Roditi, pa dati na usvajanje... cvrc, to je kao odgovorno, u pm

Jeste li vi čuli da stranci smeju, po novom zakonu, da usvajaju našu decu, i to po skraćenoj proceduri u odnosu na naše parove? Da li ste svesni da gej-lobi jača iz dana u dan, svuda i na svaki način?
Jeste, baš je super opcija - rodim neželjeno dete ( da ne pričam o kontrolama, višesatnom čekanju kod lekara, lekovima, ako treba, parama - jeste li vi svesni koliko trudnoća košta, ako ćemo ispuniti sve ono što je sad neki nezvanični protokol, i sve ono što jeste zvanični protokol!, i na kraju bolan i mučan porodjaj i postporodjajni tok - i sve to da bi se dete dalo na usvajanje???!!! Jeste li vi ludi, poznajete li i jednu ženu koja bi to tako izvela??? Samo, budite realni, nemojte mi prosipati priče o idealnom slučaju, jer da je idealna mama, ne bi davala na usvajanje

), onda ga dam na usvajanje, i nemam blagog pojma o njegovoj daljoj sudbini! Niti ću ikada više saznati niti jedno slovce!!! Mislite da se to ne vrati kad-tad??? Mene je moja biološka majka našla, iz pi-zde lepe mate-rine, iz belog sveta, gde je otišla kao maloletna, nakon što me se odrekla, a mene predivni ljudi usvojili, našla me je, pomoću para i veza, koje opet nemaju svi, nakon 32 pune godine!!!!!!! Ona je mogla, a šta da radi druga koja ne može? Jasno, da pati i da se pita....
Elem, da se vratim na temu... dam na usvajanje, a moje dete, moju krv, usvoji neki derpe...uuuups, poštovani pripadnik gej populacije, pa moje dete ima dve tate, ili dve mame. Ili ga usvoje neki bogataši, pa pobesni od para i krene da se drogira kao lud. Ili ga usvoje naizgled sasvim normalni ljudi, kod kojih se onda aktivira oduvek prisutna, a dobro skrivana, pedofiska sklonost ( e, ovo bi mi bio najveći strah, da ne dam dete na usvajanje nekom mališi jeftiviću, ne dao dragi Bog!!! )... i tako dalje...
Mislite o tome, svi vi koji ste tako zagriženi da je sve bolje od abortusa... I ja sam žestok protivnik abortusa, oooo, nego šta sam. Ali, nisam fanatik, bre, nisam zatucana!
I svi vi što morališete da ne treba pristati na sex bez zaštite, svi vi moralni i ispravni... aj da vidim ko sme prvi da baci kamen!!! Ko nikada, baš apsolutno nikada, u braku ,vezi ili kres-kombinaciji - nije imao rizično ponašanje???
Lako je pričati, ljudi moji dragi... a svi smo samo ljudi....