Ja nisam strucnjak iz te oblasti vec samo laik koji se interesuje. Kroz citanje sam od potpune zgadjenosti koju sam gajio prema tom "ubistvu" dosao do stava koji sada imam(mozda ce se promeniti ali ne verujem) tebi to isto toplo preporucujem citati i samo citati. Karakter nema veze sa genima pobrkao si loncice jel ti ovde pricas o Moralno ili o Bioloskom karakteru? Na osnovu tvojih izlaganja mogu sam da zakljucim da ne razlikujes podelu ili pod karakterom podrazumevas nesto samo tebi poznato. Dakle zene su te koje po svaku cenu zele da ubiju decu a muskarci su ti koji spasavaju stavri? Sta lupas gluposti, zene se jako tesko odlucuju za taj postupak muskarci su ti koji ne zele da postanu ocevi i da se skrase nedostatak te podrske je glavni faktor jer vecina mladih devojka ne zeli da donese na svet kopile zbog sredine u kojoj zivi i da bude oznacena kao *****. Jel me ti zezas? Koji moj primer majke ti? J
Ona jedino sto ima u odnosu na to dete je obaveza da ga odrzi u zivotu. Je li jel si popio lekove danas? Dal znas sta bulaznis, stavrno ne bi trebalo da vam daju pristup netu preko radnog dana.
Ma da neimanje mozda funkcije i nemogucnost da postoji izvan utrobe je bas dobro poredjenje. Stvarno bi trebalo bar da procitas neki rad ovako me zamaras ovim jadnim paradigmama. Ja tvoju porodicu nisam pominjao ali vidim da srpsko karakterno vaspitanje daje rezultate. Moram da te razocaram niko iz moje porodice ne planira abortus niti ko od mojih prijateljica. Skoro sve su udate imaju ili planiraju porodice u skorijoj buducnosti i abortus im nije ni na kraj pameti jer bi zato morale da budu sa retardima koji ne vole da ga vade da prostis. Da ja sam monstrum i licno sam vrsio abortuse mane se covece smesan si.
Svako ima prava na svoj stav,ali ako malo dublje sagledas tvoj stav nije donesen sa ispravne tacke gledista vec sa vise neispravnih,ti mozda smatras moj neispravnim,ali u tvom postoje veliki jazovi logike da bih imao neodumica ko nije u pravu,razmisli malo bolje.
Ali tvoj problem vidim bas tu gde ne mozes da povezes to o karakteru,o karakteru sam rekao i ako me nisi razumeo ili se jos cudis da pokusam da iskristalishem........dakle ako znas sta su geni a znas,trebalo bi i da znas da tvoje dete u svojim genima poseduje maltene citav tvoj zivot,cak je i karakter(u manjim crtama) prenosiv genetski.
Totalno netacno,upravo je u tebi problem sto prenosis pricu na musko -zensku raspravu,pri tome je totalno nebitno da li branim zene ili muskarce,dok se po tebi vidi da branis taj postupak samo zato sto je eto zena,isz cega proizilazi a i zbog cega sam zakljucio je da si zbog neke polusvesne koristi iza tog stava.
Jer se to ne sme i ne moze predstaviti na nacin dal je krivo zensko ili musko,to je nebitno kao sto je i sekundarno da li je neko nekog silovao,ostavio razocarao itd.jer se oivde radi o delu ubistva i tudjem zivotau.
Ali ajde da ti direktno odgovorim,naravno da ne mislim da su zene krive,krvilje su ali nisu samo one,tu si naprimer ti. koji ih sada branis samo da bi mogao sutra da ih nagovoris da urade to kada bude tebi igralo,znaci radi se o klasicno prikrivenom interesnom dilu,sto je monstruozno ako znamo da se radi o bebama.
Ne,nisu zene krive ali to uopste nije bitno,bitno je da neko ne umre.
Ниси у праву уопште. Ех, ваша наивна клерофашистичка пропаганда.
Абортус је супер ствар и он даје могућност и слободу сваком појединцу да одлучи хоће ли или неће да роди.
Нежељена деца постају проблем за друштво и будући криминалци и масовне убице, јер су одрастали у ненормалним породицама без родитељске љубави.
Да се више поштовао абортус и држало до њега, свет данас неби имао једног Хитлера, Стаљина, Милошевића и Коштуницу!!
Gde si druze sta ima,jel te prosla noga?