebi ako vredi, ti se uzdržavaj, pusti mene da radim onako kako meni odgovara, jel ok? :lol:

Pa ko te drzi? Ja ti kazem sta ti valja , a ti udri glavom o zid, kad oces, sta cu ti ja?

Воља није условљена немоћи или моћи, већ хтењем (прихватањем) или не хтењем (не прихватањем).

Једно је прихватање, а друго чињење.

Иако су повезани, прво је последица другог, а не обратно.

Мешаш примарно и секундарно, оно што покреће и покрет.

Joj,Vladane,tako se na religiji diskutuje,ovde se bre vode politicke rasprave,ne mesaj religiju i politiku!

možda se ne kontamo najbolje... ne bih pravila pauzu i uskaćivala sebi nešto,. ako mi je do toga 5 x dnevno, biće ga 5 x dnevno, ako mi je 2 x mesečno, tako će i biti. ovo zavisi od dosta faktora, a uskraćivanje nije jedan od odlučujućih.
tebi ako vredi, ti se uzdržavaj, pusti mene da radim onako kako meni odgovara, jel ok? :lol:

П када немаш уздржање тј.целомудрије.Све је ствар слободне воље и жеље за спасењем душе,али то теби мало шта значи.

Joj,Vladane,tako se na religiji diskutuje,ovde se bre vode politicke rasprave,ne mesaj religiju i politiku!

Ово ти је чиста логика (филозофија) да научиш дефиницију хтења, прихватања, делања и њихове односе.

Онај ко хоће тај прихвата, али не мора да значи да може.

Утицај и покрет, мисао и дело.

Пре покрета иде утицај, пре дела мисао (реч)!

Ово ти је чиста логика (филозофија) да научиш дефиницију хтења, прихватања, делања и њихове односе.

Онај ко хоће тај прихвата, али не мора да значи да може.

Утицај и покрет, мисао и дело.

Пре покрета иде утицај, пре дела мисао (реч)!

Aaaaa!?Sad mi je jasno.Fala ti onoliko na prosvetljenju!:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back