СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitala plavuša doktora koji je najbolji vid kontracepcije, ali šta god da je doktor predložio ona je pronašla manu.
Kondom - to je kao da čačkaš nos rukavicama.... pilule su loše za hormone... abortus ne dolazi u obzir.... i tako to...

Doktor joj na kraju kaže:
- Pa najbolje će biti da koristite aspirin.
- Kako? Da ga popijem pre ili posle seksa?
- A ne. Uzmete tabletu, stisnete je kolenima i dobro pazite da ne ispadne odatle.

srbija je prva po proseku maloletnickih abortusa u evropi. ovde se deca, mladi ljudi s..u, a neznaju sta cine, ja sumnjam da ce takve devojke kad budu radjale decu, voleti to dete! ?

Imas toga svuda po svetu!Ne sexa se samo u Srbiji!Ali zemlje EU imaju program za takve,realan i ostvarljiv,ne zadrzava se samo na bla bla!
I vec sam pisala o tome,da kad cura bez muza,bila maloletna ili ne rodi u Srbiji dete,ono je kopile,i sa tim treba da zivi!

Sugerisao bih da se ne pocinje sa raspravom o musko-zenskim odnosima jer je se ovde radi o kriminalu tj. krvnim deliktima.

Dakle,sto je ona shirila noge,sto on nije vadio,sto neko nema para i hiljadu slicnih papazjanija nema veze sa temom.

Tema je abortus.

Pricam o tome da ti cura zatrudni sa tobom,ali nece tvoje dete vec se odluci na abortus!

Pa mislim da sam bio jasan povodom abortusa,ne znam sta te tu buni.

Inace,slucaj koji si navela je mnogo gori od vecine slucajeva,jer u vecini oboje se sloze da nece dete.

U ovom slucaju bih ulozio tuzbu za ubistvo svog deteta,ako sud ne bi presudio iskljucivo po mojoj sugestiji morao bi da je ubijem.

Poslednja izmena:
Sugerisao bih da se ne pocinje sa raspravom o musko-zenskim odnosima jer je se ovde radi o kriminalu tj. krvnim deliktima.

Dakle,sto je ona shirila noge,sto on nije vadio,sto neko nema para i hiljadu slicnih papazjanija nema veze sa temom.

Tema je abortus.
Pa da je to tako jednostavno pitanje...Najlakse je ga roditi,ali neodgovaran roditej je i onaj koji zna da sa tim detetom nema kud ni s cim da ga gaji,a ipak ga radja!

Pa mislim da sam bio jasan povodom abortusa,ne znam sta te tu buni.

Inace,slucaj koji si navela je mnogo gori od vecine slucajeva,jer u vecini oboje se sloze da nece dete.

U ovom slucaju bih ulozio tuzbu za ubistvo svog deteta,ako sud ne bi presudio iskljucivo po mojoj sugestiji morao bi da je ubijem.

Jes,ali cura nece sa tobom dete,sexualno si je privukao,ali ona jos nije zavrsila skolu,ti si bez posla i bez stana....figurativno.Brzo prodje 9 meseci,a sta posle,hranices dete sa svojih 17 od svog stava?Ili se kacis roditeljima?A sta ako ih nemas ili i oni nemaju primanja?

Pa da je to tako jednostavno pitanje...Najlakse je ga roditi,ali neodgovaran roditej je i onaj koji zna da sa tim detetom nema kud ni s cim da ga gaji,a ipak ga radja!

Nije neodgovoran roditelj zato sto radja decu a ne zna kud s njim,neodgovoran je sto je stupao u seksualni odnos,da krenemo od pocetka.

Ako nije hteo dete nije ni morao da stupa u taj odnos vec da uplati boks,pocne da se drogira ili sto god.

Sa druge strane ne znam kako neko moze da ne zna sta ce sa detetom,pa da ga podize valjda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back