kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Normalno,jer ipak muskarci imaju manje interesa da stite te radnje.
Pa sto kukate onda kad zena nece da rodi vase dete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno,jer ipak muskarci imaju manje interesa da stite te radnje.
Pa,da muskarci vise paze,ne bi bilo ni jednog"podmetnutog"deteta,te ne bi cvilili kad cura trazi da je ozenite!Bilo je i takvih tema!Onda cura biva vestica,jer nece da abortira!On nece da je ozeni,i jadno to dete onda!
pa i ja to kazem...
Прави мушкарац тако нешто не би учинио.
Pa sto kukate onda kad zena nece da rodi vase dete?
Прави мушкарац тако нешто не би учинио.
Kazem ti bilo je takvih tema i ovde,a u zivotu ih ima takvih ihaj!
Na sta tacno mislis? Ne bi pazio, ne bi je ostavio, ne bi "podmetnuo"?
srbija je prva po proseku maloletnickih abortusa u evropi. ovde se deca, mladi ljudi s..u, a neznaju sta cine, ja sumnjam da ce takve devojke kad budu radjale decu, voleti to dete! ?
Онда, жене будуће мајке, памет у главу и васпитајте своје синове на одговарајући начин.
Pa to moze ako imas stalnog partnera,te se i on odusevi tvojom trudnocom,jer je puko,ali sta cemo sa onima koji svaki cas menja partnere,pa i ne zna ko je otac detetu?Ili tip menja svako vece,pa mu se njih tri pojave sa lepom vescu?
Ne znam o cemu pricas.
Ja bih ih prihvatio sve tri ali da se međusobno dogovore i izdržavao bih decu, makar radio i u rudniku.

Pricam o tome da ti cura zatrudni sa tobom,ali nece tvoje dete vec se odluci na abortus!
Imas toga svuda po svetu!Ne sexa se samo u Srbiji!Ali zemlje EU imaju program za takve,realan i ostvarljiv,ne zadrzava se samo na bla bla!
I vec sam pisala o tome,da kad cura bez muza,bila maloletna ili ne rodi u Srbiji dete,ono je kopile,i sa tim treba da zivi!
Pa da je to tako jednostavno pitanje...Najlakse je ga roditi,ali neodgovaran roditej je i onaj koji zna da sa tim detetom nema kud ni s cim da ga gaji,a ipak ga radja!Sugerisao bih da se ne pocinje sa raspravom o musko-zenskim odnosima jer je se ovde radi o kriminalu tj. krvnim deliktima.
Dakle,sto je ona shirila noge,sto on nije vadio,sto neko nema para i hiljadu slicnih papazjanija nema veze sa temom.
Tema je abortus.
Човек од квалитета и карактера увек стоји иза својих дела, без врдања.
Iako to ne znaci nuzno brak nego ocinstvo.Pa mislim da sam bio jasan povodom abortusa,ne znam sta te tu buni.
Inace,slucaj koji si navela je mnogo gori od vecine slucajeva,jer u vecini oboje se sloze da nece dete.
U ovom slucaju bih ulozio tuzbu za ubistvo svog deteta,ako sud ne bi presudio iskljucivo po mojoj sugestiji morao bi da je ubijem.
Iako to ne znaci nuzno brak nego ocinstvo.
Pa da je to tako jednostavno pitanje...Najlakse je ga roditi,ali neodgovaran roditej je i onaj koji zna da sa tim detetom nema kud ni s cim da ga gaji,a ipak ga radja!
Iako to ne znaci nuzno brak nego ocinstvo.
Pa da,ona rodi i bakce sa njim,a ti i dalje momak,das kintu i bole te uvo i za bolesti i za sve ostalo.Ha!